ته چین؛

دستور پخت ذرت مکزیکی

کد خبر: ۹۲۵۷۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲ 28 September 2019
تعداد بازدید : 8957
کد خبر: ۹۲۵۷۹۸
|
۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲ 28 September 2019
|
30277 بازدید

مواد لازم:
بلال ذرت به تعداد دلخواه
فلفل سبز تند به مقدار دلخواه
اپازوته (چای مکزیکی) یا گشنیز به مقدار دلخواه
نمک به مقدار لازم
سس مایونز به میزان دلخواه
پنیر تازه مکزیکی یا پنیر بز به مقدار دلخواه
لیموی تازه

بازدید 30277
ذرت مکزیکی یا نام اصلی مکزیکی آن «اسکیتس / Esquites» نوعی خوراکی است که اکثراً توسط فروشندگان خیابانی در مکزیک عرضه می‌شود. ادویه لازم این خوراکی که در ایران نیز محبوبیت فراوانی یافته است در اصل از نوعی گیاه بومی مکزیک و آمریکای مرکزی تهیه می‌شود و برای درست کردن آن به طول سنتی از پنیر مکزیکی یا پنیر بز استفاده می‌کنند ولی با پنیرهای دیگر و گشنیز نیز می‌توان آن را درست کرد. روش سنتی درست کردن ذرت مکزیکی را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری