ته چین؛

دستور پخت چیلی مرغ

کد خبر: ۸۲۷۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴ 23 August 2018
تعداد بازدید : 357
کد خبر: ۸۲۷۲۲۴
|
۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴ 23 August 2018
|
8419 بازدید

مواد لازم:
یک پیاز
سه حبه سیر
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک کنسرو 120 گرمی هالوپینوی خرد شده
یک کنسرو 120 گرمی فلفل چیلی خرد شده
دو قاشق چای‌‌خوری زیره آسیاب شده
یک قاشق چای‌خوری پونه کوهی آسیاب شده
یک قاشق چای‌خوری فلفل کاین
سه پیمانه مرغ پخته شده بریده شده
دو کنسرو 400 گرمی آب مرغ
سه کنسرو 400 گرمی لوبیا سفید

بازدید 8419
قبلا در تابناک دستور پخت چیلی را دیده‌اید. این بار می‌خواهیم دستور پخت چیلی با مرغ را نشان دهیم که به آن چیلی سفید می‌گویند. این نوع چیلی به مراتب تندی کمتری دارد و از مرغ به جای گوشت قرمز در آن استفاده می‌شود. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری