مرور روزنامه‌های سه شنبه دوازدهم اسفند

ترور از قبل هماهنگ شده احمدی نژاد؟! /عباس عبدی در اعتماد: فیلترینگ مساله مردم نیست / ایران و آمریکا بر لبه تیغ

بازگشت به آمار سه رقمی مرگ کرونایی، احمدی‌نژاد؛ ادعای ترور یا پروپاگاندای تبلیغاتی؟ از سوخت‌بران در شرق تا پولبران در مرکز، نظر مخالفان FATF در حال تغییر است، واشنگتن همچنان در حال تهدید برجام، دشنه در پهلوی علی کریمی، زخمی‌ اروپایی‌ها زخم خورده روس‌ها، دلایل رفتار دوگانه اروپا در شورای حکام، ضرورت نظارت بر کار ضابطان قضایی، بورس در برزخ نوشدارو‌های بی‌اثر و احتمال ایجاد رانت و فساد در اختصاص واکسن کرونا، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۳۸۰۵۶
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۵ 02 March 2021
|
97405 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز سه شنبه دوازدهم اسفندماه در حالی چاپ و منتشر شد که بازگشت آمار سه رقمی مرگ بر اثر ابتالا به کرونا در آستانه سال نو، احتمال تغییر نظر مخالفین fatf در مجمع تشخیص، احتمال صدور قطعنامه شورای حکام علیه ایران و هشدار ایران برای پاسخ مناسب به این اقدام احتمالی و پیچ اشتباهی بورس و نوشدارو‌های بی اثر در وضعیت بازار سرمایه در کنار تیترهای مرتبط با انتخابات ۱۴۰۰ در صفحات نخست بیشتر روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های متشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛


عباس عبدی در اعتماد: فیلترینگ مساله مردم نیست

عباس عبدی، روزنامه نگار طی یادداشتی در شماره امروز روزنامه اعتماد با عنوان فیلترینگ مساله مردم نیست، نوشت: اگر از مردم بپرسید که مهم‌ترین مساله آنان چیست، به طور طبیعی اکثریت آنان مسائل معیشتی مثل کمبود درآمد، زیادی گرانی و بیکاری و موضوع بی‌عدالتی و نابرابری را نام خواهند برد. اگر درباره راه‌حل این مسائل از آنان بپرسم، به احتمال فراوان ایده‌های گوناگونی را طرح خواهند کرد، ولی به گمانم در حوزه راه‌حل و سیاست‌های عملی بیشترین مردم به ضرورت حل مساله سیاست خارجی و وضع تحریم‌ها اشاره خواهند کرد. اگر از آنان بپرسیم که شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی چندمین مساله آنان است، به طور قطع درصد بسیار اندکی از آنان به این مساله اشاره خواهند کرد و از این مهم‌تر اینکه اگر راه‌حل مسائل جامعه را بپرسیم، ممکن است تعداد اندکی طرفدار فیلترینگ باشند. شاید خیلی نیاز به استدلال و آوردن شواهد و قراین در تایید این ادعا نباشد، کافی است که به تعداد افرادی که از این شبکه‌ها استفاده می‌کنند رجوع کنیم که ظاهرا بالای ۷۰ درصد مردم هستند و به طور قطع این درصد نزد شهروندان جدی‌تر، یعنی تحصیلکردگان، جوانان و... بالای ۹۵ درصد است. حالا این را داشته باشیم تا ببینیم اولویت‌های نظام رسمی چیست؟

ترور از قبل هماهنگ شده احمدی نژاد؟!/عباس عبدی در اعتماد: فیلترینگ مساله مردم نیست/ایران و آمریکا بر لبه تیغ

گرچه در شعار کمابیش به همان اولویت‌های مردم اشاره می‌کنند و البته راه‌حل‌های آنان در نقطه مقابل راه‌حل‌های پیشنهادی جامعه است؛ ولی هنگامی که تمرکز عملی آنان را می‌بینیم، در درجه اول متمرکز بر فضای مجازی و با راه‌حل فیلترینگ است. به عبارت دیگر هم مساله آنان متفاوت و حتی مغایر با مساله مردم است و هم راه‌حل آنان. سخنان چند روز پیش معاون اول محترم قوه قضاییه دو باره باب این بحث را گشوده است که واقعا سیاست رسمی در این زمینه چیست؟ اگر آن‌طور که ایشان گفته امکان فیلترینگ هوشمند وجود دارد، چرا در زمانی که همه اختیارات را داشتند و کل مدیران یک دست بودند، این کار را نکردند؟ در این صورت چرا فیس‌بوک، توییتر و یوتیوب را به طور کامل فیلتر کردند و نه هوشمند؟ به علاوه فیلترینگ هنگامی موثر است که مردم همراهی کنند. مگر قانون منع استفاده از ماهواره که خیلی هم روشن بود و حتی با راپل و انواع امکانات به مقابله با آن رفتند در نهایت موثر بود؟ چرا آن قانون به دستور مقامات در عمل منسوخ شد؟ چرا درخواست اکثریت کمیته مربوط برای رفع فیلتر از توییتر انجام نشد؟ چرا توییتر فیلتر است، در حالی که بسیاری از مسوولان به طور مستقیم یا غیر‌مستقیم در آن حاضر هستند؟ چرا با دستور رسمی دولتی‌ها و بخش عمومی و نیمه رسمی همه از تلگرام رفتند، ولی طولی نکشید که همه آنان دو باره بازگشتند، بدون اینکه صدایش را در آورند؟ آقای معاون اول می‌گویند که: «کسی نمی‌گوید مسدود کنید، اصلاح کنید. در همه دنیا هیچ کشوری نیست که طبق معیار‌های خودش آزاد بگذارد؛ هیچ کشوری نیست.» هر کشوری به طور طبیعی قوانینی دارد، قوانینی که برآمده از خواست عمومی است و اکثریت به آن پایبند هستند، اقلیت متخلف را هم مجازات می‌کنند. برای مثال سوءاستفاده از کودکان یا خرید و فروش مواد مخدر و تجارت اسلحه و... جرم است، به محض اینکه بدانند کسانی از طریق اینترنت مشغول آن هستند، آنان را دستگیر می‌کنند، مردم هم همدلی می‌کنند ولی آنجا کاری به حوزه خصوصی و آزادی بیان ندارند. اتفاقا انجام جرم از طریق فضای مجازی راحت‌تر قابل تعقیب است که شرح آن زمان می‌برد. پس هر‌گونه کوششی برای فیلتر کلی یا جزیی و هوشمند به ویژه هنگامی که برآمده از اراده و خواست عمومی نباشد، با اقبال مواجه نخواهد شد و شکست می‌خورد. سیستم ایران باید خود را با آزادی فضای مجازی تطبیق دهد، و نه برعکس. فیلترینگ مساله مردم نیست.


ایران و آمریکا بر لبه تیغ

جلال خوش چهره در بخشی از سرمقاله امروز روزنامه ابتکار با عنوان ایران و آمریکا بر لبه تیغ نوشت: خروج از پروتکل الحاقی که از سوی مجلس ایران به صورت قانون به دولت ابلاغ شد، تنها یکی از آخرین پیامد‌های اقدام واشنگتن در خروج از برجام و انجماد حاکم بر آن بوده است. تهران از سال ۲۰۱۷ تاکنون متحمل خسارت‌های سنگین اقتصادی بوده که به طور مستقیم اعتبار نه تنها دولت بلکه نظام سیاسی را نزد افکار عمومی خود هدف قرار داده است. از‌این‌رو تهران بر سیاست «اول لغو تحریم، بعد مذاکره» اصرار دارد. زمان و شرایط لغو تحریم‌ها برای تصمیم‌سازان ایرانی نقش کلیدی دارد. تهران از «صبر استراتژیک» مقابل «سیاست فشار حداکثری» نتیجه دلخواه را می‌خواهد.


دولت «جو بایدن» با گذشت یک ماه و چند روز از استقرار خود، اما به نظر می‌رسد در همان مسیری گام برمی‌دارد که ترامپ برای او فراهم آورده است. بایدن اگرچه بازگشت به برجام را به عنوان تعهدی انتخاباتی در دستور کار خود قرار داده، ولی این بازگشت را براساس تابلوی راهنمایی دنبال می‌کند که «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه سابق آمریکا در شرایط دوازده‌گانه‌اش تعیین کرده بود. تفاوت سیاست دولت‌های اکنون و سابق امریکا، دیپلماسی فعالی است که دولت ترامپ فاقد آن بود. بایدن با بازگشت به رویکرد مشارکتی با متحدان خود در جامعه جهانی و به‌ ویژه اروپا، در صدد اجماع‌سازی مقابل ایران است.

ترور از قبل هماهنگ شده احمدی نژاد؟!/عباس عبدی در اعتماد: فیلترینگ مساله مردم نیست/ایران و آمریکا بر لبه تیغ

به نظر می‌رسد در این کار نیز با مانع قابل توجهی روبرو نخواهد بود. سکوت اعضای گروه ۴+۱ و حتی همراهی تروئیکای اروپایی با قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای‌حکام FATF، اقدام نظامی پنج‌شنبه گذشته در نزدیکی مرز مشترک عراق ـ سوریه و سخنان تهدید‌آمیز بایدن علیه تهران، نشان از وضع تازه‌ای دارد که با پیش از ژانویه سال میلادی جاری تفاوت قابل تامل دارد. مهم‌تر اینکه دولت بایدن در ایجاد شرایط عینی و ذهنی لازم برای منزوی کردن ایران در جامعه جهانی هشیارانه عمل می‌کند. او با اتخاذ سیاست «چماق و شیرینی» از یک‌سو می‌کوشد به جامعه جهانی این باور را القا کند که خواستار حل و فصل مسالمت آمیز پرونده هسته‌ای و دیگر موارد اختلافی با ایران است. از سوی دیگر با بهره‌ گرفتن از نتایج اقدام‌های نمایشی خود، تهران را زیر فشار تهدید قرار دهد.


تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا در نشست شورای حکام پس از اقدام نظامی پنج‌شنبه گذشته ارتش این کشور علیه نیرو‌های عراقی هم‌سو با ایران در خاک سوریه، دو احتمال را با خود دارد: نخست؛ بایدن سیاست تهدید را در همین اندازه محدود می‌کند. دوم؛ می‌کوشد با امنیتی کردن پرونده ایران، فرصت را برای اقدام‌های شدیدتر بعدی فراهم کند.


تهران آیا خواهد توانست مانع امنیتی شدن پرونده هسته‌ای و سیاست اجماع‌سازی بایدن شود؟ نتیجه نشست شورای حکام، چشم‌انداز را روشن خواهد کرد. آنچه مسلم است اینکه تنش‌ها میان تهران ـ واشنگتن و فرایند بازگشت به برجام به مثابه گام برداشتن بر لبه تیغ است. محمدجواد ظریف گفته است: صدور قطعنامه شورای حکام می‌تواند سبب به هم ریختگی اوضاع شود.

 

ترور از قبل هماهنگ شده احمدی نژاد؟!

محمدجواد اخوان طی یادداشتی با عنوان ترور از قبل هماهنگ شده؟! در شماره امروز جوان نوشت: در امتداد اظهارات جنجالی‌ای که هر روزه از رئیس جمهور سابق شنیده می‌شود، جدیدترین آن البته هم به نوعی پرهیاهو و در عین حال قابل‌تأمل‌تر است. اکنون فیلمی در فضای مجازی در حال انتشار است که در یکی از جلساتی که در حضور احمدی‌نژاد برگزار شده، فردی از او می‌خواهد در مورد ترورش (!) توضیح دهد و احمدی‌نژاد هم که گویا آمادگی ذهنی دارد فوراً پاسخ می‌دهد که من هم معتقدم ترور جدی است. او پس از بیان چند جمله به یک کانال تلگرامی اشاره می‌کند که گویا او را تهدید کرده است.


البته آگاهان و ناظران سیاسی به نیکی می‌دانند کسانی معمولاً با ادعا‌هایی پرطمطراق و حتی هشدار‌هایی از این دست تلاش می‌کنند خود را به میانه فضای رسانه و توجه افکار عمومی بکشانند. از این رو شاید پرداختن به چنین ادعا‌هایی چندان منطقی نباشد، اما از آنجا که ممکن است حتی برخی داستان‌سرایی‌ها مورد سوءاستفاده دشمن قرار گیرد، لازم است چند نکته مورد اشاره قرار گیرد:
۱- بررسی کانال تلگرامی یادشده آن را فاقد هویت روشن نشان می‌دهد و در عین حال برخی فعالان فضای مجازی بر اساس برخی قرائن، اداره‌کنندگان این کانال را نزدیک به برخی کانال‌های جریان انحراف می‌دانند. حتی اگر این ادعا را هم نپذیریم، چگونه آقای احمدی‌نژاد بر اساس مطلب یک کانال ناشناخته و نه چندان مؤثر جان خود را در معرض خطر می‌بیند نکته قابل تأملی است!

ترور از قبل هماهنگ شده احمدی نژاد؟!/عباس عبدی در اعتماد: فیلترینگ مساله مردم نیست/ایران و آمریکا بر لبه تیغ
۲- سابقه رفتاری آقای احمدی‌نژاد مشخص است. او که در گذشته بر نترس بودن و شجاعت خود بار‌ها تأکید داشته و حتی در مقام عالی‌ترین مسئول اجرایی کشور ساده‌ترین پروتکل‌های حفاظتی را نادیده می‌گرفته است، چگونه اکنون که مسئولیت اجرایی ندارد تهدید یک کانال بی نام و نشان را جدی می‌گیرد؟ کدام احمدی‌نژاد واقعی‌تر است؟
۳- آن‌هایی که سن بیشتری دارند یا تاریخ یادشان هست، می‌دانند چند روز به پایان سال ۷۸ و در اوج دوره موسوم به دوم خرداد بود که یکی از چهره‌های جنجالی طیف مدعی اصلاحات هدف تیراندازی قرار گرفت و از فردای آن روز روزنامه‌های زنجیره‌ای انگشت اتهام را به سوی نیرو‌های بسیجی و انقلابی نشانه رفتند. اتفاقاً با تلاش حفاظت اطلاعات سپاه ضارب اصلی و تیم همکارش بازداشت شدند و در جریان محاکمات روشن شد که برخی از اعضای تیم این عملیات از حامیان دوم خرداد بوده‌اند.
مرور کل آن ماجرا نشان می‌دهد جریان تجدیدنظرطلب افراطی به دنبال سناریوسازی برای حمله به انقلابی‌ها بوده است. آقای احمدی‌نژاد که آن روز‌ها خود را برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس ششم آماده می‌کرد احتمالاً این ماجرا را به خوبی به یاد دارد. آیا تجدیدنظرطلبان افراطی و تئوریسین مجروح شان از این جنجال طرفی بستند که امروز احمدی‌نژاد و یارانش به دنبال کپی‌برداری از سناریوی آن‌ها هستند؟
۴- همان‌گونه که پیشتر نیز اشاره شد کلیت چنین جنجال‌آفرینی‌هایی که بر مبنای «الغریق یتشبث بکل حشیش» انجام می‌گیرد، قابل درک است؛ اما باید از باب تذکر به رئیس جمهور محترم سابق عرض کرد بهتر نیست این «دیده‌شدن برای فراموش نشدن» به همان حرکت‌های تبلیغاتی معمولش منتهی گردد و وارد سناریویی نشود که طی آن دشمنان فرصت‌طلب امیدی برای ناامن جلوه دادن ایران اسلامی و اتهام افکنی به نظام پیدا کنند؟ آیا بهتر نیست به جای القای ناامنی و ایجاد نگرانی برای مردم، بر همان تاکتیک «سوپرمن‌نمایی» تمرکز کند؟

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۷
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۳۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اقای روحانی
هرماه میگذره فاصله من کارگروکارمند خانه وخودروبیشتروبیشتر میشه
باگوشت ومرغ ومیوه وگردو واجیل واینها که خیلی وقته خداحافظی کردم
اقای روحانی تاکی باید هرماه بشنویم که مسکن فلان درصد گرانترشد ؟؟؟!!!!
مملکت به حال خودش رهاشده
انگار هیچ کنترل ونظارتی درکارنیست
قیمت موادغذایی روزبه روزگرانترمیشه
ایا نمیبینی اوضاع وانفسای امروزرا؟!!!!
همش داری وعده و وعید میدی که فلان خواهدشدوفلان خواهیم کرد
اقاتوروبه خدااگرنمیتونید مملکت را اداره کنید کناربروید بگذارید یکی که توانایی دارد بیایدروی کار
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
امروزسوارماشین مسافرکش شدم راننده اش پیرمردمحترمی بود میگفت زنم سرطان داره هربارداروی شیمی درمانی رامیخریدم فلان قیمت امروز رفتم گفتندفلان قدرگرانترشده میگفت هرچه التماس کردم که من الان اینقدردارم کارت ملی خودم وزنمو گرومیذارم دارو رابدید تاببرم وبقیه پول رابیارم قبول نکردند و منهم مجبورشدم برای تامین کسری پولم مسافرکشی کنم
خدایا داریم به کجا میریم خودت رحم کن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
محسن هاشمی: برخی برای توجیه ناکامی‌ها می‌گویند اختیار نداریم

اینو به حسن قفل و تیم رسانه ایش قفل ساز بفرما
فراهانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
عشق مردم ایران، دکتر محمود احمدی نژاد. ریس جمهور اینده ایران زمین.فقط احمدی نژاد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
برادر من شما چه انتظاراتی دارین از روحانی، ایشون یک سال و نیمه رنگ آفتاب رو ندیده. بنده خدا همش تو یه چهار دیواری و یه میز نشسته گاهی هم حرف میزنه فقط برای اینکه بگه من زنده ام . شیخ ما بی خبر از هر جا است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
؟
رئیس جمهور کیلو چنده
تصمیمات در جای دیگری گرفته میشه
بقیش نمایشه
سید مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
یه شامپور رو برج 2 خریدم 12000 برج 7 خریدم 17 تومن دیروز خریدم 22500
کجای دنیا چنین اتفاقی میوفته؟ این ملت چه گناهی کرئدن؟
نود درصد تورم فقط در یک قلم. کسی نیست به داد این ملت مظلوم برسه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
حتی در صورت ترور محمود ؛ رای بی رای .

با این حرف ها هم گول نمی خورم
پاسخ ها
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
از سپاه اگر کسی بیاد من رای میدم تا حق مردمو از این ها بگیره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
کسی که مغز نداره، گول هم نمیخوره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
ناشناس12:40 پس تو راحتی که گول نمیخوری
ایران۱۹
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اینایی که میگن رای بی رای همونایی هستند که دوبار به آغای روحانی رای دادند.دمتون گرم شما فقط رای نده.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۳
مگه ترور سردار سلیمانی شوخی بود؟ مگه ترور شهید فخری زاده اتفاق نیفتاد و صد ها ترور در کشور از بین مسئولین. همه هم برای حذف این افراد از قدرت یا فعالیت علمیشون بوده. پس احتمال ترور حتما وجود داره. ان شاء اله اتفاقی نمی افته و شوارای نگهبان اشتباه سال 96 رو تکرار نکنه که اونوقت واقعا نظر مردمی هم که تا الان امیدی دارن کلا ناامید میشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
هیچ کشوری وقت اضافه برای طراحی ترور محمود نداره .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
حیف گلوله نیست؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
احمدی نژاد در دل اکثریت مردم جای داره ؛ اگه راست میگین اجازه بدین کاندید بشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
هیچ کس دنبال اتلاف وقت نیست.
توهم هاله نور به توهم ترور تبدیل شده
ایران۱۹
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
متاسفانه آقای احمدی نژاد از اونور بوم افتاد و به جاهایی که بهش ربط نداشت ورود کرد وگرنه دوره ی اون دلار۲سه هزار بیشتر نبود.
پ.ن:آنچنان رونق اقتصادی ایجاد میکنم...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
فعلا که مخالفان ایشون تو تماااام سایت ها و روزنامه ها به ادعای خبر و بی طرفی، دارن از ایشون بد می گن. عشق فقط احمدی نژاذ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
چقدر بدبخت است اون کشوری که قراره محمود رو ترور کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
اگر همینجوری پیش بره محمود ادعای پیامبری ( نعوذبالله ) هم خواهد کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
مردم توسط گلوله های گرانی و مافیای اقتصاد و فساد مالی هر روز ترور را تجربه میکنند

کسی به محمود فکر نمی کنه


هر کس به فکر خویش است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
خطاب به روزنامه جوان: پرونده ای که شما درباره آن صحبت می کنید پرونده ترور سعید حجاریان با شناسایی و دستگیری ضاربان و تشکیل دادگاه در اردیبهشت ماه 1379 و محکومیت آنان ختم شد. روز پنج‌شنبه (22/2/1379) دادگستری کل استان تهران اعلام کرد: «برابر رأی شعبه سی‌ودو دادگاه انقلاب اسلامی تهران عاملان ترور حجاریان به زندان محکوم شدند. متهم ردیف اول: سعید عسکر فرزند محمد، دانشجوی بیست ساله دایر بر اقدام علیه امنیت کشور از طریق مباشرت به ترور سعید حجاریان و ابوالقاسم شفیعی به مجازات پانزده سال حبس در زندان اصفهان محکوم شد. سیدمحسن مجیدی نیز به اتهام اقدام علیه امنیت کشور از طریق معاونت در ترور حجاریان و شفیعی و کاوه به ده سال حبس در زندان شیراز محکوم شدند و محمدعلی مقدمی به اتهام اقدام علیه امنیت کشور از طریق معاونت در ترور حجاریان به هفت سال حبس در زندان کرمانشاه محکوم شد. بقیه متهمان نیز به حبس از چهار تا سه سال محکوم شده و موسی جان‌نثاری، مهدی روغنی و سعید گگونانی نیز تبرئه شدند.»
کدام یک از این افراد وابسته به جناح دوم خردادی ها بوده اند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
ببخشید فکر کردن مردم یادشان نیست خوب یه حرفی زد
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
چرا نمی توان با دنیا تعامل داشت. اشکال از جامعه جهانی است یا ما ؟..... قطعاً در جامعه جهانی باید مطابق خواست عموم کشورها و دولت ها رفتار کرد تا آرامش در جهان حکم فرما باشد.
پاسخ ها
Javad
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
ما هم دوست نداریم خارج از جامعه جهانی باشیم سلطان..جانعه جهانی است که دوست نداره باهمراه باشه..ی سوال !خونتون هم در داره هم دیوار که جفتشون حریم تون رو و امنیتتون رو نشون میده.حالا یک نفر بخواد به جای در از دیوار خونتون بیاد بالاچیکار میکنی..حتما اعتراص میکنی که چرا از در نیومدی..در جواب میگه ما توی محل قرار بر این گذاشتیم که از این من بعد برای ی سری مسائلی که ما می دونیم خوبه نردبان بزاریم و از دیوار بیاییم بالا..و اکثر محل هم قبول کرده باشند یا همسو منفعتی یا بالاجبار..ایا شما با توجه به روحیه و تفکرات خودت و اون چیزی که ارزش حریم مسوب میشه قبول میکنی ی از دیوارت بیاد بالا... شما ارزشها و حریمت و ناموست و و امنیتت ..رو معامله یا حرف غیر منطقی که شاید نظر اکثریت باشه که با منطق و اصول و چارچوب تو مغایرت داره اگه قبول میکنی که هیچ اگه نه که شرایط پیش پای مملکت خودمون هم با جامعه ی جهانی نه با نظام امپریالیست همینطوره...ده تا بیست تا کشور که جامعه جهانی نیست.تک تک کشورها در کنار هم جامعه جهانی هستند و این حرفها القایی این است که ناخودآگاه تو ذهن ما جا خشک کرده..اون تعداد مدعیان زورگو و ظالم جهانی هستند.. ا
ایران۱۹
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
با جامعه ی جهانی(غربی) که گلوبالیست بهش حکم فرما باشه نه.
ناشناس
| Canada |
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
آقا جواد خونه ما هم در داشت هم دیوار ولی برادران بسیج برای رفتن رو پشت بوم و جمع کردن دیش از خونه همسایه وارد شدن پس لطف کنید اینقدر شعار الکی ندین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
حالا میخواهی عملکرد احمدی نژاد را نقد کنی چرا به دروغ ترور حجاریان را به اصلاحطلبان نسبت می دهی
پدر شرمنده زن و بچه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
یعنی مملکت رها شده هم بود، وضعیت مردم بهتر از این بود که الان چیزی به اسم دولت داره مملکت را به اصطلاح میچرخونه.
...اونوقت تو این شرایط میخواین با حاشیه سازی و اخبار زردی مثل ترور محمود کسی مثل من فکر کنه لابد این میخواد نجاتمون بده؟؟؟؟؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟