مرور روزنامه‌های پنجشنبه ۲۲ فروردین ماه؛

پیشنهاد کیهان؛ تنگه هرمز را ببندید/پیام‌های دیدار ظریف با سرداران سپاه/هارپ و اثر آن بر سیل ایران

دیدار دیپلمات‌ها با سرداران، نتانیاهو ماند، ترامپ چه می‌کند؟ یارکشی جهانی له و علیه یک تصمیم، پای سی دکل در میان است، حرف‌های متفاوت آذری‌جهرمی درباره قانون‌گریزی شرکت مخابرات ایران، ضدحمله به آمریکای ترامپ، «ممنوعیت صادرات» راهکار دقیقه نودی، کوپن الکترونیکی آماده شد، جنگ نفس‌گیر با سیل در خوزستان، تأکید چین و اتحادیه اروپا بر پایبندی به برجام و سرنگونی بی ۵۲ آمریکا توسط طالبان، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۸۹۰۹۲۴
|
۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۲:۵۴ 11 April 2019
|
25751 بازدید
|

دیدار دیپلمات‌ها با سرداران، نتانیاهو ماند، ترامپ چه می‌کند؟ یارکشی جهانی له و علیه یک تصمیم، پای سی دکل در میان است، حرف‌های متفاوت آذری‌جهرمی درباره قانون‌گریزی شرکت مخابرات ایران، ضدحمله به آمریکای ترامپ، «ممنوعیت صادرات» راهکار دقیقه نودی، کوپن الکترونیکی آماده شد، جنگ نفس‌گیر با سیل در خوزستان، تأکید چین و اتحادیه اروپا بر پایبندی به برجام و سرنگونی بی ۵۲ آمریکا توسط طالبان، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۲۲ فروردین ماه در حالی چاپ و منتشر شدند که دیدار ظریف با سرداران سپاه از یک سو و ادامه واکنش‌های به اقدام خصمانه آمریکا علیه سپاه در روز‌های گذشته از مهمترین عناوین روزنامه‌های امروز محسوب می‌شود. مقابله با سیل در خوزستان، پیروزی نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی، ماجرای دکل‌های گمشده و بالا رفتن پلاکارد‌های نه به جنگ با ایران در سنای آمریکا، از دیگر مواردی است که با عناوین محتلف در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده اند.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

پیام‌های دیدار ظریف با سرداران سپاه

اسماعیل کوثری جانشین قرارگاه ثارالله طی یادداشتی که در شماره امروز روزنامه ایران منتشر شده درباره دیدار سرداران سپاه و وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: اقدام بسیار ناشایست و بدون منطق دونالد ترامپ رئیس‎جمهوری امریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی، با واکنش بسیار خوب مردم و مسئولان همراه شده است. همه آنان به لطف خدا بخوبی می‎دانند که چنین واقعیتی وجود ندارد و اظهارات مقامات امریکایی ۱۸۰ درجه خلاف واقعیت بوده و آن‌ها به دروغ سپاه پاسداران ایران را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده‎اند.


دلیل اصلی اعتماد مردم و مسئولان به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در چند روز اخیر جلوه بیشتری یافته، این است که در مدت ۴۰ سالی که از تشکیل این نهاد می‌گذرد، همه اقدامات انجام شده به صورت شفاف و روشن و با اجازه فرمانده معظم کل قوا بوده است. شاید به علت همین شفافیت باشد که این افراد و سیاستمداران کذاب و دروغگوی امریکایی و برخی کشور‌های غربی، همواره از اختلاف بین مسئولان سیاسی کشورمان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته‎اند.
پیشنهاد کیهان؛ تنگه هرمز را ببندید/پیام‌های ظریف با سرداران سپاه/هارپ و اثر آن بر سیل ایران
حالا به لطف خدا و با عنایت به این فرموده امام سجاد (ع) که «خدا را شکر که دشمنان ما را از احمق‎ها آفریدید»، باید بگویم که عدم واقعیت این مسأله با تصمیم‌گیری به دروغ و ناشایستی که از سوی دونالد ترامپ انجام گرفت، اول از همه برای مسئولان ما روشن شد. لطف خدا شامل حال مسئولان سیاسی کشورمان شد که بدانند سپاه جز در عرصه خدمت کردن به کشور و در جهت همکاری و همیاری با دولت برای کمک به ملت، هدف دیگری در ذهنش نبوده و نیست و نخواهد بود.
به دلیل همین واقعیت روشن و مبرهن بود که محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان، نخستین فردی نام گرفت که بطور رسمی عکس العمل نشان داد و در نهایت هم با درخواست ایشان بود که اقدام متقابل ایران در قبال تصمیم رئیس جمهور امریکا از سوی شورای عالی امنیت ملی اتخاذ شد.


دیداری که روز گذشته بین فرماندهان پنجگانه سپاه پاسداران و فرمانده کل با محمدجواد ظریف و دو نفر از معاونان ایشان انجام شد، اقدام بسیار شایسته‎ای بود. همین وحدت و رفت‏ و آمد‌ها که نمود یکپارچگی مسئولان نظام است، باعث می‌‏شود که از یک سو دشمنان ما نتوانند به خواسته‏‌های نابحق خود برسند و از سوی دیگر بدانند که آن گونه نیست که آن‌ها فکر می‌کنند بین مسئولان ما شکاف انداختند و می‌توانند آن را عمیق‎تر هم کنند. برگزاری چنین نشست‎ها و تبادل نظر‌ها بین مسئولان دولتی و مقامات نظامی همچون سپاه پاسداران، باعث می‎شود هم دشمن از به سرانجام رسیدن اهداف خود ناامید شود و هم مردم ایران و همه دوستداران انقلاب و نظام اسلامی از وجود چنین وحدتی خرسند باشند. امیدواریم که با نمایش این وحدت و یکپارچگی، این مسیر تداوم پیدا کند و به طور منسجم‎تر و در دفعات بیشتری انجام بپذیرد. ان‏شاءلله با چنین اقداماتی دشمنان ما هم بفهمند که هرچقدر بخواهند خباثت کنند و عرصه را بر دولتمردان و ملت ایران تنگ‎تر سازند، مسئولان و ملت ما آگاهتر به مسأله هستند. آنان با آگاهی به دشمنی‎های امریکایی‎ها مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و دروغگویان خواهند زد. مخصوصاً بر دهان سیاستمداران امریکایی و صهیونیستی که خیال می‎کنند می‌توانند با طرح کردن مسائل این چنینی بین مسئولان ما شکاف ایجاد کنند و بر طبل اختلاف و تفرقه بکویند.

پیشنهاد کیهان؛ تنگه هرمز را ببندید
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزمامه کیهان دربخشی از یادداشت روز امروز این روزنامه با عنوان تردید نکنید، تنگه هرمز را ببندید نوشت: سپاه یک نیروی نظامی رسمی در جمهوری اسلامی ایران است و تروریست دانستن آن با توجه به ضرورت مقابله با تروریسم به معنی آن است که آمریکایی‌ها به خود حق می‌دهند با نیرو‌های سپاه در هر نقطه‌ای که باشند برخورد نظامی بکنند. بدیهی است که با تروریست دانستن ارتش آمریکا، این حق برای ما نیز محفوظ خواهد بود که نیرو‌های نظامی آمریکا را در هر نقطه‌ای که یافتیم به عنوان عوامل تروریست قلع و قمع کنیم. مثلا اگر به آب‌های سرزمینی ایران در خلیج‌فارس وارد شدند آن‌ها را بازداشت و به اشد مجازات برسانیم. در این حالت بهانه‌هایی مثل اشتباه در جهت‌یابی نیز قابل قبول نخواهد بود چرا که تروریست، تروریست است چه راه گم کرده باشد و چه به نشان آمده باشد!


- ما از امکانات و دسترسی‌های فراوانی برای پاسخ دندان‌شکن و پشیمان‌کننده به آمریکا و متحدانش برخورداریم که نباید آن‌ها را از دست بدهیم. مخصوصا آنکه بعید نیست کنگره آمریکا با مشاهده قاطعیت ایران اسلامی، از تصویب تصمیم ترامپ صرف‌نظر کند که در این صورت فرصت به دست آمده را از دست خواهیم داد! از جمله این امکانات، تنگه هرمز است. بخوانید!
پیشنهاد کیهان؛ تنگه هرمز را ببندید/پیام‌های ظریف با سرداران سپاه/هارپ و اثر آن بر سیل ایران
- هشت سال قبل- آذرماه ۱۳۹۰- در حالی که کنگره آمریکا قانون تحریم نفتی کشورمان را در دستور کار داشت، طی یادداشتی آورده بودیم که در صورت تحریم صدور نفت ایران بهترین و موثرترین راه مقابله با آن، بستن تنگه هرمز به روی نفتکش‌هایی است که از این آبراهه عبور می‌کنند و با استناد به مواد ۱۴ تا ۲۳ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو و مواد ۱۷ تا ۳۷ کنوانسیون ۱۹۸۲ جامائیکا نوشته بودیم که در شرایط یاد شده، مسدود کردن این تنگه حق قانونی ما نیز هست. این پیشنهاد بلافاصله با واکنش رسانه‌های آمریکایی، اروپایی و برخی از کشور‌های عربی روبرو شد. روزنامه فرانسوی لوموند با اشاره به یادداشت کیهان نوشت؛ ایران توان بستن تنگه هرمز را دارد و تصویب قانون تحریم نفتی ایران در کنگره می‌تواند برای آمریکا و اروپا و متحدان منطقه‌ای آن‌ها پشیمان‌کننده باشد. روزنامه آمریکایی بوستون‌گلوب نیز این تهدید را جدی تلقی کرد و نوشت؛ ایران عملا هر لحظه که بخواهد می‌تواند تنگه هرمز را ببندد و این امر باعث قطع صادرات میلیون‌ها بشکه نفت در روز خواهد شد، بستن تنگه هرمز، شدیدترین پاسخگویی علیه منافع آمریکا خواهد بود و علاوه بر آن، رشد انفجاری قیمت نفت فقط در چند روز منجر به فاجعه‌ای جبران‌ناپذیر برای اقتصاد غرب خواهد شد. احمد العطار مفسر اماراتی و کارشناس برجسته امور دفاعی و انرژی گفته بود: مین‌گذاری در خلیج‌فارس به ویژه در تنگه هرمز اصلی‌ترین تهدیدی است که باید مدنظر داشت. وی خاطرنشان می‌کند که در سال ۱۹۸۸، ناو آمریکایی ساموئل بی‌رابرتز با مین کار گذاشته شده از سوی ایران برخورد کرد و تقریبا نابود شد. العطار گفته بود: ایجاد میدان گسترده مین باعث ایجاد اختلال شدید در ترانزیت نفت و تجارت دریایی در خلیج‌فارس می‌شود و مقابله با آن تقریبا غیرممکن است. آژانس اطلاعات انرژی آمریکا در همان ایام با اشاره به اینکه، تنگه هرمز تنها راه آبی ۸ کشوری است که در مجاورت آب‌های خلیج‌فارس قرار دارند، مسدود شدن آن را فاجعه‌آمیز ارزیابی کرد و... ده‌ها واکنش برخاسته از وحشت غرب که احتمال بسته شدن تنگه هرمز در آن روز‌ها - یعنی ۷ سال قبل- به دنبال داشت. گفتنی است این واکنش‌های آمیخته با دلهره کشور‌های غربی و برخی کشور‌های عربی درحالی بود که توان نظامی هشت سال قبل جمهوری اسلامی ایران با امروز حتی قابل مقایسه هم نبوده و نیست.
- مگر نه اینکه آمریکا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریست و در نتیجه برخورد نظامی با آن را ضروری می‌داند! - البته هرگز جرأت چنین غلط‌های زیادی را نداشته و ندارد چرا که نیرو‌ها و پادگان‌های آمریکا نه فقط در منطقه غرب آسیا بلکه در بسیاری از نقاط دیگر دنیا در تیررس ما قرار دارند، ضمن آن که متحدان آمریکا از جمله رژیم صهیونیستی و عربستان و امارات و بحرین نیز نمی‌توانند از مجازات در امان باشند- بنا‌براین عبور ناو‌های جنگی و کشتی‌های تجاری آمریکا و متحدانش، امنیت ایران اسلامی را تهدید می‌کند و ایران با استناد به مواد یاد شده از دو کنوانسیون ژنو و جامائیکا می‌تواند و حق دارد به آنان اجازه عبور از تنگه هرمز را ندهد. گفتنی است، علاوه بر حق قانونی ایران برای بستن تنگه هرمز که در دو کنوانسیون مورد اشاره آمده است، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با استناد به حق اقدام متقابل یا تلافی‌جویانه -REPRISAL- که در حقوق بین‌الملل به رسمیت شناخته شده است نیز تنگه هرمز را مسدود کند.
تنگه هرمز باید به روی برخی از کشور‌های عربی نظیر عربستان، بحرین و امارات که با این تصمیم آمریکا همراهی کرده‌اند نیز بسته شود. توضیح آنکه بند ۴ از ماده ۱۴ و بند یک از ماده ۱۶ کنوانسیون ۱۹۵۸ ژنو، تشخیص بی‌ضرر بودن عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز را برعهده کشور ساحلی- در اینجا، جمهوری اسلامی ایران- گذارده است.

هارپ و اثر آن بر سیل ایران
بهروز پورسینا در یادداشتی که در شماره امروز روزنامه شرق چاپ شده به موضوع هارپ و بررسی آثار آن بر سیل ایران پرداخت و نوشت: برنامه هارپ High-frequency Active Auroral Research Program، عبارت است از برنامه پژوهشی یونوسفر فعال با فرکانس بالا، در سال ۱۹۹۳ از سوی آمریکا به منظور انجام تحقیقات روی اتمسفر زمین شروع به کار کرد و تأسیسات اولیه آن در آلاسکا، در همان سال احداث شد. طبق روال معمول در آمریکا، پروژه‌هایی از این دست را صرفا برای توسعه فناوری با اهداف صلح‌جویانه و کاملا غیر‌نظامی اعلام می‌کنند؛ اما پس از سال‌ها، ابعاد گسترده خطرناک و آفندی آن به‌تدریج بر‌ملا می‌شود. هارپ شاید بدترین نوع از این دست برنامه‌ها و پروژه‌ها باشد که حتی ابعاد پنهان و بسیار خطرناک نگه‌داشته‌شده آن، می‌تواند نه‌تن‌ها امنیت جهانی بلکه بشریت را تهدید کند. جالب است بدانیم در ۲۰ سال پیش از این یعنی بهمن ۱۹۹۸ میلادی و در واکنش به گزارش دکتر ماج برین، از تئوریسین‌های برجسته پروژه هارپ، کمیته امور خارجی امنیت و سیاست دفاعی پارلمان اروپا، اقدام به صدور بیانیه‌ای کرد که در بخشی از آن آمده است: «به واسطه پیامد‌ها و تأثیرات گسترده این پروژه بر محیط زیست و نگرانی‌های جهانی آن، همچنین توجه به ملاحظات قانونی، اخلاقی و نیز عواقب زیست‌محیطی آن، باید هیئت بین‌المللی مستقلی به بررسی ماهیت آن بپردازد». این کمیته به واسطه امتناع مجدد دولت آمریکا از ارائه توضیح درباره این پروژه، مراتب تأسف خود را ابراز می‌دارد. با‌وجود‌این به واسطه فقدان اختیارات لازم، تقاضای این کمیته برای تهیه پیش‌نویس درباره تأثیرات زیست‌محیطی فعالیت‌های نظامی این طرح، همچنان بی‌نتیجه مانده است. متعاقبا در سال ۲۰۰۲ هم، ۹۰ نماینده دومای روسیه درخواست کرده بودند تا ممنوعیتی برای انجام پروژه‌های ژئوفیزیکی عظیم مانند هارپ وضع شود؛ چون این برنامه که حتی در آن زمان تکمیل نیز نشده بود، بنا به ادعای دومای روسیه در سال ۲۰۰۲ قادر خواهد بود به یک سلاح تمام و کمال نظامی تبدیل شود.
پیشنهاد کیهان؛ تنگه هرمز را ببندید/پیام‌های ظریف با سرداران سپاه/هارپ و اثر آن بر سیل ایران
این سلاح مهلک نظامی با انتشار حجم عظیمی از امواج رادیویی فرکانس بالا، قدرت تأثیرگذاری بر کل کره زمین را دارد. به گفته آن‌ها این جهش نظامی از نظر کیفی قابل مقایسه با جهش بشر از سلاح‌های فلزی به سلاح‌های آتشین یا سلاح‌های متعارف به بمب اتمی یا هیدروژنی خواهد بود. به ادعای دوما، این برنامه نظامی قادر به تخریب ارتباطات رادیویی، تجهیزات فضاپیما‌ها و راکت‌ها است و احتمال وقوع تصادفات خطرناکی را در شبکه‌های الکتریکی و خط لوله‌های نفت و گاز بالا می‌برد و می‌تواند تأثیر منفی بر سلامتی مردم تمام مناطق بگذارد. با‌این‌حال جالب است که بدانیم اتحادیه اروپا در نروژ و روسیه در نیژنی نووگورود، تأسیسات مشابهی را در حال فعالیت دارند! پیش‌از‌این نیروی دریایی روسیه اعلام کرده بود که هدف نهایی آزمایش‌های گسترده آمریکا در پروژه هارپ، می‌تواند موجب تخریب ایران و آسیب‌زدن به دولت کنونی این کشور از طریق ایجاد زمین‌لرزه باشد.


شاید بر مبنای اطلاعاتی که ارتش روسیه در اختیار رئیس‌جمهور فقید ونزوئلا در آن زمان گذاشته بود، اظهار‌نظر هوگو چاوز درباره زلزله هائیتی، موجبات حیرت بسیاری را در سراسر جهان فراهم آورد. چاوز در آن زمان گفت: آمریکا در ایجاد زمین لرزه هفت‌ریشتری در هائیتی به‌عنوان بخشی از آزمایش سلاح زمین‌ساختی که می‌تواند بلایای طبیعی ایجاد کند، مقصر است. چاوز افزود: آمریکا باید ایفای نقش خدا را در زمین کنار بگذارد؛ چرا‌که این سلاح‌ها می‌تواند در اوضاع جوی تغییراتی ایجاد کرده و به دنبال آن نیز زمین‌لرزه‌ها و آتش‌فشان‌هایی را تنها از طریق امواج الکترومغناطیس ایجاد کنند. چنین سلاح‌هایی که ایجاد زمین‌لرزه می‌کنند، در اختیار ارتش آمریکا قرار می‌گیرد و ممکن است در نهایت علیه کشور ایران استفاده شود.


محمدحسین ذوالفقاری، معاون امنیتی وزارت کشور، در گفتگو با ایلنا درباره ارتباط پروژه هارپ با زلزله‌های ایران اعلام کرد ما در‌این‌باره نمی‌توانیم هیچ اظهار‌نظری داشته باشیم؛ زیرا هیچ گزارشی از مراجع علمی، نظامی و غیر‌نظامی به ما نرسیده است. او در بخش دیگری از اظهار‌نظرش در سال ۱۳۹۶ درباره نور‌های عجیبی که در روز‌های ۲۹ آبان ۲۱ و ۳۰ آذر ماه در آسمان شهر‌های تبریز، مشهد، ایلام، گتوند، مسجد‌سلیمان و لالی هم‌زمان با شنیدن صدا‌های عجیب از سوی اهالی گزارش شده، گفت: ما هم این موضوعات را در فضای مجازی دیدیم و در همین اندازه در جریان هستیم؛ البته هیچ‌گونه گزارش رسمی در‌این‌باره نداشتیم.


در مقاله‌ای که از دو محقق و متخصص برجسته کشورمان که تحقیقاتشان درباره پروژه هارپ در یک کنفرانس علمی معتبر در سال ۱۳۹۶ منتشر شد که یکی از همین دو پژوهشگر، خود دارای مدرک مهندسی سازه و لرزه از دانشگاهی معتبر در آمریکا است، به زبان ساده، هارپ و عملکرد آن را چنین توصیف می‌کنند: «هارپ، روشی برای گرم‌کردن و بالا‌بردن قسمتی از یونوسفر بالای یک یا چند منطقه از سطح زمین به منظور ایجاد یک آینه بزرگ و نامرئی برای بازگرداندن امواج به سطح زمین برای استفاده از امواج ELF برای نفوذ به اعماق اقیانوس‌ها و دریاها، پیدا‌کردن تونل‌های مخفی و منابع زیر‌زمینی، از‌بین‌بردن ماهواره‌ها، منهدم‌کردن موشک‌های نظامی، مختل‌کردن ارتباطات رادیویی، ایجاد تغییر در وضعیت آب و هوا، تأثیر بر روی سلامت و روان انسان‌ها و احتمالا ایجاد زمین‌لرزه است».


در‌حال‌حاضر بنا بر گزارش‌های مختلف، پروژه هارپ در آمریکا به‌ویژه در حوزه ارتش این کشور در مقایسه با سال راه‌اندازی رسمی آن در ۱۹۹۳ پیشرفت‌های شگرفی داشته است. امروز اگر پروژه هارپ و ابعاد بزرگ و گسترده آن را کسی بخواهد انکار کند، صرفا مربوط به ناآگاهی خود او است؛ اما اینکه آیا وجود ابعاد بسیار خطرناک هارپ یک حقیقت انکار‌ناپذیر است یا در یک برنامه آمریکا‌هراسی در حال دامن‌زده‌شدن به آن است، مستندات قابل ارائه در این مجال اندک گواه این است که هارپ و ابعاد آن قطعا نه‌تن‌ها برای امنیت جهانی؛ بلکه برای بشریت و زیست‌بوم کاملا خطر‌آفرین است.


تردیدی که وجود دارد، این است که چنین دست‌اندازی‌هایی به طبیعت از طریق هارپ، تا چه اندازه می‌تواند هدفمند و قابل مدیریت باشد. با آنکه ابعاد هارپ هنوز نمی‌تواند ما را قادر به متهم‌کردن آمریکا در ایجاد عامدانه این سیل‌های مهیب اخیر کشورمان کند؛ ولی ادله زیادی وجود دارد که باید در این زمینه کاملا مشکوک بود و بالطبع، نگارنده معتقد است که بخشی از توان علمی - دفاعی - امنیتی کشور می‌تواند در این مسیر، پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای را بیابد و ارائه کند که در این راستا، اگر امکان متهم‌کردن آمریکا از این طریق فراهم شود، آمریکا به‌عنوان عامل این دگرگونی‌های اقلیمی در جهان به بشریت معرفی خواهد شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۳۷
انتشار یافته: ۶۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
روزنامه کیهان تو کدوم عالم سیر می کنه؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
آقایون و خانومای آمریکا پرست و ترامپ خداپندار ، من هم با این حرف کیهان که باید تنگه هرمز را بست موافق نیستم ولی کیهان برای این فکرش به قوانین بین‌المللی استناد کرده و اینطور مدعی شده که ایران می‌تونه این کار را بر اساس این قوانین بصورت قانونی انجام دهد و این کار طبق این قوانین یک حق قانونی برای ایران است
حالا شما ها که با اون بالا بالاها ارتباط دارید برای اینکه در جواب کیهان که میخواد مشت محکمی بر دهان استکبار جهانی بزنه این قوانین که کیهان مدعی آنهاست را بصورت مستند و برمبنای قانون جواب بدید و نقض کنید و یا دلایل خودتون رو برای اشتباه بودن این نظر کیهان بیان کنید تا هم شما مشت محکمی بر دهان کیهان کوبیده باشید و هم ما متوجه بشیم که کیهان تو کدوم عالم سیر می‌کنه و دلایل اشتباه کیهان چیه
وگرنه با طعنه زدن و متلک گفتن که نمی‌تونید دیگران رو قانع کنید که کیهان توی این عالم نیست و اگه کیهان واقعا توی این عالم نیست و داره چرت و پرت میگه ، پس جواب دادن به حرفاش و محکوم کردنش کار ساده ای خواهد بود پس لطف کنید این کار ساده رو انجام بدید تا ما هم توی دلمون به کیهان بخندیم و مثل شما شاد بشیم
ضمنا این حرف کیهان که براساس قوانینی که عنوان کرده حقی برای ایران وجود داره ولی به نظر بعضی ها انجام این کار برای غیرممکنه نافی وجود این حق نمیشه بعبارت دیگه آمریکا پرستای عزیز لطف کنند برای اثبات برحق بودن ارباب خودشون اثبات کنند که چنین حق قانونی که کیهان مدعیست‌برای ایران وجود نداره و ایران بر خلاف ادعای کیهان قانونا حق بستن تنگه هرمز را نداره وگرنه اینکه اگر این حق برای ایران وجود داره ولی ایران توان انجام آن را ندارد یک بحث کاملا متفاوته
امیدوارم شما عزیزان دل ترامپ در انجام وظایف نوکری خود موفق باشید و بتونید در جهت جلب رضایت خداوند متعالتون موفق باشید ،
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
پالرموروهم تصویب نکنید برجام رو هم آتش بزنید منکه از خدامه زودتر تکلیف ملت مشخص میشه. مرگ یه بار شیون یه بار.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
منم نمی‌دونم تو کدوم عالم سیر می‌کنه
شما اگه میدونی ی لطفی بکن جواب این حرفای کیهان رو مثل خود کیهان بصورت منطقی و مستدل و مستند بده و محکومش کن تا معلوم بشه تو کدوم عالم سیر می‌کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
اقا سی سال شعار میدید خوب بندید خسته شدیم از این همه حرف بی عمل ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
قابل توجه اون ناشناسی که از امارات متحده عربی داره
پیام می ده و من ایرانی را به امریکا پرستی متهم می کنه، اولا بیا ایران زندگی کن بعد دیگران را به اجنبی پرستی متهم کن. و الا این مدالی که من هم برم توی مملکت گل و بلبل امارات که از اتفاق متحد نزدیک امریکا در انزوای ایران و ضربه زدن به اقتصاد و
امنیت ایرانه و بعد دیگران را متهم به امریکا پرستی و خارجی پرستی کنم خودم را مسخره کردم.
، ثانیا| شما که خیلی فکر می کنی حرف کیهان بر مبنای حقوق بین الملله، آیا نمی دونی ایران فقط در آبهای سرزمینی خودش حق اعمال قانون داره و نه در آبهای بین المللی؟ آیا همه تنگه هرمز در مدیریت ایرانه و همسایه های جنوبی ایران هیچ حقی ندارند؟ آیا ایران می تونه آبهای سرزمینی جنوبی تنگه هرمز که در مالکیت کشور دیگریست را ببنده بدون انتظار برخورد آن کشورها و درخواست کمک از جامعه بین الملل؟
ثالثا، آقای وطن پرست امارات نشین، برو تاریخ کشور خودت را حداقل مطالعه کن، لازم نیست بری از 2500 سال قبل شروع کنی، برو 30 سال قبل، زمانی که اران جنگ نفتکشها را در خلیج فارس شروع کرد و به ممانعت از صادرات نفت عراق از تنگه هرمز پرداخت را مطالعه کن. ببین چطور در عرض چندماه همه اروپا و آمریکا علیه ایران بسیج شدند و حتی کار به درگیری نظامی در فاو و غرق کردن ناوچه های ایران و سقوط .هواپیمای مسافربری ایران رسید. جهل مردم باعث بدبختیشونه، کیهان که تاریخ بلد نیست، تو برو تاریخ بخون که شعار ندهی و احساسی حرف نزنی.

مگر هر حقی الزاما قابل به دست آوردنه؟ اگر قابل به دست آوردنه، توی مدعی وطن پرستی تو امارات چکار می کنی؟ پاشو بیا ایران به اقتصاد کشور خودت کمک کن، از زیر کولر گازی توی آپارتمان لوکست توی امارات هم برای ما رجز نخون و ما را متهم به اجنبی

در ضمن ، تفاوت منفی ها و مثبتها را ببین تا بفهمی چند نفر دیگه مثل من فکر می کنند چند نفر مثل توپرستی نکن.

تابناک خواهشا جوابیه من را به این ایرانی امارات نشین مدعی عشق وطن نشر بده. من این حق را دارم که در جوابیه اش جوابیه بدهم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
اقای امارات نشین، نظرات مردم را هم در خصوص کیهان بخون، :

مملکتی که نظریه پردازش امثال جناب حسین شریعتمداری بشه وضع بهتر از این نمیشه! باز جای شکرش باقیه


آقای کیهان. شریعتمدار ی اولا تنگه را به هیچ وجه نمیتوان بست. ثانیا اگر هم بستید ابتدا ملت ایران از گرسنگی میمیرند. همین یک مثقال نفت هم نمیتوان صادر کرد

پیشنهاد مردم:در کیهان را ببندید.


قابل توجه کیهان: مگه تنگه هرمز ملک شخصی ایرانه که بتونه همچین کار بکنه؟!!ضمن اینکه این کار باعث ایجاد یک اتحاد بر علیه ایران و شروع جنگ میشود، فقط مانع عبور نفت عراق و کویت و قطر میشود. نفت عربستان از تنگه نمیگذره و امارات هم خط لوله و اسکله نفتی بندر فجیره رو راه انداخته که اونور تنگه است.

ایشون تز میدن تنگه رو ببندین وقتی مسیر انتقال انرژی چند میلیارد آدم رو قطع کنید، دنیا وامیسته دست به جیب نگاه میکنه؟ اینکار اعلام جنگ به کل دنیاست. به نظر من اینکار خودکشی هست و بس. به بسته شدن تنگه هرمز فکر نکنید به بعدش نگاه کنید به واکنش دیگر کشورها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
آقا یا خانم وطن پرست اماراتی، جواب کیهان را لازم نیست کسی بده، ولی تو بگو: اگر حرف کیهان را گوش کردیم و تنگه را بستیم و به حقمون رسیدیم و بعد دنیا بهمون حمله کرد، قول می دی از امارات
بیایی بری جبهه خط مقدم؟
به ولله که امثال شما فقط شعار می دهند، هزینه اش را برای مردم درست می کنند و از حساب مردم پرداخت می کنند، خودشون هم می روند امارات حال دنیا را می برند، دیگران را هم به امریکا پرستی متهم می کنند، خودشون را هم مومن و وطن پرست و انقلابی 6 دنگ می دونند. ما که از امثال شما نمی گذریم،
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
مگه می توان تنگه را که یک شاه راه بین المللی است بست. این اقدام جهان را بر علیه ما بسیج می کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
وقتی یک کشور می‌تونه قوانین داخلی خودش رو به دیگر کشورهای جهان تحمیل کنه و اونها رو مجبور به طبعیت از تصمیمات خودش کنه ، بستن یک شاهراه بین‌المللی هم ناممکن نیست ، حالا اینکه از نظر قدرت نظامی توان این کار رو داشته باشیم یا نه ی بحث دیگه ایست
ضمنا به نظر من تهدید به انجام این کار ابزار بسیار کارآمدتر و موثرتریست تا اینکه واقعا این کار را انجام بدهیم و اگر مسئولین ایرانی از تهدید بستن تنگه هرمز استفاده کنند با دادن هزینه بسیار کمتری می‌توانند بهره برداری بسیار بیشتری ببرند و این تهدید رو در زمانهای مختلف و به دفعات زیاد روی این بحث مانور بدهند ولی درصورت اقدام عملی در این جهت فقط یک بار میتونند این کار رو انجام بدهند و بعد از اون دیگه نمیتونن. دوباره این کارو تکرار کنند و احتمالا با عکس‌العملی از طرف بقیه کشورها مواجه خواهند شد
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
اگر به حرفها و نسخه های کیهان رفته بودیم که الان چون سوریه و لیبی و سوریه نابود شده بودیم
ایشان یک چیزی میگوید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
خوب که چی؟ هر کی اش میخوره پای لرزش هم میشینه، وقتی چین و روسیه و اتحادیه اروپا ، هند و برزیل همه و همه با امریکا درگیر نمیشند بخاطر همین قدرت شیطانی و عظیمی که داره هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
عزیزم اون خربزه است که پس از خوردنش باید پای لرزش بشینی نه آش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
روی هارپ تحقیق کرده و هارپ بسازید
فردا دیر است
پاسخ ها
فیزیکدان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
دوست عزیز این نوشته کاملا غیر علمی و فنی است و بیشتر به فیلم علمی تخیلی شباهت دارد.متاسفم که افراد نا آگاه در سطح رسانه با توسعه چنین مطالبی باعث وحشت بیجای مردم و تحت پوشش قرار دادن مسئولیتها و اقدامات فنی لازم با موهومات هستند.
ناشناس
| Netherlands |
۰۸:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
چشم
مهدی
| Germany |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
خلاصه علت سیلاب کدام بود
هارپ آمریکایی!؟
بار. آوری ابر های بومی !؟
یا فاجعه طبیعی!؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
افرین
ناشناس
|
United States of America
|
۰۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
تنها کار عاقلانه در مقابل آمریکا فقط و فقط شکاف ایجاد شده بین دولت و مردم را باید ترمیم کرد نه با بستن تنگه هرمز به جایی می رسیم نه با بیاناتی چون هارپ که خریدار جهانی ندارد و نه با جنگ
به نظر من اگر دولت که تاکنون همیشه در شعارهایش قیمت واقعی دلار را زیر ده هزار تومان اعلام کرده است و اگر بجای شعار دادن همین قیمت ارز را کنترل کند یقین دارم که ملت بزرگ ایران در کنار دولت تمامی فتنه های استکبار جهانی را خنثی خواهد کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
شما اول راهی برای هزینه های گزاف و ولخرجی های دولت و زندگی فوق لاکچری مسولین و رفقاشون بکن آنوقت بگو دلار ثابت بمونه. از اول انقلاب با همین روش یعنی بی ارزش کردن پول ملی و اطلاعرسانی پیشدستانه به خودیها کلی مولتی میلیارد زحمت نکشیده تو این مملکت به وجود آمده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
منطورت مردم و مسئولین بود دیگه ؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
امریکا اگر همچین قدرتی در ایجاد تغییرات جوی داشت خودش از وضعیت بحرانی در کالیفرنیا نجات می داد.خشکسالی بی سابقه همراه با اتش سوزی های غیر قابل مهار اون تو کالیفرنیا با کمی بارندگی از بین خواد رفت چطور کشوری که قدرت ایجاد سیل های عظیم و زلزله رو داره نمی تونه کمی بارندگی برای شرق کشورش که در حال تبدیل به کویر هست ایجاد کنه
پاسخ ها
راضد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
دوست عزیز یه بار دیگه مقاله رو بخون داره میگه با این کار میشه تاثیر مخربر گذاشت نه تاثیر مثبت اگر میشد یهره برداری مثبت کرد قطعا حرف شما درست بود بعدم که میاد سیل برای مردمش راه بندازه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
حرفهای استادان !؟ حسن عباسی و ازغدی و رسایی و شریعتمداری و قدوسی و دکتر !؟ روایی و امثالهم را برای استنباط خاطر بخوانید و شاد بشوید فقط
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
شریعتمداری،جان بولتن،ژان ماری لوپن،ولادیمیر ژیرنوفسکی و امثالهم در صورت همکاری با هم می توانند تیم جالبی را تشکیل دهند که تخصصش تخریب دنیاست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
جواب سلام ، علیکه
وقتی یکی مثل بولتون‌و‌پمپئو و ترامپ و نتانیاهو اینجوری حرف میزنند یکی هم باید مثل شریعتمداری جوابشون رو بده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
اتفاقا شریعتمداری و دوستانش همین را می خواهند !!؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
اگر ايران اصلاحات اساسي در داخل كشور را در پيش بگيرد مطمئنا با همراه شدن مردم از هيچ قدرتي نميترسد ولي در شرايط كنوني بستن تنگه هرمز نميتواند كمكي به حل مشكلات پيش رو بكند بهتر است به جاي تنگه هرمز دروازه هاي فساد و اختلاس و همينطور روزنه تفكرات پيشنهاد دهندگان جنگ را ببنديم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
باور کن این عربها اگه بیان یه کانال مثل کانال پاناما درست کنند توی کشور امارات اونوقت دیگه اینا هی تنگه هرمز بازی نمیکنند و نیازی به این تنگه ندارن.این همه نگین تنگه هرمز رو ببندیدن
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟