مرور روزنامه‌های یکشنبه ۲۶ بهمن

رئیس‌جمهور بی‌اختیار یا با اختیار؟ /بستن دو دریچه برای برجام؟ /چرا گروهی پذیرفته‌اند برای دشمنان کشور جاسوسی کنند؟

دردسرهای کرملین برای وزیر جوان، دفاع کدخدایی از رفراندم، آزادی خواهی به سبک احمدی نژاد، جهنم در مرز دوغارون، شروع فصل سخت کرونا، تخمین آورده بورس برای دولت، جهش چهارم با کرونای وحشی انگلیسی، اولین اظهارنظر درباره دستگیری شهرداران، رونویسی بایدن از سیاست‌های ضدایرانی ترامپ و طرح اصلاح قانون انتخابات به ۱۴۰۰ خواهد رسید؟ از مواردی است که موضوع گزارش های خبری و تحلیلی روزنامه های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۳۴۲۶۸
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۳:۵۹ 14 February 2021
|
22697 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه های امروز یکشنبه ۲۶ بهمن ماه در حالی چاپ و منتشر شد که خیز چهارم کرونا و چرخش ویروس جهش یافته انگلیسی در ایران از یک سو و آتش سوزی در مرز ایران و افغانستان از دیگر سو در صفحات نخست روزنامه های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت ها و سرمقاله های منتشره در روزنامه های امروز را مرور می کنیم:

 

چرا گروهی پذیرفته‌اند برای دشمنان کشور جاسوسی کنند؟

احسان هوشمند- پژوهشگر در بخشی از یادداشتی در شماره امروز شرق نوشت: سخنان وزیر اطلاعات در ۲۰ بهمن در گفت‌وگوی خبری ساعت ۲۲:۳۰ شبکه دوم سیما درباره موضوعات هسته‌ای و ترور شهید محسن فخری‌زاده بازتاب رسانه‌ای بسیار گسترده‌ای داشت. تمرکز رسانه‌های داخلی و خارجی بر آن بخش از سخنان وزیر اطلاعات که درباره مسائل هسته‌ای و نیز ماجرای ترور آقای فخری‌زاده بود، موجب شد تا ابعاد دیگری از سخنان این مقام امنیتی نادیده گرفته شود.

«فردی که امکانات ترور را فراهم کرده بود هم از اعضای نیروهای مسلح بود» و «سرویس‌های اطلاعاتی دشمنان می‌خواهند سربازشان را از درون کشور انتخاب کنند و با روش‌های گوناگون به وسیله فضای مجازی، این کار را انجام می‌دهند؛ البته نه به عنوان سرویس اطلاعاتی بلکه افراد را قبلا شناسایی می‌کنند که در پی چه چیزی هستند و با همان پوشش سراغ آنها می‌روند... در پوشش مؤسسه‌ تحقیقاتی و مطالعاتی سراغ کسانی می‌روند که در پی مطالعه و تحقیق هستند و فعالان اقتصادی را با پوشش بنیاد اقتصادی و اهالی فرهنگ را با پوشش نهادهای فرهنگی جذب می‌کنند، بدون اینکه شخص متوجه شود در دام سرویس‌های اطلاعاتی دشمنان قرار گرفته و پس از مدتی که متوجه می‌شود در دام سرویس‌های اطلاعاتی است، ممکن است شرایط برای بیرون‌آمدنش فراهم نباشد»؛ این بخش از سخنان حجت‌‌الاسلام سیدمحمود علوی اهمیت مضاعفی دارد که کمتر مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

رئیس‌جمهور بی‌اختیار یا بااختیار؟ /بستن دو دریچه برای برجام؟ /چرا گروهی پذیرفته‌اند برای دشمنان کشور جاسوسی کنند؟

این سخنان از ابعاد مختلفی دارای اهمیت بررسی است؛
-دشمنان کشور توانسته‌اند فردی از اعضای نیروهای مسلح را به خدمت بگیرند و در ترور اخیر، با خیانت این عامل جاسوسی، امکانات ترور مهیا شده بود.
-دشمنان در حال فعالیت هستند تا سربازان خود را از درون کشور انتخاب کنند. این سخنان نشانگر اهمیت نقش جاسوسی داخلی در پیشبرد برنامه‌های دشمنان کشور است.

1-چرا گروهی پذیرفته‌اند برای دشمنان کشور جاسوسی کنند؟ آیا شمار این دسته از افراد در دهه‌های گذشته از نظر آماری رشد داشته یا اینکه روند ثابتی را به نمایش می‌گذارد؟ آیا در دوره‌های زمانی خاصی میزان این نوع افراد که به کشور خیانت کرده‌اند، بر اساس تحولات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نوسان داشته است؟ یعنی آیا نسبتی بین شرایط کشور و افزایش و کاهش شمار کسانی که به خدمت بیگانگان در می‌آیند، وجود دارد؟ آیا تاکنون با نگاهی علمی، کارشناسی و جامعه‌شناختی درباره علل گرایش گروهی از شهروندان (ولو اندک) به جاسوسی برای دشمنان کشور مطالعات خاصی صورت گرفته است؟ آیا برای شناسایی زمینه‌ها، علت‌ها و عوامل خیانت این گروه در جوانب مختلف پژوهش‌های چندوجهی و میان‌رشته‌ای در دستور کار بوده است؟ آیا نتایج این پژوهش در خدمت اصلاح زمینه‌ها قرار گرفته است؟ آیا نتایج چنین مطالعاتی در اختیار افکار عمومی قرار داده شده تا نسبت به مصون‌سازی جمعی اقدام شود؟
2-از ابتدای انقلاب شرایط سختی برای گزینش افراد و به‌کارگیری نیروهای جدید در همه ارگان‌ها، سازمان، ادارات و وزارتخانه‌ها در نظر گرفته شده و گزینشگران بر مبنای پیگیری حتی مسائل شخصی و فردی افراد زمینه جذب یا رد همکاری افراد با ادارات را تعریف می‌کنند. گزینش در نهادهای نظامی و حساس هم با سختگیری بیشتری همراه است. آیا مکانیسم‌های جذب افراد بر اساس ملاک‌های کنونی توانسته مانعی در برابر به‌کارگیری این نوع افراد که به جاسوسی مبادرت کرده‌اند، ایجاد کند؟ یا اینکه این گزینش‌ها کارکرد دیگری داشته‌اند؟ آیا این نوع گزینش‌ها آسیب‌شناسی شده‌اند؟ چنین گزینش‌هایی چه میزان به ظاهرسازی منجر شده و در نتیجه آسیب‌های بزرگ‌تر و جبران‌ناپذیرتری را ایجاد کرده است؟
3-یکی از زمینه‌های جاسوسی و خدمت به سرویس‌های امنیتی اجانب و بیگانگان القای حس بی‌وطنی به شهروندان است. بی‌اهمیت‌بودن منافع ملی، کم‌رنگ‌شدن ارزش وطن‌دوستی و وطن‌پرستی، بی‌توجهی به اهمیت سرنوشت مشترک هموطنان و به صورت دقیق بی‌مهری به «ایران» است که موجب می‌شود تا در خلأ به‌وجودآمده زمینه‌های نفوذ یا حفره‌های امنیتی در کشور ایجاد شود.
در دهه‌های گذشته در منابع درسی و آموزشی در دوره آموزش عمومی کم‌توجهی عمیقی درباره ضرورت میهن‌دوستی، وطن‌خواهی و تاریخ و فرهنگ این دیار صورت گرفته است. در دوره آموزش عالی نیز این بی‌توجهی‌ها و کم‌توجهی‌ها استمرار داشته و نیز در برنامه‌سازی‌های رسانه‌ای به‌ویژه در صداوسیما هم کم‌کاری گسترده‌ای صورت گرفته است. پرورش نسلی که منافع ملی برایش کم‌اهمیت یا بی‌اهمیت است، نخستین حفره‌ امنیتی است که می‌تواند موجب سوءاستفاده دشمنان شود. برای این مهم آیا آسیب‌شناسی جامعی صورت گرفته است؟ آیا برای رفع کاستی‌ها، ضعف‌ها و بدسلیقگی‌ها اقدامات شایسته‌ای صورت گرفته است؟ آیا این مهم یعنی ضرورت ارتقای میهن‌دوستی در ساختار برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و دانشگاهی، اساسا به عنوان یک ظرفیت ملی مورد تأکید بوده و رسمیت یافته است؟

 

بستن دو دريچه براي برجام؟

علی بیگدلی استاد دانشگاه طی یادداشتی یا عنوان بستن دو دريچه براي برجام؟ در شماره امروز آرمان ملی نوشت: به گفته آنتوني بلينکن، آمريکا عجله‌اي در حل مساله برجام ندارد، کنگره هم از ادامه تحريم‌ها حمايت مي‌کند. ايران نيز سوم اسفند از ان‌پي‌تي خارج مي‌شود و عدم انعطاف‌پذيري به نفع عربستان و اسرائيل خواهد بود. اکنون چه بايد کرد؟ جو ‌بايدن، رئيس‌جمهور آمريکا با اينکه در روزهاي مبارزات انتخاباتي خود به اين موضوع که به برجام برمي‌گردد اشاره کرد، منتها به چگونگي برگشت به برجام اشاره نکرد و بعد اين مساله به اينکه اول آمريکا به يک اجماع بين‌المللي برسد، تبديل شد تا مخصوصا با متحدان اروپايي به نقطه مشترکي دسترسي پيدا کند و بعد از اروپا هم بايد به سراغ مساله خاورميانه مي‌آمد که در اين منطقه با مخالفت شيخ‌نشين‌ها و مخصوصا اسرائيل مواجه شد. بنابراين تا حدودي دارند سياست سختگيرانه‌تري اعمال مي‌کنند و بدين ترتيب شرايط سخت‌تر و دايره سياسي محدودتر مي‌شود.

رئیس‌جمهور بی‌اختیار یا بااختیار؟ /بستن دو دریچه برای برجام؟ /چرا گروهی پذیرفته‌اند برای دشمنان کشور جاسوسی کنند؟

به نظر مي‌رسد پافشاري درمورد اينکه آمريکا اول تحريم‌ها را بردارد و بعد ما به تعهدات برجامي برگرديم، راه به جايي نخواهد برد. براي اينکه آمريکايي‌ها به نتيجه‌اي که مي‌خواستند در دوره بايدن رسيدند که همانا يک اجماع بين‌المللي است. از طرف ديگر آمريکايي‌ها به اين فکر افتادند که اگر بخواهند تحريم‌ها را بردارند تا ايران هم به تعهداتش عمل کند، کار بسيار سختي است چون برگرداندن آن کار مشکلي خواهد بود. مخصوصا تحريم‌هاي ثانويه همانطور که کره جنوبي را هم از پرداخت پول به ايران منع کرده‌اند. از طرفي مجلس تا حدودي عجولانه وارد قضيه شد و طي اختلافاتي که بين دولت و مجلس وجود داشت، به اينکه به نحوي هم آمريکا را غافلگير کند و هم دولت را تحت فشار قرار دهد، عمل کرد، درحالي‌که نتيجه مطلوبي به‌دست نخواهد آمد. به همين دليل هم تا الان آمريکايي‌ها و اروپايي‌ها به اين تهديد زماني توجهي نکرده‌اند. حتي آقاي بلينکن از اينکه آمريکا عجله ندارد سخن گفته و خونسردي در پيش گرفته‌اند. به نظر مي‌رسد بدون واسطه‌، بايد وارد يک ديپلماسي موثر شد، همانطور که در زمان اوباما انجام شد و اين کار را به سامان رساند. چون فشارهاي خردکننده اقتصادي که معيشت مردم را با مشکل مواجه کرده، سخت شده است؛ بنابراين بايد يک تغييرات اساسي در استراتژي‌ها در پيش گرفته شود. سياست تند نتيجه‌بخش نخواهد بود و اوضاع را بهتر نخواهد کرد. به نظر مي‌رسد با تدبير بيشتر و همچنين تغيير در مناسبات منطقه‌اي مي‌توان اوضاع را مديريت کرد. آمريکا در مسائل خاورميانه نمي‌تواند ايران را ناديده بگيرد، شرايط بسيار حساس است و نبايد زمان را از دست بدهيم. هرچه زمان بگذرد، طرف‌ها مي‌توانند با وارد کردن روسيه و چين به اردوگاه خودشان، فشار را بيشتر کنند. بايدن طي مذاکره با رئيس‌جمهور چين و صحبت تلفني با پوتين و پيش کشيدن آنها تلاش دارد آنها را به خود نزديک کند.

رئیس‌جمهور بی‌اختیار یا بااختیار؟

عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان در بخشی از سرمقاله امروز این روزنامه نوشت: وقتی رئیس‌جمهور محترم در روز ۲۲ بهمن امسال فهرستی از اقدامات دولت را برمی شمرد، ذهن نگارنده مرتب بین بی‌اختیاری و این همه کار رفت و برگشت می‌کرد. پس از سال‌ها مطالعه دریافتم وقتی طیف فوق‌الذکر می‌گویند رئیس‌جمهور فاقد اختیار است، یعنی سه کار را نمی‌تواند انجام دهد: ۱- اختیار تغییر نوع نظام سیاسی را ندارد. ۲- یکطرفه نمی‌تواند مقابل غرب زانو بزند. ۳- اختیار وارد کردن اپوزیسیون (توسعه سیاسی) را به قدرت و حکومت ندارد. اصلاح‌طلبان عارف را به‌دلیل ورود نکردن وی به این سه مقوله عقب کشیدند و بعداً شکوری‌راد، دبیرکل حزب پیشرو اصلاح‌طلبان با صراحت نوشت «عارف وفادار به نظام است نه اصلاح‌طلب.» بنابراین وقتی از رئیس‌جمهور شجاع حرف می‌زنند یا اکثر کاندیدا‌ها به دل‌شان نمی‌نشیند، منظور اقدام در آن سه مقوله است و عبور از خاتمی هم به خاطر همین سه اصل کلید خورد. اما کاش یکپارچه می‌گفتند رئیس جمهور فاقد اختیار است. اظهارنظر طیف ذکر شده در این باره شتر گاو پلنگی است که می‌توان علت آن را خلط شدن واقع‌گرایی در سیاست‌ورزی سکولار و روشنفکری برون‌گرا دانست. حتی آنان که قرابت فکری حداکثری با هم دارند، در این موضوع بعضاً به تضاد ۱۸۰ درجه می‌رسند، اما، چون بر فیل روشنفکری سوار هستند، ابایی از تناقض‌نمایی هم ندارند.

رئیس‌جمهور بی‌اختیار یا بااختیار؟ /بستن دو دریچه برای برجام؟ /چرا گروهی پذیرفته‌اند برای دشمنان کشور جاسوسی کنند؟

علوی‌تبار که نسبت خود با جمهوری اسلامی را نسبت یک شهروند مسیحی می‌داند، درباره بی‌اختیاری رئیس‌جمهور در همین هفته می‌نویسد: «اگر از وضع موجود ناراضی هستید، افراد و نهاد‌ها را به ترتیب میزان اختیاری که در تصمیم‌گیری دارند، فهرست کنید و از آن‌ها پاسخ طلب کنید. رئیس‌جمهور در تنظیم روابط خارجی، چه در سطح منطقه و چه در سطح قدرت‌های بزرگ اختیاری ندارد. در تنظیم بودجه سالانه دارای اختیاری نیست...» آنچه از آن شانه خالی می‌کند مشکل مردم است که بین ۶۰ تا ۸۰ درصد در ۲۳ سال گذشته، مسئله اصلی‌شان بوده است. آیا مسئله مردم این است که چرا در منطقه بین وزارت خارجه (ظریف) و نیروی قدس (حاج قاسم) تقسیم کار شده است و یکپارچگی مدیریت وجود دارد؟ خیر. این جماعت رئیس جمهور با اختیار را کسی می‌دانند که به سیاست‌های کلی نظام بی‌اعتنا باشد یا علیه آن شورش کند. این دیدگاه آنقدر نخ‌نما شده است که روحانی نیز وقتی تحت فشار این جماعت قرار می‌گیرد با حمله به این و آن به این جماعت مسکن تزریق می‌کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۳۰
ناشناس
|
Japan
|
۰۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
اصلا مسخره ترین قوه درایران همین قوه مجریه ووجودآدمی به اسم رییس جمهوراست!ایران کنونی با وجود رهبری ودوقوه قضاییه ومقننه کافی است ‌رییس جمهورودولت واجزایش فقط اتلاف پول وزمان است!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
جک مسخره ای بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
دولت فقط مجری دستورات از اقلیت غیر انتخابی است
و بیشتر جنبه یک دکور دارد
و وقتی سیاست های ابلاغ شده به مشکل خوردند
این دولت است که باید دراز گردد
و نقش ضربه گیر را بازی کند
و مجلس هم به همین صورت است
و بیشتر جنبه نمایشی دارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
همین که بانک‌مرکزی و مدیریت ارزی و ریالی دست دولت است کافی است که چه قدر پرتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
موافقم
این رئیس جمهری حذف بشه
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
تبریک به تیم مجلس و دلواپسان که با خروج از ان پی تی همه از برجام خارج و آمریکا موفق به تشکیل جبهه حهانی علیه ایران میشود و پرونده به شورای امنیت رفته و تحریم همه جانبه دنیا آغاز میشود.
دنیا بدون نفت ایران با کاهش قیمت نفت پیش رفت و حالا بدون ترامپ ، ایران تحریم همه جانبه میشود.

حال به مردم چی میرسد؟ نفری یک کیلو اورانیوم برای حل مشکل خانواده و زندگی!!!

بهتر است بجای وارد شدن به مرحله بدون بازگشت بدنبال مذاکره مستقیم با آمریکا در سازمان ملل و حتی بدون اروپا باشید. مردم ما را وارد سختی دیگر نکنید.
یاد بگیریم اول اقتصاد و اعتبار ایران را بالا ببریم بعد بدنبال فرستادن مردم به بهشت خود ساخته باشیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
البته بعد از «کرونای وحشی انگلیسی» کروناهای زیبا و رومانتیک برزیلی و آفریقایی هم در راهند که این آخری ظاهراً در برابر واکسن آکسفورد قدرت بیشتری هم دارد. به هوش باشیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
الان دهها ساله که تدریس و تشویق و تربیت کودکان و جوانان به منافع و مصالح ملی و میهنی از کتاب ها و رسانه های ملی حذف و کوچک شده است
و از ابتدا مشخص بود که خسارت چنین نقشه های راهبردی اشتباهی
در نظام آموزشی فرهنگی در زمان دفاع از کشور و وطن و منافع ملی
چقدر زیان بار و خطرناک خواهد بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
نه دیگه. گونه آفریقایی همین که تونسته با واکسن انگلیسی مقابله کنه، باید به عنوان یک گونه ضد استکباری ازش تقدیر بشه. قدمش رو چشم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
چه شیر تو شیری شده: واکسن‌های غربی علیه ویروس چینی، مطبوعات روسی علیه واکسن‌های غربی، صدا وسیمای ایران علیه واکسن آمریکایی، غربگراها علیه واکسن روسی، واکسن ایرانی علیه ویروس انگلیسی ، ویروس آفریقایی علیه واکسن انگلیسی. فکر می‌کنم چند ماه دیگه همزمان با بازیهای المپیک، بتوان یک المپیک دیگر هم بین کشورهای مختلف در زمینه واکسن و ویروس راه انداخت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
اگر از کرونا جان سالم به در ببریم، اگر به فرض با این تورم و قیمت های افسارگسیخته هم بتونیم زنده بمونیم، از این حجم تزریق ناامیدی مطمئنا به آدم های افسرده و ناامیدی تبدیل می شیم که هیچ چی نمی تونه اون رو جبران کنه. خونه بمونید، موج دوم، موج سوم... منی که مراعات کردم منی که خونه موندم تا کی باید ادامه بدم؟ چند سال دیگه؟ تازه اگر این مراعات کردنم تأثیری هم داشته باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
کاش جناب ریس جمهور اینقدر که به چند شعار حساس بود و آنرا از طریق معاونین خود پیگیری کرد کمی هم به فکر معیشت کارگران بود و حساسیت نشان می داد. من یک کارگرم و از تهیه شیرخشک و پوشک بچه عاجز هستم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
منظور روزنامه آرمان ملی از رساندن کار به سرانجام بستن معاهده ای بدتر از برجام است که طبق معمول طرف مقابل به آن عمل نخواهد کرد است به قول مقام معظم رهبری نباید مرعوب دشمن شد و از این نغمه های یاس و ناامیدی عده ای در داخل متاثر شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
منظور روزنامه آرمان ملی از رساندن کار به سرانجام بستن معاهده ای بدتر از برجام است که طبق معمول طرف مقابل به آن عمل نخواهد کرد است به قول مقام معظم رهبری نباید مرعوب دشمن شد و از این نغمه های یاس و ناامیدی عده ای در داخل متاثر شد
afarin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
طعا امریکا تا دولت بعدی هیچ مذاکره سازنده و یا هیچ اقدامی انجام نخواهد داد ولی اتفاقا 3 اسفند خیلی هم موثر خواهد بود . برعکس نویسنده بی تفکر که این مقاله را نوشته اقدام موثر در مقابل بااین سیاست همان خروج از NPT است ای کاش زودتر از اینها اقدام می شد مطمئن باشید که امریکا در خصوص اتمی شدن ایران به شدت حساس است و این چیزی نیست که علیرغم ظاهر خونسردشان که اخیرا به خود گرفته اند بتوانند راحت از ان بگذرند . اتفاقا 3 اسفند دقیقا باید اقدام متقابل انجام شود . یکبار به امریکا و متحدانش اعتماد کردیم نتیجه چه شد ؟ اروپا به اندازه امریکا در خاورمیانه و نفت عراق و عربستان منافع دارد لذا اقدام انها کاملا هماهنگ خواهد بود این اصلا نیازی به کشف ندارد انچه در ملاقاتهای انها رد و بدل می شود این است که چه سیاستی را در پیش بگیرند . این ایران است که باید در مقابل هر اقدامی اقدام متقابل انجام دهد . مطمئن باشید هیچ اقدامی علیه ایران نمی توانند انجام دهند البته تا وقتی که این 4 تا موشک را داریم !!! ا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
عبدالله گنجی کلاً از مرحله پرت است.
afarin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
یک سئوال از وزیر محترم اطلاعات در خصوص نحوه حذب جاسوسها . با این تعاریفی که شما کردید سرویس‌های اطلاعاتی دشمنان می‌خواهند سربازشان را از درون کشور انتخاب کنند و با روش‌های گوناگون به وسیله فضای مجازی، این کار را انجام می‌دهند؛ البته نه به عنوان سرویس اطلاعاتی بلکه افراد را قبلا شناسایی می‌کنند که در پی چه چیزی هستند و با همان پوشش سراغ آنها می‌روند... در پوشش مؤسسه‌ تحقیقاتی و مطالعاتی سراغ کسانی می‌روند که در پی مطالعه و تحقیق هستند و فعالان اقتصادی را با پوشش بنیاد اقتصادی و اهالی فرهنگ را با پوشش نهادهای فرهنگی جذب می‌کنند، بدون اینکه شخص متوجه شود در دام سرویس‌های اطلاعاتی دشمنان قرار گرفته و پس از مدتی که متوجه می‌شود در دام سرویس‌های اطلاعاتی است، ممکن است شرایط برای بیرون‌آمدنش فراهم نباشد» سئوال اینجاست که این کارها را چه کسانی می کنند ؟ شما تصور می کنید که یک عده خارجی این کارها را می کنند ؟ خیر همین کارها هم توسط یک عده افراد داخلی انجام می شود . این افراد که این جاسوسها را بکار میگیرند چه کسانی هستند ؟ من به شما می گویم خود این افراد در سازمان اطلاعاتی این کشور هستند ! نکته فاجعه بار این است که کسانی که به عنوان جاسوس اجیر می شوند توسط افرادی از اهمین ممکلت شناسائی و اجیر می شوند . این مهمتر است .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
اتفاقا وزیر اطلاعات به درستی انگشت در روی نقطه درست گذاشتند
و وقتی دهها سال گذشته آموزش و پرورش و دانشگاه ها و رسانه ملی
از تبلیغ و تربیت و فرهنگسازی کودکان و جوانان در امر ملی گرایی و میهن دوستی دور شدند
و آنرا کنار گذاشتند
مشخص بود که خسارت های بزرگی را متحمل خواهیم شد
متاسفانه اکثریت جوانان زیر ۵۰ سال کشور
احساس لازم و کافی و مناسب به میهن دوستی و عشق وطن را نداشته و یا بسیار کم دارند
مگر در تربیت خانوادگی شان بوجود آمده باشد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟