مرور روزنامه‌های شنبه ۲۸ فروردین ماه

آقای روحانی اگر نگویید، نمی‌گویند نگفت! /کیهان: مذاکره علیه منافع ملی! /بر سر اصلاح‌طلبان چه آمده است؟

داستان واکسن، رقابت هسته‌ای قالیباف با دولت! مذاکرات وین فرصت یا تهدید؟ سبقت غنی‌سازی ۶۰ درصدی از وین، ۴ نما از عقبگرد عدالت اقتصادی در دهه ۹۰، جنجال استفاده واکسن پاکبان‌ها توسط شورا و شهردار آبادان! سید حسن خمینی: به عنوان یک کنشگر در عرصه حضور خواهم داشت، اظهارات عجیب وزیر بهداشت در مورد واردات واکسن از طرف بخش خصوصی و مردم را شماتت نکنند، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۴۶۴۸۲
|
۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۱ 17 April 2021
|
21183 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز شنبه ۲۸ فروردین ماه در حالی چاپ و منتشر شد که داستان واکسن و بحث بر سر اولویت واردات و تولید داخلی آن بین دولت و وزیر بهداشت در کنار اظهارات جدید سید حسن خمینی مبنی بر حضور به عنوان کنشگر از یک سو و تحلیل‌ها درباره غنی سازی ۶۰ درصدی ایران و آثار آن از سوی دیگر در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.


در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛


کیهان: مذاکره علیه منافع ملی!

سعدالله زارعی در بخشی از یادداشت روز شماره امروز کیهان نوشت: درست در کشاکش بحث مذاکرات وین، جمهوری اسلامی با دو ماجرا که توسط صهیونیست‌ها طراحی و به اجرا درآمدند، مواجه گردید؛ یکی حمله موشکی به یک کشتی ایرانی در دریای سرخ و دیگری انفجار در تالار سانتریفیوژ‌های نطنز بود. اگر کسی تصور کند صهیونیست‌ها بدون همکاری آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان به این اقدمات دست زده‌اند، حتماً باید در فهم سیاسی او شک کرد. اروپایی‌ها حتی این اقدامات را محکوم هم نکردند و طرف آمریکایی گفت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در سفر روز یکشنبه خود به واشنگتن، مقامات آمریکایی را در جریان اقدامی که اسرائیل فردای آن روز علیه ایران به اجرا گذاشت، قرار داده است. این دو اقدام خود پوچ بودن مذاکره با طرف اروپایی و آمریکایی و پرخطا بودن خط مشی دولت آقای روحانی در پیگیری مذاکره را به اثبات رساند. در واقع آفتاب آمد دلیل آفتاب. کما اینکه همزمان با مذاکرات وین، اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران به اجرا گذاشت که متأسفانه باید گفت اگر این مذاکرات و استقبال تعجب‌آور دولت ایران از آن نبود، به احتمال خیلی زیاد هیچ‌کدام از این سه اتفاق علیه ایران به وقوع نمی‌پیوست. کما اینکه درست در روز انفجار نطنز، یک مقام آمریکایی در یادداشتی با صراحت نوشت: «ایران امروز در ضعیف‌ترین وضع خود است و ایستادن نشان توانمندی او نیست». چرا این تحلیل به محافل آمریکا، اروپا و رژیم صهیونیستی راه می‌یابد؟ آیا غیر از این است که دولت آقای روحانی و تیم کنونی وزارت خارجه جمهوری اسلامی با رفتار غلط، «ایران قدرتمند» را موجودی محتاج مذاکره نشان داده‌اند؟ اشتباه نشود این قلم نمی‌خواهد مسئولیت این اتفاقات را متوجه روحانی و ظریف و عراقچی کند. ما دشمن خود را می‌شناسیم و تردیدی در خباثت‌آمیز بودن تحلیل‌های آنان نداریم و خود را برای زدن ضربه‌های اساسی به آن‌ها هم آماده کرده‌ایم کما اینکه هفته‌ای نیست که به آنان ضربه نزنیم.

آقای روحانی اگر نگویید نمی‌گویند نگفت! /کیهان: مذاکره علیه منافع ملی! /بر سر اصلاح‌طلبان چه آمده است؟

متأسفانه رئیس‌جمهور در واکنش به اقدام تروریستی مشترک رژیم اسرائیل، سه دولت اروپایی و آمریکا علیه تأسیسات نطنز به گونه‌ای سخن گفت که خیال آنان را از واکنش ایران آسوده کرد. ایشان گفت پاسخ ایران، نصب سانتریفیوژ‌های نسل ششم به جای نسل اول در نطنز و حرکت به سمت غنی سازی ۶۰ درصد است. این در حالی است که از یک‌سو این دو گام دقیقاً در قانون دو ماه پیش مجلس شورای اسلامی آمده بود و این مربوط به اقدامات جبرانی ایران در برابر بدعهدی غرب در اجرای تعهدات برجامی خود بود و از قضا زمان اجرای آن هم در همین روز‌ها فرارسید و سازمان انرژی اتمی ایران موظف بود این دو اقدام را از روز بیستم فروردین شروع کند و از سوی دیگر پاسخ اقدام عملی علیه تأسیسات اتمی ایران، انجام اقدام عملی علیه تأسیسات اتمی رژیم صهیونیستی است. نه اینکه ما استفاده از حقوق و صلاحیت‌های داخلی را به عنوان واکنش ایران به اعمال دشمنی اسرائیل سند بزنیم. متأسفانه رئیس‌جمهور با طرح این مسئله که پاسخ ما نصب موتور‌های نسل ۶ و آغاز غنی سازی ۶۰ درصد است، در واقع اعلام کرد اقدام متقابلی علیه اسرائیل در کار نخواهد بود! این پالس غلط می‌تواند منشأ اقدامات ضدامنیتی جدید دشمنان علیه تأسیسات حساس و افراد متخصص ایرانی باشد.

آقای روحانی اگر نگویید نمی‌گویند نگفت!


سید علی علوی در سرمقاله امروز روزنامه خراسان با عنوان آقای روحانی اگر نگویید نمی‌گویند نگفت! نوشت: آخوندی: «اگر روند سال ۹۲ ادامه پیدا کرده بود، الان قحطی تمام ایران را گرفته بود.»
جهانگیری: «با تلاش‌های دولت، اقدامات خصمانه دشمنان علیه ملت کنترل شد و اجازه ندادیم در کشور قحطی به وجود آید.»
روحانی: «اگر بگوییم که دهه اخیر که دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم بوده، دهه پیروزی و نجات ملی است اشتباه نگفته‌ایم». این موارد برخی از اظهار نظر‌هایی است که طی چند هفته اخیر و در چند ماه مانده به پایان دولت دوازدهم توسط رئیس جمهور و برخی مسئولان دولتی مطرح و رسانه‌ای می‌شود. اظهار نظر‌هایی که واکنش‌های زیادی در جامعه سیاسی و نخبگانی و در بین مردم کف جامعه دارد. ما در رسانه خراسان اصولا این نوع اظهار نظر‌ها را ضریب نمی‌دهیم تا باعث تشدید فشار به افکار عمومی نشویم مگر آن که پاسخ منتقدان به این سخنان را هم در کنارآن قرار دهیم. واقعیت این است که دو دولت آقای روحانی به دلیل تمرکز بر حل مسائل کشور از مسیر گشایش بین المللی، طولانی شدن فرایند مذاکره، تکیه به ظرفیت‌های بیرونی، بدعهدی طرف آمریکایی پس از برجام و تحریم‌های حداکثری ترامپ یکی از دولت‌هایی بوده است که شاخص‌های اقتصادی در آن براساس آمار عقب گردی قابل تامل در شاخص‌های عدالت اقتصادی دارد. موضوعی که در گزارش امروز ضمیمه دخل و خرج خراسان به اختصار و به نقل ازگزارش‌های رسمی مرکز آمار همین دولت به آن پرداخته ایم. در این مقال هم برآن نیستم که عملکرد اقتصادی دولت دکتر روحانی را نقد کنم.

آقای روحانی اگر نگویید نمی‌گویند نگفت! /کیهان: مذاکره علیه منافع ملی! /بر سر اصلاح‌طلبان چه آمده است؟

آن چه در این مکتوب برآن متمرکزم توجه به وضعیت اعتماد اجتماعی مردم و کاهش سرمایه اجتماعی است که متاسفانه طی سالیان اخیر در حال وقوع است. واقعیت آن است که خوب یا بد مردم جمع بندی خود را در باره دولت روحانی دارند، دولتی که تمرکز بر سیاست خارجی کرد تا ظرفیت‌های داخلی، مردم با خوب و بدش تقریبا کنار آمده اند و خود را برای دولت بعدی آماده می‌کنند. دولتی که مردم با نقاط ضعف و قوتش، با وعده‌های محقق شده و نشده اش، با بهانه‌ها و استدلال هایش کنار آمده‌اند و در این ماه‌های پایانی منتظرند به آرامش بگذرد همان قولی که رئیس جمهور در روز‌های پایانی اسفند ۹۹ داد. اما آن چه در اظهار نظر‌ها اتفاق می‌افتد برای مردمان کف جامعه آزار دهنده است. وزیر سابق و معاون اولی که می‌گویند اگر ما نبودیم قحطی می‌شد، رئیس جمهوری که حرف از بی نظیر بودن وضعیت شاخص‌ها می‌زند در حالی که مردم در سر سفره خود با واقعیت دیگری روبه رو هستند. این یک واقعیت است که گاهی شاخص‌های اقتصادی ارتباط مستقیم یا سریعی با سفره و معیشت مردم ندارد شاخص‌هایی همانند نرخ رشد اقتصادی، اما همه شاخص‌ها هم چنین نیست برخی از شاخص‌ها مثل تورم آثارش را مردم به عینه در سفره‌های خود می‌بینند؛ لذا نمی‌خواهم بگویم که آن چه دولت می‌گوید تماما کذب است، اما می‌خواهم بگویم وقتی مردم گشایش و کارآمدی اقتصادی را در سفره‌های خود نمی‌بینند وقتی صف مرغ و کمبود روغن و شایعه گرانی نان و سیاست‌های غلط وارداتی و قیمت تضمینی گندم و... رامی‌بینند چه می‌شود که دولتمردان و رئیس جمهور محترم در این باره زبان در کام بگیرند و سخن از بی نظیر بودن عملکردشان نزنند. چرخیدن زبان‌هایی که جز عصبانیت مردم خروجی ندارد. موضوعی که به وضوح ما در روزنامه خراسان و رسانه‌های آخرین خبر در بخش‌های تعاملی مان همچون حرف مردم و نظرات مردم به طور مشهودی با آن مواجهیم. واقعیت این است که عملکرد و نا هماهنگی‌ها و دعوا‌های سیاسی به خودی خود اعتماد عمومی را به شدت صدمه زده، ولی آیا نمی‌شود حداقل حرف نزد؟ یا حرفی که مردم کف جامعه را می‌رنجاند و عصبانی می‌کند نزد تا این اعتماد اجتماعی به ارزان‌ترین شکل ممکن چوب حراج نخورد. اعتماد عمومی از مهم‌ترین شاخص‌های سرمایه اجتماعی یک نظام سیاسی است. موضوعی که به نظر می‌رسد این روز‌ها که به انتخابات نزدیک می‌شویم برخی فعالان سیاسی و دولتمردان تقریبا بیش از گذشته به آن بی توجه اند. چه دوست داشته باشیم چه نه همه ما با گرایش‌ها و سلایق مختلف در یک کشتی نشسته ایم. کشتی که اگر صدمه ببیند چوب آن را همگان خواهند خورد.


بر سر اصلاح‌طلبان چه آمده است؟


محمدعلی وکیلی مدیرمسئول روزنامه ابتکار در سرمقاله امروز این روزنامه نوشت: هفته گذشته خبر توصیه پدرانه رهبر انقلاب به سیدحسن خمینی منتشر شد. با توصیه مشفقانه ایشان، تکلیف سیدحسن مشخص شد و لذا او اعلام کرد که در انتخابات نامزد نخواهد شد. با تعیین تکلیف و منتفی شدن حضور سیدحسن خمینی، تقریباً دست اصلاح‌طلبان دیگر خالی شده و سوسوی امید اصلاح‌طلبان از بین رفته است. حسن خمینی ته مانده کیسه اعتبار اصلاح‌طلبان بود و با غیبت او، تقریباً می‌شود حدس زد که هیچ اصلاح‌طلب جدی در این انتخابات نداریم. با این شرایط، اگر سید ابراهیم رئیسی ورود کند، که بسیار محتمل است، تکلیف اصولگرایان روشن می‌شود و تمام ظرفیت این جریان به میدان می‌آید. باتوجه به ظرفیت رئیسی، او هم شانس تقریباً قطعی رای خواهد داشت و هم توان بالا بردن مشارکت را دارد. به همین دلیل به رغم تقلا‌های بی‌اثر، شاید اصلاح‌طلبان در این انتخابات بروند هواخوری و موضوعیت خاصی در این انتخابات پیدا نکنند. راستش تقلای بی‌مورد می‌کنیم؛ دولت حسن روحانی آبرویی برای اصلاح‌طلبان نگذاشته است. هیچ چیز واضح‌تر از این نیست که هزینه حسن روحانی از کیسه اصلاح‌طلبان پرداخته شد. جریان دیگری میان حامیان روحانی اساساً توان پرداخت این هزینه را ندارد. یعنی اساساً مردم، اصلاح‌طلبان را می‌شناسند و لذا اکنون نیز گریبان این جریان را می‌گیرند. تعارف نداریم، به جز یک دو پروژه بزرگ، مانند برجام، بقیه دولت انگار در تعطیلی مطلق بوده‌اند. به جرات می‌توان گفت اساساً عزمی برای هرگونه اصلاحات (کوچک یا بزرگ) در این دولت وجود نداشته است.

آقای روحانی اگر نگویید نمی‌گویند نگفت! /کیهان: مذاکره علیه منافع ملی! /بر سر اصلاح‌طلبان چه آمده است؟

کل کارنامه دولت، همان یک دو پروژه‌ای است که عرض کردم.. راستش مردم این وضعیت را می‌بینند و قضاوت می‌کنند. هیچ دولتی مانند این دولت این هنر را نداشت که ۲۵ میلیون رای را در عرض چند ماه برساند به دو سه میلیون! هرچند کار به جایی رسیده که عده کمی، قدرت چنان برایشان رهزن افتاده که چنین واقعیت آشکاری را رد می‌کنند. اما به رغم نظر امثال واعظی، تنها سرمایه اصلاح‌طلبان، یعنی مردم، قربانی بی‌کفایتی این دولت شده است. خودکرده را تدبیر نیست. تصمیم خودمان بود و اکنون نیز هزینه آن را باید تحمل کنیم. طعنه‌ها و کنایه‌های نامروتانه امثال واعظی و آشنا نیز بخشی از این هزینه است. ما خسارت این دولت را به مردم بدهکاریم! اصلاح‌طلبان به لحاظ موقعیت گرفتار دوسر باخت هستند. در این مدت توان رفع سوءتفاهم حاکمیت را نداشتند بنابراین گپ حاکمیت و اصلاح‌طلبان عمیق‌تر از قبل شد. از سویی دیگر تنها سرمایه آنان یعنی مردم در مسلخ خودشیفتگی دولت حسن روحانی به باد رفت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۲
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۳۱
ناشناس
|
Japan
|
۰۵:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
از کله سحر تا شب نمیتونیم چیزی بخوریم خدا جریمه مون میکنه
از شب هم تا کله سحر نمیتونیم بیرون بیاییم دولت جریمه مون میکنه
خود شعب ابی طالب هم اینقد محاصره نبود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
دولتمردان فعلی میدانند چه کرده اند و از میزان بدبینی و تنفر مردم کف جامعه نسبت به خودشون مطلع هستند اگر اگر اگر ذره ائی هم اعتماد بین مردم باشه نسبت به کسانی که سر و دست میشکانند تا به کرسی قدرت یا کرسی خدمت تکیه بزنند آقایون با این کارها میخواهند آنرا هم از بین ببرند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
واقعا اصلاح طلبان کسی را جز حسن خمینی که هیچ کار اجرایی نکرده است را نداشته اند؟!
چرا یک وزیر کار اجرایی کرده و موفق را کاندیدا نمی کنند؟!
یعین واقعا چهره سالم ندارند؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
یعنی شما هنوز متوجه نشدیی که این جناحها دنبال چی هستن که امثال حسن خمینی و یا حسن روحانی و .... علم میکنند و با تبلیغات دروغین و عوام فریبی مردم را وادار میکنند بهشون رای بدن !!!؟ اینها منفعت حزب و گروه سیاسی شون بر منفعت کشور و ملت ترجیح داره دنبال یه نام هستن که فکر میکنند بین مردم مقبولیتی داره و بقیه اش را هم با تبلیغات فریبنده پر میکنند و طرف رو قالب میکنند وگرنه آقای حسن خمینی جز پسوند نامش دیگه چی داره و چه تجربه ای برای ریاست جمهوری داره !!!؟ مگر همین حسن روجانی کسی قبولش داشت و در حد و اندازه ریاست جمهوری بود !؟ نه امام هاشمی آمد پشتش و رای آورد و رئیس جمهور شد و اونائی که اش حمایت کرده بودن 8 سال منفعت بردن و بارشون هم بستن و مملکت رو به این وضعی که میبینی انداختن ! حالا هنوز فکر میکنی اونا دنبال یه فرد کاربلد بدرد بخور برای کشور هستند ! نخیر اینا قدرت طلب و انحصار طلب هستند و مملکت براشون اهمیتی نداره .
ناشناس
|
United States of America
|
۰۶:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
کیهان تو حرف نزن تمام این مصایب زیر سر تو امثال تو است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
هفت سال به مذاکره دل خوش کردین بستون نیست؟ تا کی میخواید ملتو سرگرم مذاکره کنید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
مشکلات کشور زیر سر کسانی که ۲۰ دقیقه برجام تصویب کردند
نخوانده گفتن خوب است
گفتند امضای کری تضمین است
به هشدار ها در مورد آمدن ترامپ گوش ندادن
برای منافع حذبی گفتند هر توافقی بهتر از عدم توافق است
ظریف می‌گفت بعضی ها گفتند تحریم ها با یک امضا تحریم
ها برمیگردد خب برگردد کی در دنیا اجرا میکند
برگشت که هیچ اضافه هم شد
هنوز به این افراد اعتماد دارید؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
شما فعلا از دولت محبوبتون بخواید قیمت مرغ و تخم
مرغ رو درست کنه مذاکره بمونه برا بعد زبون دنیا فهما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
مقاله آقای سعد الله زارعی در روزنامه کیهان مبتنی بر دروغ است. وی ادعا کرده که غنی سازی 60 درصدی بخشی از قانون اقدم راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران است. در صورتی که در این قانون حداکثر غنی سازی 20 درصد ذکر شده و رقم بالاتری گفته نشده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
چرا کیهان اینقدر به آب و آتیش می زنه که مذاکرات متوقف بشه؟
آیا واقعا نگران منافع ملی ماست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
تا حالا بعد از 8 سال سر کار آمدن این دولت و به بازی گرفتن منافع ملی به اسم برجام که هیچ دستاوردی جز خسارت برای کشور نداشته ، حالیت نشده منافع ملی یعنی چی بهتره بری دنبال بازی کاری به این امور نداشته باشی !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
هشت ساله ملت رو به خاک سیاه نشوندید چطوری روتون میشه از مذاکره دم بزنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
ببین کیهان ممکنه الان تیم روحانی که همون تیم سی سال پیش قطعنامه هستن و همیشه همینا بودن در حال فروختن کلیه و کبد من به غربیا باشن درست ولی تو یکی دیگه نمیخواد از منافع ملی و ملی گرایی صحبت کنی که مرغ پخته خنده اش میگیره بخدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
احسنت بالاخره روزنامه ابتکار حرف درست را زد. آفرین به این مقاله و نویسنده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
خب اگر غنی سازی ۶۰ درصدی از ابتدا دستور کار بود پس طبیعیست که در حین مذاکرات که ما غنی سازی بالا میبریم آنها هم اقداماتی کنند . مذاکرات برای توقف همین اقدامات دو طرف است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
حسن روحانی آبرویی برای اصلاح‌طلبان نگذاشت
به جز یک دو پروژه بزرگ، مانند برجام، بقیه دولت انگار در تعطیلی مطلق بوده‌اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
تجزیه تحلیل های سیاسی کیهان دیگر عصبانی کننده که نیست ، هیچ !!!!
نشاط آور و خنده آور، شده است !!! خخخخخخخخهههههههههههه
چنان درب اهنی را به تخته چوبی جوشکاری میکند !!!!
که بیا و ببین و از حیرت ، انگشت به دهان ، خواهی شد !!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
شما بگو که خیلی سرتری
اگر خیری از مذاکرات برجام نه فقط وین به ملت رسیده
با راهبرد مذاکره بعد هفت سال یه حق میزبانی تو مقدماتی جام جهانی هم نمیتونیم پس بگیریم؛ بعد میگید تعامل با دنیا، یه آبم روش!؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
از نظری که دادی معلومه تحلیلهای کیهان برا خنده آور نیست بلکه سوز آوره برات !!!!خخخخخ برو دنبال آب سرد و کمپرس آب سرد
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
کیهان! میدونم‌از چی داری می سوزی! خودت هم خوب میدونی که بدون اجازه اقا کسی پای میز مذاکره نمیشینه. عجالتاً اب رو بریز اون جایی که می سوزه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
اگر نمی گفتن که باز عین دهه 70 و عین سال 92 و 94 هیاهو میکردین که نزاشتن
واقعا نمی فهمی آقا اجازه دادن که این دولت فقط دیگه تموم شه بره؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
همونجوری که اجازه فرمودن 2 سال آخر محمود هم رفت. ضمنا مذاکرات عمان هم همونجا شروع شد.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟