ته چین؛

طرز تهیه کباب برگ دو سیخ

کد خبر: ۷۶۶۴۷۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۶ 21 January 2018
تعداد بازدید : 1719
کد خبر: ۷۶۶۴۷۵
|
۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۶ 21 January 2018
|
9731 بازدید
بازدید 9731
کباب برگ از جمله کباب‌های ایرانی است که آن را از گوشت لخم گوسفند یا مغز ران گوساله تهیه می‌کنند و معمولاً با چلو (برنج) سرو می‌شود. آموزش کباب برگ دو سیخ که با گوشت گوساله یا حتی گوشت گوسفندی تهیه می‌شود را با تدریس جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط