فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

طرز تهیه مرغ با باک‌چوی

کد خبر: ۸۸۷۸۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 28 March 2019
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 203
کد خبر: ۸۸۷۸۸۲
|
۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 28 March 2019
|
3852 بازدید

مواد لازم:
یک سوم پیمانه سس باربکیو
یک چهارم پیمانه سس سویا
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
سه حبه سیر
روغن به مقدار لازم
نمک
فلفل
سه تکه سینه مرغ بدون استخوان
یک چهارم پیمانه آب
سه عدد باک‌چوی

بازدید 3852
باک‌چوی نوعی کلم برگ چینی است که خواص بسیاری دارد. مصرف باک‌چوی به جوانی پوست، جلوگیری از سرطان کبد و روده، جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش فشار خون و .... کمک می‌کند. باک‌چوی خوشمزه نیز هست و طعم خوبی به غذاها می‌دهد. مرغ با باک‌چوی غذایی بسیار خوشمزه و در عین حال سالم است. دستور پخت این غذا را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟