مرور روزنامه‌های دوشنبه بیستم بهمن ماه

آیا برخورد پوتین با رئیس مجلس ایران توهین آمیز بود؟ / پس از تاکیدات رهبر انقلاب، مساله برجام به کجا می‌رسد؟ /سعودی‌ها و فضا‌سازی علیه ایران

پاسخ قاطع رهبر انقلاب به بازی جدید آمریکا درباره بازگشت به برجام، از گوجه احمدی‌نژاد تا خیار روحانی، اعلام آمادگی آخوندی برای پاسخ‌گویی به مجلس، آغاز واکسیناسیو کرونا از فردا، نپذیرفتن پروتکل‌های بهداشتی یا ناآشنایی با آداب دیپلماتیک؟ چراغ سبز بورس با مصوبات جدید روشن می‌شود؟ راهکار جدید دولت برای تأمین نظر مجمع درباره FATF و چرا اسحاق جهانگیری استعفا نداد؟ از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۳۲۹۸۶
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۳ 08 February 2021
|
124320 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز دوشنبه ۲۰ بهمن ماه در حالی چاپ و منتشر شد که بیانات رهبر انقلاب درباره بازگشت آمریکا به برجام و برداشته شدن همه تحریم‌ها از یک سو و حواشی سفر قالیباف به روسیه در صفحات نخست روزنامه‌های امروز از سوی دیگر برجسته شده است.

تعدادی از از روزنامه‌ها علاوه بر انتشار متن کامل بیانات رهبر انقلاب به تحلیل و تبیین سیاست خارجی جمهوری اسلامی با محوریت سخنان روز گذشته رهبری پرداختند. چند روزنامه نیز با انتقاد از برخورد پوتین در نپذیرفتن رئیس مجلس در مسکو از قالیباف و مشاوران او نیز انتقاد کرده اند.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

 

آیا برخورد پوتین با رئیس مجلس ایران توهین آمیز بود؟

روزنامه جمهوری اسلامی طی یادداشتی در شماره امروز این روزنامه با اشاره به سفر قالیباف به مسکو نوشت: ماجرای خودداری ولادیمیر پوتین از دیدار کردن با محمدباقر قالیباف که به دعوت رئیس مجلس روسیه به مسکو سفر کرده، این روز‌ها در رسانه‌ها به یک جنجال خبری تبدیل شده است. برای افرادی که به این ماجرا از دریچه فردی نگاه می‌کنند، آنچه از پوتین نقل شده ممکن است یک برخورد شخصی جلوه کند، ولی در یک نگاه کلی و جامع، این برخورد رئیس‌جمهور روسیه نوعی اهانت به ایران و نظام جمهوری اسلامی است.


گفته می‌شود پوتین، مدتی است از مسئولین ایرانی به خاطر نگاه جدیدشان به غرب گله‌مند است و لذا وقت دیدار نمی‌دهد. عده‌ای نیز می‌گویند او می‌خواهد به محمدباقر قالیباف فرصت استفاده کردن از دیدار با رئیس‌جمهور روسیه برای تقویت خود در تبلیغات انتخاباتی ندهد. حرف سومی هم که گفته شده، موضوع قرنطینه کرونایی است. هرکدام از این‌ها که باشد، خودداری پوتین از دیدار با قالیباف با توجه به اینکه او حامل پیام رهبری بود، قطعاً نوعی اهانت به ایران و نظام جمهوری اسلامی تلقی می‌شود و فراتر از تحویل گرفتن یا نگرفتن شخص قالیباف است.

آیا برخورد پوتین با رئیس مجلس ایران توهین آمیز بود؟ /پس از تاکیدات رهبر انقلاب، مساله برجام به کجا می‌رسد؟ /سعودی‌ها و فضا‌سازی علیه ایران
این واقعه درست هنگامی صورت می‌گیرد که اندکی قبل از آن، صفحه عربی وزارت خارجه روسیه در نشر خبر دیدار میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه با یک مقام فلسطینی از واژه جعلی «خلیج عربی» به جای «خلیج فارس» استفاده کرده بود. این تخلف وزارت خارجه روسیه و اقدام خلاف عرف دیپلماتیک رئیس‌جمهور این کشور در نپذیرفتن دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی، می‌بایست آقای قالیباف را به این نتیجه برساند که سفر خود به مسکو را لغو کند تا کرامت خود و اعتبار جایگاه نظام جمهوری اسلامی را حفظ نماید.


متاسفانه علاوه بر اینکه آقای قالیباف چنین عزت نفسی نشان نداد، مشاوران او نیز برای سرپوش گذاشتن بر این برخورد تحقیرآمیز پوتین، به توجیهات غیرموجهی متوسل شدند که از مصادیق عذر بدتر از گناه است. تاسف بالاتر اینست که مدتی است ما برای داشتن رابطه با روسیه، هزینه‌های گزافی را تحمل می‌کنیم و در این مسیر، حاضر نیستیم حسابی برای جایگاه نظام جمهوری اسلامی باز نمائیم و کارنامه غیرقابل قبول این کشور در تعامل با خودمان را معیار اقداماتمان قرار دهیم. از زمان‌های دور در می‌گذریم و تاریخ همین چهار دهه گذشته را مرور می‌کنیم که در دوران جنگ تحمیلی و در دوران تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان روس‌ها نه‌تن‌ها در کنارمان نبودند بلکه از شرایط روز‌های سخت ما برای خودشان کیسه دوختند.
اگر آقای قالیباف از این سفر تشریفاتی به خاطر برخورد تحقیرآمیز پوتین چشم می‌پوشید و به جای آن به سفر نظارت میدانی می‌رفت می‌توانست بهره بیشتری در جهت مورد نظر نصیب خود کند. نقش مشاوران را هم نباید نادیده گرفت. او اگر می‌خواهد در آینده موفق عمل کند، باید افراد بادرایتی را جایگزین این مشاوران کند.

 

پس از تاکیدات رهبر انقلاب، مساله برجام به کجا می‌رسد؟

جعفر قنادباشی دیپلمات پیشین طی یادداشتی در شماره امروز جهان صنعت نوشت: مقام معظم رهبری روز گذشته تاکید کردند آمریکایی‌ها اجازه شرط گذاشتن برای بازگشت به برجام را ندارند. این تاکید قطعا منطبق بر واقعیت‌های جهانی است و برای درک آن باید به این مهم توجه داشت که اکنون آمریکایی‌ها در تلاش هستند ضرباتی را که در دوران ترامپ و این اغتشاشات اخیر به وجهه سیاسی آنان وارد شده، به نوعی در موضع‌گیری‌های خارجی خود جبران کنند. به عبارت دیگر قصد آمریکایی‌ها ترمیم چهره خود از طریق سیاست خارجی و تداوم مواضع قلدرمآبانه است. البته بخشی از این سیاست‌ها از جمله فشار حداکثری و اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران، ناشی از لابی‌ها و فرامین صهیونیست‌ها و درخواست کشور‌های مرتجع منطقه است که با دلار‌های خود دموکرات‌ها را تشویق به فشار بیشتر علیه ایران می‌کنند. موضع‌گیری‌های طرف آمریکا در عرصه برجام در همین چارچوب است و به هیچ‌وجه با واقعیت‌های داخلی آمریکا، همچنین واقعیت‌های بیرونی و منطقه‌ای تطابق ندارد. موضع فعلی آنان در قبال ایران مصداق کشیدن چک بی‌محل است. آمریکا به خاطر ضعف‌های داخلی، مشکلات اقتصادی و سیاسی فعلی توانایی و امکان برخورد تهاجمی در قضیه برجام را ندارد. بالاخره دیپلماسی برآیند عقبه و قدرت داخلی یک کشور است. در مقابل ایران نیز قدرتمندتر از زمان ترامپ است. نادرستی تصور اینکه با صفر کردن فروش نفت ایران و اعمال فشار حداکثری کار تمام می‌شود، ثابت شده و در این شرایط است که مقام معظم رهبری موضع‌گیری و سیاست قطعی ایران را بیان کرده اند.

آیا برخورد پوتین با رئیس مجلس ایران توهین آمیز بود؟ /پس از تاکیدات رهبر انقلاب، مساله برجام به کجا می‌رسد؟ /سعودی‌ها و فضا‌سازی علیه ایران
یکی از دلایل تاکیدات دیروز رهبری این است که در دنیای غرب و به طور کلی جهان کسانی قلم به دست گرفته و به تحلیل پرداختند که در ترسیم واقعیت شرایط آن‌طور که هست، موفق نبودند. متاسفانه در ایران نیز مواضع و گفته‌ها یا نوشته‌های هیچ‌یک از کسانی که موضع‌گیری کردند، با واقعیات و مناسبات فعلی ایران و آمریکا تطابق نداشت؛ بنابراین مقام معظم رهبری اقدام کردند و این به خاطر اشراف ایشان به هر دو سوی قضیه است. رهبری در سخنان دیروز به طور دقیق آنچه واقع معادلات موجود بین ایران و آمریکاست را منعکس کردند. فرمودند که ما حق شرط گذاشتن داریم و آمریکا ندارد. این سخنی است مبتنی بر واقعیت موجود چراکه مردم ایران بعد از چهار سال مقاومت جانانه و تحسین‌برانگیز حق دارند برای آنان که از برجام خارج شدند و به تعهدات خود پایبند نماندند، شرط بگذارند.


قطعا کسانی که این موضوع یعنی حق تعیین شرط مردم ایران را نادیده بگیرند به نوعی به حق مسلم مردم در قضیه برجام خیانت کرده‌اند. مقام معظم رهبری همچنین به نوع دیگری به دشمن اعلام کردند شما در مواضع اخیر خود از حق خود تجاوز کرده‌اید و تنها مناسبات بین‌المللی را نادیده می‌گیرید، سخنی می‌گویید که منطبق با توانایی شما نیست به خصوص که به مشکلات آمریکا اشاره کردند و گفتند که تصور نکنید مشکلات آمریکایی‌ها با رفتن رییس جمهور قبلی رفع می‌شود و این کشور در قهقرا قرار گرفته است.


سوال احتمال اینجاست که بعد از تاکیدات دیروز رهبری و اصرار ایران بر مواضع و حقوق خود، مساله برجام به کجا می‌رسد؟ برای پاسخ به این پرسش باید دقت کرد که مسلما کشور‌های غربی به غرور نادرست و نامنطبق با توانایی خود ادامه می‌دهند با این تفاوت که دیگر می‌دانند حرف و موضع ایران بسیار جدی است. آن‌ها می‌دانند که در اعمال فشار علیه ایران به انتهای راه رسیده‌اند و نمی‌توانند بیش از این فشاری وارد کنند بنابراین ناگزیر هستند در مواضع خود تردید کنند. اگرچه اکنون هم تردید‌هایی دارند، اما مسلما به زودی تسلیم نمی‌شوند. در نهایت، اما اجازه شرط گذاشتن نخواهند داشت و اگر بخواهند در عرصه دیپلماسی حرکت کنند، چاره‌ای ندارند غیر از برداشتن تحریم‌ها. به مردم ما بعد از تحمل این فشار‌ها ثابت شده که توانایی مقابله با آمریکایی‌ها را دارند به خصوص که ایران در مسیر قدرتمند شدن و آمریکا در مسیر تضعیف است. وضعیت اروپا نیز بهتر نیست و در این شرایط سرنوشت چیزی غیر از پیروزی بزرگ و پایدار ایران در عرصه بین‌المللی نیست.

سعودی‌ها و فضا‌سازی علیه ایران

صباح زنگنه، تحلیلگر روابط بین الملل طی یادداشتی با عنوان سعودی‌ها و فضا‌سازی علیه ایران در شرق نوشت: هیات حاکمه جدید ایالات متحده، با نوعی سردرگمی نسبت به سیاست‌های خاورمیانه‌ای خود مواجه است. از طرفی، بایدن صراحتا اعلام می‌کند از ادامه تجاوز عربستان به یمن‌حمایت نمی‌کند و از سوی دیگر، یک مقام دولت جدید دموکرات‌ها، عربستان را متحد آمریکا در منطقه و تحت حمایت آن‌ها اعلام می‌کند. مشخص است که فضای عمومی آمریکا نسبت به دوران ترامپ، در قبال عربستان و جنایت جنگی در یمن تغییر کرده است. سعودی‌ها حمایت مالی درخور‌توجهی از ترامپ داشتند و در سوی مقابل، ترامپ از سیاست‌های جنایت‌کارانه عربستان پشتیبانی می‌کرد؛ بنابراین یک رابطه خدمات متقابل میان هر دو وجود داشته است. این مسئله حتی در ماجرای قتل هولناک جمال خاشقجی در ترکیه هم به چشم آمد و آمریکای ترامپ، حتی سمبل‌های اعلامی ایالات متحده را که تحت عنوان ارزش از آن یاد می‌کنند، زیر پا گذاشت. جو بایدن، متعلق به حزب دموکرات، عموما نسبت به سیاست‌های عربستان معترض و مخالف بوده و این احتمال داده می‌شود که حمایت متقابل آمریکا از عربستان تغییر کند.

آیا برخورد پوتین با رئیس مجلس ایران توهین آمیز بود؟ /پس از تاکیدات رهبر انقلاب، مساله برجام به کجا می‌رسد؟ /سعودی‌ها و فضا‌سازی علیه ایران

این تغییرات شامل قطع فروش تسلیحات و قطع کمک‌های فنی و لجستیکی عربستان درباره یمن خواهد بود که عربستان را ناگزیر خواهد کرد که جنگ را تمام کند و به سمت صلح و مردم یمن حرکت کند. با‌این‌حال عربستان و امارات تلاش خواهند کرد تا همچنان ارتباط خود را با آمریکا حفظ و از حمایت‌های آمریکا برخوردار باشند؛ اما این وضعیت دیگر قابل تداوم نخواهد بود؛ زیرا عربستان با مشکلات پشتیبانی، تسلیحاتی، لجستیکی و اطلاعاتی مواجه خواهد بود. موضع‌گیری اخیر عربستان و درخواست این کشور برای حضور در مذاکرات احتمالی تهران و طرف‌های برجام هم در همین راستاست.

همسایگان ایران شبیه آن فردی هستند که دیر از خواب بیدار شده و می‌خواهد با دویدن به قطار برسد. قطار مذاکرات ایران و طرف‌های مقابل، حدود یک دهه پیش راه افتاد و بعد از عبور از فراز‌و‌نشیب‌های فراوان در نهایت به ایستگاه پایانی رسید و علاوه‌بر کشور‌های مذاکره‌کننده، شورای امنیت سازمان ملل هم آن را با قطع‌نامه ۲۲۳۱ تأیید کرده است. هدف عربستان زیرسؤال‌بردن مشروعیت برجام است. این کشور‌ها یا خودشان را به بی‌توجهی می‌زنند یا واقعا قصد اخلال مجدد در روند بازگشت آمریکا به برجام را دارند. تاریخ فراموش نکرده سعود الفیصل، وزیر خارجه پیشین عربستان، با حضور در وین به‌عنوان محل مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵ و در شرایطی که برجام در ایستگاه پایانی قرار داشت، اخلال در روند مذاکرات را دنبال می‌کرد. رویکرد عربستان و متحدانش و درخواست آن‌ها برای حضور در مذاکرات احتمالی آینده نوعی شیطنت است.


درباره تهدید‌ها و فرصت‌های مشترک موجود در منطقه با تأکید بر اشتراکات فرهنگی و تاریخی این کشور‌ها و سابقه تاریخی و همیشگی همسایگی، بار‌ها ثابت کرده که قدرت‌های دیگر روزی هستند و روزی نیستند؛ اما کشور‌های منطقه می‌توانند نیاز‌ها و خواسته‌های خود را در یک نشست جمعی به صورت شفاف مطرح و از دیگر کشور‌ها برای حل آن‌ها کمک بگیرند. تعیین نقشه راهی از سوی کشور‌های منطقه برای حل مشکلات در چارچوب گفتگو، فضای برد-‌برد خواهد بود. اگر شکل ارتباط کشور‌های منطقه با یکدیگر اصلاح شود، این ارتباط در رابطه با دیگر مناطق جهان نیز اصلاح خواهد شد. در جهان امروز امنیت منطقه‌ای، محدود به امنیت نظامی یا سیاسی نیست. امنیت ابعاد مختلفی دارد و گاهی ابعاد اقتصادی، محیط‌زیستی و اجتماعی آن مهم‌تر جلوه می‌کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۱
در انتظار بررسی: ۶۴
انتشار یافته: ۷۰
ناشناس
|
United States of America
|
۰۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
اگر کشور انقلابی و هنوز شعارش نه شرقی و نه غربی است باید قالیباف را همین الان فرا بخوانند و بگن سفرت رو هر جا هستی نیمه کاره بگذار برگرد ایران.
پاسخ ها
ناشناس
| Denmark |
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
ایشون رییس صوری مجلس ابرانن چون نماینده درصد پایینی از مردمن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
هم شرق و هم غرب حسود تشریف دارن .
خودشان انرژی اتمی دارند ولی به بقیه ملتها می گویند شما نداشته باشید.
شاید نفت تمام شود چرا نباید ایران و امارات و قطر و عربستان و ترکیه و لبنان و لیبی و مصر انرژی اتمی داشته باشند .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
دیگه لازمه این شعار از سر درِ وزارت امور خارجه حذف شه
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
قالیباف سوتی داد
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
این مرد با لجاجت خودش ابروی مردم ومملکت را روزبروز سبکتر میکنه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
فقط دنبال شوی انتخاباتی است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
آبرو نذاشته برای ایران!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
منظورت کدومشونه!
آزادهجنگ تحمیلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
در یک کشور ،وقتی کارهای بزرگ را به افراد کوچک میدهند ، نتیجه همین میشه
پیلا پیلا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
هر کسی جای قالیباف بود باید برمیگشت میآمد ایران. البته باید دید آیا واقعا ایشان میخواستند یک نامه از رهبری ببرند یا خودشان طبق معمول دنبال حرکات میدانی اینبار در مسکو و ... هستند. ولی در هر صورت آبروریزی بود. شاید هم پوتین واقعا براش مهم نبوده . نتیجه اینکه تخم مرغها را در یک سبد بگذاریم همین است. آقای قالیباف بجای مسکو بایستی به سیدنی یا ملبورن استرالیا تشریف میبردند اونجا خیلی ایشان را دوست دارند. :)
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
ایشون اونجا رو خیلی دوست دارند نه "اوشون" ایشون رو.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
قالیباف با قبول این توهین و سفر به مسکو، آبرو برای ایران و ایرانی باقی نگذاشت
کجا هستند نمایندگان اصولگرا و پرخاشگری که با کوچکترین حرکت نامطلوب غرب در مقابل ایران، صدایشان بلند میشد و زمین و زمان را مورد ناسزا قرار می دادند؟
مرگ ‌بر پوتین زنده باد ایران سرفراز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
فدای سرتون حالا پوتین جان ایندفعه خیلی تحویلتون نگرفته، در عوض زیر یوغ آمریکا نیستیم!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
آمریکا که علیه ما تا پیروزی انقلاب قانون فاجعه بار کاپیتولاسیون رو در اختیار داشت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
ایکاش تند روها بفهمند
که روسیه و چین هم منافع ملی خودشان
را که قطعا اکثرا در آمریکا است
را بخاطر هیچ کشوری به خطر نمی اندازند
ناشناس
|
Germany
|
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
نوشته روز نامه جمهوری اسلامی کاملا صحیح است.در سیاست خارجی اتکا مطلق به یک قدرت آنهم قدرتی که حتی در داخل کشور خود زیاد پاسخگو نیست وجاهت منطقی ندارد.ونکته دیگر اینکه بنظر میرسد اینگونه سفر ها با همانگی کامل وزارت خارجه صورت نمیگیرد.تا برنامه های سفر وسطح دیدار ها ی مسیولین سنجیده شودواگر درقسمتی از سفراحتمال مخدوش شدن حیثیت وغرور ملی در میان باشد بتوان مانع از آن شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
سلام. من قبل از سفر نوشتم که باید این دیدار لغو می شد.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
نمینوشتی هم لغومیشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
سلام. این سفر قطعا توسط وزارت خارجه هماهنگ نشده بود و سفیر محترم به حسب آشنایی این برنامه را تنظیم کرده است.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
خودوزیرخارجه ماراهم تحویل نگرفت ازقدیم گفتنداحترام امامزاده به‌متولی آن هست وقتی خودمان بخودمان احترام‌نمیگذاریم ‌وبهمه توهین مبکنیم واگرکسی هم بما احترامی بگذاردجوابش راباتوهین میدهیم خوب آنوقت دبگرکسی ماراتحویل نمیگیرد مثل کاری که رئیس جمهور کشورروسیه کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
روسیه وچین چطوردیگه به مسؤلین خوش خیال ماثابت کنند که دوست مانیستندوفقط پول وثروت مارامی خواهند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
فعلا که مقامات حتی حاضرن با طالبان دست دوستی بدن ولی با آمریکا دشمنی کنن.
ناشناس
|
Germany
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
به هیچ عنوان برخوردپوتین بارئیس مجلس توهین آمیزنبودبلکه نه تنهااین شانس ملاقات بارئیس مجلس ماراکه اینهمه مردم برای چنددقیقه ملاقات التماس هم میکنند بهمین سادگی ازدست داد بلکه ایشان بمردم ایران توهین کرد درجائیکه مامردم برای ملاقات مدیران محترم هرکاری لازم باشدمیکنیم وقتی هم استسنائاً باکلی مشکلات وسفارشات اجازه ملاقات گرفتیم کلی افتخارمیکنیم آقای پوتین خیلی بدکردکه ایشانرابحضور نپذیرفت حالا که دیدیدچقدرتکبربداست و متانت ونجابت ومردمی بودن خوب است بیائیدماازکاربددیگران پندبگیریم وباهمه مهربان باشیم ودرب اطاق وملاقاتمان باحوصله روی همه وهمه بازباشد
خان قدیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
سردار شهید و مظلوم ما گفتند:ما ملت امام حسینیم.برای حفظ کرامت و حقمان باید از جانمان هم مایه بگذاریم.
آقای پوتین یا چکمه و ...هرکس ک باشد ،بی حرمتی ب نماینده رهبر عزیز و ملت بوده.ب شدیدترین وجه باید پاسخ داده شود و تذکر و اتمام حجت....
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
اصلا باید تمام پایگاههای روسیه در سراسر دنیا را بزنیم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟