رفتار با شوهراني که دوست ندارند سرکار بروند

مردها را تنبل نکنيد!

کد خبر: ۳۷۴۴۵۱
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۷ 28 January 2014
|
151552 بازدید
|
روزنامه «خراسان» در مطلبی آورده است: تمايل نداشتن برخي مردان به اشتغال يکي از چالش هاي مهم همسرانشان به خصوص زنان شاغل است. اين مسئله در برخي از خانواده ها به قدري شکل بحراني به خود گرفته است که به طور کلي تامين تمام مخارج و هزينه هاي خانوار از پرداخت اجاره خانه گرفته تا هزينه خورد و خوراک و پوشاک و حتي شهريه تحصيل فرزندان نيز به دوش مادر خانواده مي افتد! کسي که بايد وقت و انرژي خود را براي رسيدگي به امور خانه و تربيت فرزندان بگذارد، از صبح تا شب کار مي کند و در مقابل شوهرش يا پاي تلويزيون است يا وقتش را با دوستانش در پارک سپري مي کند!

سيد محمد پاکدامن شهري، کارشناس و مشاور خانواده معتقد است که اين نوع رفتار در مردان، معمولا يک خصلت شخصيتي است. يعني اگر شخصيت اين افراد در خانواده شان بررسي شود، خواهيد ديد که مثلا پدر اين فرد هم چنين خصلتي دارد يا مثلا برادر و حتي عموهاي اين فرد هم ممکن است به همين سبک زندگي کنند. اين افراد براي حل مشکل شان به روان درماني يا روان کاوي نياز دارند که گاهي تا يک سال هم زمان مي برد تا حل شود.

مردها را تنبل نکنيد

اين مشاور خانواده در گفت و گو با خراسان ادامه داد: گاهي اوقات مردها به دليل قرار گرفتن در شرايطي، تنبل و تن پرور مي شوند. يعني وقتي مردي مي بيند که کار نکردن او مشکلي در زندگي اش ايجاد نمي کند تصميم مي گيرد که همسرش سر کار برود و او در خانه بماند. بعضي از اين مردها در خانه آشپزي مي کنند و با دوستان شان به تفريح و خوش گذراني هم مي روند و مي بينند که هيچ مشکلي در زندگي شان به وجود نمي آيد. وي در ادامه راه حل هايي درباره اين مشکل ارائه کرد:

زن نبايد همه کارها را انجام دهد

زماني که مسئوليت پذيري يکي از زوجين بيشتر از ديگري باشد، طرف مقابل به وظايف خود عمل نمي کند؛ مثلا وقتي مردي مي بيند همسرش تمام کارها را انجام مي دهد، کم کم از زير بار مسئوليت شانه خالي و سعي مي کند تا جايي که امکانش هست تمام کارها را به همسر خود واگذار کند. بنابراين زن ها نبايد همه کارها را به عهده بگيرند.

وظايف يکديگر را انجام ندهيد

گاهي اوقات زن يا مردهميشه، تمام وظايف يکديگر را انجام مي دهند چون فکر مي کنند طرف مقابل شان به درستي نمي تواند آن کار را انجام دهد. معمولا اين نوع زندگي ها به جابه جايي نقش هاي زن و شوهر منجر مي شود؛ براي مثال، ممکن است مردي به زنش بگويد: «تو که کار مي کني، درآمد هم داري، بايد پرداخت اجاره خانه را تقبل کني» يکي از نکاتي که در ارتباط با مسئوليت طرفين بايد رعايت شود، اين است که مواظب باشيم کمک ما در ذهن همسرمان، جابه جايي نقش تلقي نشود. اين مسئله خيلي مهم است و بايد از ابتدا به صورت شفاف آن را مطرح کنيم.

نداشتن بلوغ فکري باعث بي مسئوليتي مي شود

رضا آذريان، کارشناس و مشاور خانواده هم در اين باره معتقد است که ريشه اين مشکل نداشتن بلوغ عقلي و رواني براي ازدواج در بعضي مردان است. مسئوليت پذيري يکي از شاخصه هاي اصلي بلوغ عقلي و فکري است و مردي که به اين بلوغ نرسيده است، بايد ابتدا مهارت مسئوليت پذيري را فرابگيرد تا بتواند ازدواج موفقي داشته باشد.

اين مسئله را ساده نگيريد

آذريان در گفت و گو با خراسان ادامه داد: در ابتدا زن ها بايد توجه کنند که اين مسئله را خيلي بي اهميت تلقي نکنند. البته نبايد از اين که اين مشکل مهم است، بترسند بلکه فقط بايد آن را جدي بگيرند. چون اگر دليل مردي که سر کار نمي رود، مسئوليت پذير نبودنش باشد در آينده در تربيت فرزند هم مشکل خواهد داشت.

صبر فعال داشته باشيد

اين کارشناس خانواده معتقد است زن ها بهتر است در وهله اول با اين موضوع کنار بيايند و بگذارند زمان بگذرد. البته بايد در اين گذر زمان صبر فعال داشته باشند نه صبر منفعل. منظور از صبر فعال صبري است که به حل اين مشکل به روش علمي و منطقي منجر شود؛ يعني با اين که صبورانه رفتار مي کنند ولي براي خروج از آن وضعيت تلاش هم داشته باشند. اين کارشناس خانواده در ادامه راه حل هايي براي حل اين مشکل ارائه مي دهد.

خيلي زود همه کارها را انجام ندهيد

زن ها بايد بدانند که کوتاه آمدن در مقابل اين ويژگي شوهرشان به صورت مداوم عواقب خوبي ندارد و بهتر است گاهي اين دسته از مردان را با مشکلات روبه رو کنند و خودشان خيلي زود آن مشکل را حل نکنند. تجربه نشان داده است اگر مردي ببيند که همسرش همه کارها را انجام مي دهد، از انجام بعضي کارها سر باز مي زند؛ بنابراين اين خانم ها بهتر است در انجام بعضي کارها ورود پيدا نکنند يا حداقل خيلي زود انجام ندهند؛ مثلا يک بار براي گرفتن نان خيلي زود نروند تا شايد مردشان برود و مشکل حل شود.

نقش هاي تان را تفکيک کنيد

تفکيک نقش ها بايد به درستي انجام شود؛ يعني زماني که مرد مي خواهد اتاق را جارو کند، زن بايد بگويد: «نه! من اين کار را خودم انجام مي دهم» اما از آن طرف مثلاً جابه جايي يخچال به دليل مشقتي که دارد بايد جزو وظايفي باشد که مرد در خانه بر عهده دارد. زني که مي خواهد مسئوليت پذيري را به شوهرش بياموزد، نبايد هميشه همه کارهايي که بر عهده مرد است را انجام دهد. البته واضح است که در اين باره، استثناهاي زيادي هم وجود دارد و اين مسئله نبايد با همکاري و کمک زوجين به يکديگر اشتباه گرفته شود، کمک به يکديگر محبت و مهرباني را به دنبال دارد ولي آن چه مهم است اين که انجام تمام وظايف يکي از زوجين نبايد هميشه و در همه شرايط توسط طرف ديگر انجام شود.

طلبکار مي شويد

اگر زن يا مرد کارهاي طرف مقابل خود را انجام دهد،ناخواسته تصور مي کند که کار بسيار بزرگي انجام داده و طرف مقابل به او مديون است. مثلاً اگر زن کار کند و پولش را در خانه هزينه کند، فکر مي کند کار بزرگي انجام داده است و اگر مردي در طول سال تنها دو بار لباس بشويد، فکر مي کند که آن کار را 20 بار انجام داده است.

در نتيجه هر دو از طرف مقابل طلبکار خواهند شد. براي جلوگيري از اين حس، بهتر است زن و شوهر به ايفاي نقش خودشان در زندگي بپردازند.

بگذاريد فکر کند تنها تکيه گاه زندگي شماست

در خانواده بايد در گام اول جايگاه مرد و زن مشخص شود. اگر زني مي خواهد همسري مسئوليت پذير داشته باشد، بايد مراقب باشد و اندازه ها را رعايت کند. هر يک از زن و مرد بايد ابتدا مسئوليت خود را به همسرش گوشزد کند و بعد از او بخواهد که در انجام کارها به او کمک کند.

اين تفاوت جايگاه باعث مي شود که مرد و زن بدانند که اگر نباشند زندگي لنگ خواهد ماند و بايد وظيفه شان را به بهترين شکل انجام دهند.

نظر متفاوت 2 کارشناس درباره ادامه کار کردن خانم ها در زندگي با مردان بي مسئوليت

پاکدامن به خانم ها توصيه مي کند که اگر سرکار نرفتن مردشان به دليل تنبلي و تن پروري است، بهتر است کار نکنند تا مرد مجبور شود فکري به حال تامين مخارج زندگي کند. او ادامه مي دهد: باز هم اگر زن نمي خواهد کارش را رها کند حداقل بايد بگويد هزينه زندگي بر عهده مرد است و هزينه اي براي زندگي تقبل نکند تا شوهرش مجبور شود کار کند. البته آذريان نظري متفاوت دارد و مي گويد: من به اين خانم ها به هيچ وجه توصيه نمي کنم که کار نکنند. چون با فضاي لجبازي که به وجود مي آيد ممکن است مشکل بسيار جدي تر شود. با اين حال زن ها نبايد به اين مسئله بي توجه باشند و تصميم بگيرند به تنهايي مخارج زندگي را تامين کنند. چون زن و شوهر در زندگي مثل مسافران يک قايق هستند. حالا اگر يکي از آن ها بخواهد قسمت خودش را سوراخ کند، نتيجه اين مي شود که همه قايق غرق خواهد شد. بنابراين زن بايد علاوه بر اينکه تلاش مي کند که چرخ زندگي شان بچرخد براي تغيير رفتار مردش طبق آنچه گفته شد هم تلاش کند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱۰۳
انتشار یافته: ۷۵
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
اگر قرار است که زنها در کارهای اجتماعی جای مردها را بگیرند و پستهایی را اشغال کنند که مانع استخدام مردها شود، پس بگذار خرج خورد و خوراک و ... هم با آنها باشد.
هم خدا را می خواهند و هم خرما را؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
والا. تازه با دستمزد کمتر هم کار نیکنند و بازار کار رو خراب میکنند. توی اغلب شرکت ها 70 نیرو ها زن هستند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
متاسفم کار کردن خانومها گرفتن جای آقایون در محیط کاز نیست بلکه حق خودشون است مشکل از جامعه است که فرصت شغلی به اندازه کافی نداره! تو کشورهای پیشرفته دنیا هم زنان کار می کنند و هم مردان ولی فقط تو کشورهای جهمان سومی مثل ایران است که آقایون مدام غر می زنند که زنان جاشون را گرفتند!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
من خرج خانه را میدهم وهمسرم درس می خواند برای دکترا. ناراضی نیستم. بالاخره شرایط جامعه عوض شده مرد من تنبل نیست ولی رشته ی من بازارکاربهتری دارد به نسبت او.لطفا شرایط جامعه رادرنظر بگیرید ونظر بدهید تا انتظارات مردم مطابق با عهد بوق نباشد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
نخير آقا !!! شما بفرماييد وقتي مرد!!! خانه معتاد و مافنگي است و همش يا نعشه است و يا خمار .... مادر خانواده چه خاكي به سرش بريزد ....
اين درد سر 80 درصد از خانواده هايي است كه در آن مادر خانواده ناچار به كار است ...
وگرنه كسي جلوي اشتغال آقاي محمد را نميگيرد ...اگر!!! اهل كار باشد!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
زندگی مشترک دو جایگاه بیشتر نداره. 1-مردانگی 2- زنانگی. هر کدوم از افراد اگر وارد حیطه نفر دیگه بشه بصورت خودکار دیگری باید متمایل بشه به جایگاهی که متعلق به خودش نیست. کار کردن زن هم دقیقا کاری مردانه است، که هرچقدر مردانه تر انجام بشه، مرد هم به سمت کارهای زنانه (مثل پخت و پز، خانه داری و ...) کشش بیشتری پیدا میکنه. در نهایت زن به این نتیجه میرسه که این مرد، مرد نیست و آخر ماجرا هم که هممون میدونیم. پس از اول بهتره در جایگاه خودمون بمونیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
این یکی از جواب ها و توجیهات غلط انداز همون مردهای بی مسئولیته!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
چقدر فرصت طلب .... سریع می خواهید از آب گل آلود ماهی بگیرید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
من خودم مردم ،ولی معتقدم درادارت و شرکت ها زنها باوجدان کار می کنند و مردها پیوسته دنبال زیراب زنی همکارانشان اعم از زن و مرد هستند و یکسر غر غر میکنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
د آخه اگه نقش ها یه کم جابجا بشه بازم زیاد بد نیست با توجه به شرایط جامعه و زندگی ، موضوع اینه که فرهنگ جامعه ما هنوز مردهارو در هر صورت مدیر خونه میدونه و آقایونی که خانوماشون کار می کنن میگن در هر صورت وظایف خونه هم با زنه و تو کارای خونه هم نمیخوان شرکت کنن این دیگه بدتر از همس والا!!!
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
کارهای خونه رو شما انجام میدی؟
زنهای شاغل (من و همه اطرافیانم) در اجاره و خرج خانه، مخارج بچه ها و .... سهیم هستیم. تمامی کارهای خانه را هم میکنیم. مردها همیشه طلبکارند. همیشه
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
خطاب به آقایی که میگه زنها باید زنانگی کنن و کارشون مردونه است و اینا.
کار خونه کاری است بدون نتیجه، بی دستمزد. صبح تا شب بشور و بساب و مرتب کن، تا آقای خونه بیاد و لم بده و بخوره و بخوابه و غر بزنه و ایراد بگیره. آخر سر هم برای حتی ی جفت جورابی که زود پاره شده باید غر بشنوی. تابناک میدونم اینو چاپ نمیکنی ولی واقعا افکار مردها در ایران افکار تمامیت خواهانه است. از اینکه بازار کار خانومها هم باشن ناراحتن. از اینکه زنها بیرون کار میکنن و میدونن کار بیرون اونقدر کشنده و خسته کننده نیست که رسیدی خونه یکسره بخوابی، ناراحتن. قدیما مردها میومدن خونه زن فکر میکرداوه مرد الان داره از خستگی میمیره. الان میدنیم اینجوری نیست.
ناشناس
|
Canada
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
hala beza zana kar konan shoma natarsid hichi nashode!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
امان از دست این اقایان !
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
مشکل این است که فرصتهای شغلی را زنها تصاحب کرده اند. اصلا نباید زن بیرون کار کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
خدا از دلت باخبر باشه.
یک مدرس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
آقایان محمد،علی وآمر و...قضیه کارکردن وگرفتن پست های شغلی مردان نیست قضیه کم رنگ شدن مسئولیت پذیری مردان در جامعه کنونی است. اینکه فرصت اشتغال برای مردان کم شده تقصیر زنان شاغل نیست مقصر مسئولان هستند که فرصت اشتغال را به خوبی فراهم نکرده اند دولت باید برای 70درصد مردان و35درصد زنان اشتغال زایی کند ولی...
مرد و زن باید در کنار هم در زندگی خانوادگی واجتماعی فعالیت کند. این قضیه باعث ایجاد تنوع نیروی کار وفرهنگی و حس رقابت سالم وایجاد انگیزه در جامعه می شود.
اما دیگر اینکه زن ومرد باید در همه زمینه ها باهم همکاری کنند صرف در خانه نشستن زنها مشکل را حل نمی کند با دید باز به قضیه بنگرید.مثل این می ماند که بگوییم مردم افریقا وافغانستان ودیگر کشورهای محروم همیشه باید گرسنه بمانند زیرا اگر به مواد غذایی دسترسی پیدا کنند ما گرسنه می مانیم!!!!
چه بسا زنانی که مثلا خانه دار هستند ولی از زیر بار خانه داری شانه خالی کرده ووقت را به بطالت می گذرانند.

وقتی می بینم که پسران دانشجوی من نسبت به دخترها کم تلاش هستند ناراحت می شوم زیرا این خیلی بد است که ویژگی سخت کوشی که از صفات بارز وبرجسته یک مرد است در جامعه کم رنگ شده .خوب معلوم است وقتی مردان میدان تلاش را خالی می کنند خوب دیگران جای آنها را میگیرند ولی چرا با اینکه پسران از ابتدا می دانند که در آینده بار مالی خانواده به دوش آنان است از ابتدا نسبت به دختران بیشتر از مسئولیت فرار می کنند در مساله درس و انگیزه در دوران نوجوانی واوایل جوانی چرا بی انگیزه تر هستند مگر نه اینکه امروز بازار رقابتی است ومثل گذشته نیست که شغل آماده باشد پس چرا پسرها بیش از دخترها تلاش نمی کنند تا در آینده گوی سبقت را بربایند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
اینجوریام نیست علی آقا وقتی آقایون هرجایی و با هر حقوقی کار نمی کنن به دلیل همون بی مسئولیتی ، جامعه هم سوء استفاده می کنه و خانم هایی رو که مجبورن به خاطر هزینه های زندگی و بی مسئولیتی همسرشون کار کنن رو جذب کار میکنه!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
زنان مجبورند کار کنند . آیا شما در این جامعه زندگی می کنید ؟ نظر شما بسیار قدیمی شده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
شما هم عرضه داری برو فرصت شغلی را بگیر
در ضمن من و شوهرم هر دو در خرج دادن نقش داریم و این کار را خیلی از همکاران ما می کنند!
آمر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
از آن زماني كه زنان سعي كردند و يا مجبور شدند پا جاي پاي مردان بگذارند معلوم بو كه روزي ميرسد كه مردان نيز در جايگاه زنان قرار ميگيرند. هنوز هم بيدار نشده ايم و تلاش ميكنيم كه بر خلاف قانون طبيعت عمل كنيم!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
تنبلی خودتون را پای قانون طبیعت نندازید چرا تو کشورهای پیشرفته که درصد اشتغال زنان خیلی بالاتر از ایران است آقایون تو خانه نمی شینند؟
khalifeh
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
آمرجان این قانون طبیعت نبوده یک قرارداد پذیرفته شده بین زن ومرد بوده
کما اینکه نقل شده حضرت فاطمه از حضرت علی خواستند ایشان در خانه کار کنند وکارهای بیرون از منزل به عهده آقا باشد زیرا اینگونه راحت تر بوده واحساس امنیت می کردند
اگر قانون طبیعت بود آیا لازم بود ایشان باهم چنین تفاهمی را ایجاد کنند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
متاسفانه به دلیل تربیت غلط خانواده ها برای نسل جدید امروزه اکثر آقایان بی مسئولیت تربیت شدند و به نظر من اگر فردی در سنین پایین تر و در خانواده مسئولیت پذیری را یاد نگرفته باشد بعد از تشکیل خانواده هم نخواهد فهمید و همسر کمک زیادی نمی تواند بکند و نتیجه آن سالها جرو بحث و دعوا و تشنج است و در آخر هم شاید تغییر ناچیزی در مرد بوجود بیاد و یکی از علت های عدم تغییر حمایت خانواده مرد است که در تربیت اون نقش داشتند و همین باعث میشه هرچی همسر تلاش به تغییر مرد میکنه خانواده مرد با حمایت های بی مورد همه تلاش ها رو نقش برآب می کنن .من یکی از همین افرادی هستم که به انواع و اقسام راهکارهای روانشناسی با طرف مقابلم برخورد کردم ولی نتیجه ای نگرفتم در نهایت بعد از 12 سال زندگی مشترک ازش جدا شدم.
پاسخ ها
ناشناس
| Spain |
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
ببخشید اونوقت خانوما خیلی با مسئولیت تربیت شدن؟؟ جون مادرت یه ذره بیطرف قضاوت کن.
مشاور
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
نخير!
اکثر خانها پرتوقع شده اند. مطمئنم شما بيش از آنکه دنبال تربيت بچه ات باشي دنبال تربيت آقات بودي. حرمتشم نگه نمي داشتي. حاضرم شرط ببندم يکسال نشده از طلاقت پشيمان مي شوي.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
سركار خانم! با عرض پوزش، ولي از طرز تفكر و جبهه‌گيري‌هايتان كه در متن به وضوح ديده مي شود كه در مقصريابي ماجرا بيشترين سهم را شما داشته‌ايد، ناه اينكه همسرتان مقصر نباشد نه ولي اگر همسرتان 40% مقصر ناكامي باشد سهم شما 60% است. لطفا خانم‌هاي محترم بعضي وقت‌ها فقط بعضي وقت‌ها شماهم به كرده‌ها و خلق و خوي خود بيانديشيد و در اين انديشيدن‌ها تمامي موقعيت‌ها و موارد موثر را در نظر بگيريد. به خدا خانم‌ها هم مي‌توانند اشتباه كنند! نمي‌توانند؟
ناشناس
| - |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
با ایشون موافقم
تو خونواده ها پسر ها خیلی بی مسئولیت بار میان.و بخاطر حمایت بیش از اندازه مادر ها لوس میشن. معمولا دختر ها در کارهای خانه مشارکت میکنن اما پسر ها منفعل ترند و معمولا کمکی به پدر ها نمی کنند.
مادر ها ترجیح میدهند پسرهایشان بچه بمانند تا همیشه به آنها وابسته باشند. واین وسط پدر بیچاره باید جورش را بکشد و البته دختری که بعدا همسر چنین پسرهایی میشود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
اتفاقا 3 سال گذشته پشیمون که نشدم هیچ تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم دیر جدا شدم چون انرژی بیهوده ای صرف کردم!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
گل گفتی یه مشت بچه لوس ننر بعضی ها بار آورده اند که فکر شون فقط مبایل بازی و سر چهار راه ایستادنه .بایدبچه را با جوربزه بارآورد. تا بتواند زندگی خودشو تامین کند......
ماعر جوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
مرد تنبل! ز جای خود برخیز، کارهای بزرگ در پیش است - هیکلت را کمی تکان بده نیز، تنبلی کار مرد بدکیش است
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
با سلام
ضمن تشکر از تابناک به دلیل انتخاب موضوعی که شاید مشکل خیلی از خانواده ها باشه می خواستم مطلبی را به عرض برسانم . موضوع کار خانم ها مسئله انتخاب همسررا هم تحت تاثیر قرار داده بعضی از جوانها دنبال دختری می گردند که شاغل باشه چون خودشون به هر دلیلی نتوانستند موقعیت شغلی مناسبی پیدا کنند (ناداشتن بند پ، نداشتن پشت کار،سرمایه،و....) به نظر من اگه سیاستها به سمتی بره که فرصت شغلی برای آقایان افزایش بیابد و جوان با دست پر و شغل مناسب به خواستگاری برود آنوقت کمتر شاهد اینگونه مشکلات خواهیم بود
رضا
|
Spain
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
مگه از وضعیتشون ناراضی نبودن خوب حالا برعکس میشه اونا میرن کار میکنن نون در میارن ما هم میشینیم خونه آشپزی و با آقایون همسایه میگیم و می خندیم میشیم آقای خانه دار.. اگه هدفشون این بوده که آقایون مسئولیت نون درآوردن را همچنان به دوش بکشن و و خانمها هم کار کنن و پولشون صرف خودشون بشه که دیگه نشد که...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
تمام مخارج زندگی کلا پای مرد هست و باید در حد عرف خانواده ی زن، ایشون و بچه هاش رو تامین کنه. و ضمن اینکه نه تنها زن وظیفه ای برای مخارج خونه نداره و نه تنها برای انجام کارهای خونه هم وظیفه ی شرعی نداره (که البته هرزنی با شخصیت سالم این کارو خود بخود انجام میده) بلکه میتونه برای خودش فعالیت اقتصادی هم داشته باشه و از نتیجه اش بهره مند بشه.
اما مرد میتونه به زن اجازه ی بیرون رفتن نده و به این ترتیب فعالیت اون زن رو کنسل کنه (که باز هم البته هیچ مردی با شخصیت سالم چنین کاری نمیکنه).
نفس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۸
کم کاری والدین این آقایون در تربیت پسرانی مسئولیت پذیر، مشکل اشتغال جوانان و نوع نگاه غلط به کار خانم ها و انگیزه هاشون ، باعث شده شخصیت این آقایون بد شکل بگیره و تنبل بار بیان و برای توجیه تنبلی و کم کاری خودشون حضور زن در جامعه و کار زن رو بهونه قرار میدن .....
آدمی باید کار کنه چه زن و چه مرد ، این حقه همه ماست که نقشی مفید در جامعه داشته باشیم
آقایون جوری حرف نزنن که انگار خانمها حق اونا رو خوردن و جاشونو تو بازار کار اشغال کردن ، خودشون هم بهتر میدونن که فرصت اشتغال برای همه چه زن وچه مرد فراهمه
اگه اونا بیکارن کم کاری از خودشون بوده که فرصت ها رو از دست دادن و جا باز کردن واسه خانمها
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟