ته چین؛

طرز تهیه استیک چغندر

کد خبر: ۸۲۵۲۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹ 14 August 2018
تعداد بازدید : 357
کد خبر: ۸۲۵۲۳۶
|
۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۹ 14 August 2018
|
7813 بازدید
بازدید 7813
یکی از خلاقیت های آشپزی استفاده از مواد غذایی است که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. چغندر با خاصیت غذایی بالایی که دارد به آن به عنوان غذای اصلی نگاه نمی‌شود یا فقط گیاهخواران به آن اهمیت می‌دهند. در این ویدیو تامی بنکس سرآشپز رستوران بلک سوآن در انگلستان غذایی خوشمزه با استفاده از چغندر فراهم می‌کند. غذایی که آماده کردنش چهار تا پنج ساعت به درازا می‌کشد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟