فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

طرز تهیه دسر پای بنافی

کد خبر: ۶۸۸۲۰۲
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ 25 April 2017
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 80
کد خبر: ۶۸۸۲۰۲
|
۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵ 25 April 2017
|
5212 بازدید
 
یک قوطی 300 میلی‌لیتری شیر عسلی
دو عدد موز
500 میلی‌لیتر خامه قنادی
شکلات رنده شده به مقدار لازم
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

بازدید 5212
پای بنافی یک دسر انگلیسی بر پایه خامه، موز و تافی(کارامل) و شیر پرچرب است. ممکن است در برخی انواع آن بیسکوییت خردشده و یا کره و قهوه و شکلات نیز به کار ‌رود. نام آن آمیزه ای از واژه‌های موز (banana) و تافی (Toffee) است.طرز تهیه این دسر خوشمزه را در تابناک ویدیو فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.