ته چین؛

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
تعداد بازدید : 17734
کد خبر: ۱۰۰۳۵۶۵
|
۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۰ 26 September 2020
|
22182 بازدید
بازدید 22182
زنجبیل که در برخی متون قدیمی شنگویر نیز معرفی شده، یک گیاه خوراکی، ادویه یا گیاه دارویی است که از شاخه کورکومین است. حلوای زنجیلی یکی از انواع حلواهای خوش طعم است. طرز تهیه این حلوا را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری