ته چین؛

دستور پخت ماکارونی

کد خبر: ۷۷۳۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰ 10 February 2018
تعداد بازدید : 13007
کد خبر: ۷۷۳۰۶۲
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۰ 10 February 2018
|
36948 بازدید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
بازدید 36948
ماکارونی یکی از خوراکی‌های ایتالیایی است که در سراسر جهان طرفدار دارد. تقریباً به همه نوع ماکارونی در ایران ماکارونی گفته می‌شود اما در فرهنگ غذایی مرسوم دنیا، معمولاً اسپاگتی به نوعی رشته‌ای گفته می‌شود و به نوع شکلی و غیررشته‌ای، ماکارونی گفته می‌شود. اکنون طرز تهیه ماکارونی به شیوه مصطلح در ایران را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط