ته چین؛

طرز تهیه چیپس پیتا

کد خبر: ۸۰۴۰۶۰
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۹ 31 May 2018
تعداد بازدید : 826
کد خبر: ۸۰۴۰۶۰
|
۱۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۹ 31 May 2018
|
7772 بازدید

مواد لازم:
دوازده عدد نان پیتا
نصف پیمانه روغن زیتون
نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
یک قاشق چایخوری نمک سیر
نصف قاشق چایخوری ریحان خشک شده
يک قاشق چايخوري جعفري فرنگي خشک شده

بازدید 7772
در این دستور غذا از نان پیتا که نانی عربی و لبنانی است و در یونان هم مصرف می‌شود استفاده می‌شود تا چیپسی شکم پر درست شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟