ته چین؛

طرز تهیه خورش پرتقال

کد خبر: ۹۷۸۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 14 May 2020
تعداد بازدید : 4531
کد خبر: ۹۷۸۱۹۱
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 14 May 2020
|
11522 بازدید
بازدید 11522
خورش پرتقال یکی از خورش‌های بسیار خوش طعم است که در آن از پرتقال، آب پرتقال و مرغ استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری