اسپاگتی نوعی پاستای رشته ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده میشود که غالباً از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه می شود. اسپاگتی غالبا با گوشت چرخ کرده یا سویا درست میشود اما در این ویدیو دستور پخت اسپاگتی جدید با طعمی خاص با گوشت مرغ را فراخواهید گرفت.
مواد لازم :
یک مرغ کامل بزرگ (بین 2 تا 2.2کیلوگرم)
یک سس ماریانا یا سس اسپاگتی خانگی (تقریبا 3 پیمانه)
شش پیمانه آب
دو فیله ماهی آنچووی
دو قاشق چایخوری نمک
تکههای فلفل چیلی
115 گرم اسپاگتی برای هر نفر
یک چهارم پیمانه ریحان نازک خرد شده
یک قاشق غذاخوری کره سرد
نصف پیمانه پنیر پارمزان یا رگاینو یا پکورینو