مرور روزنامه‌های شنبه ۲۴ مهرماه

درنگی در برخورد پلیس با شهروندان/افغانستان تنها وجهان بی رحم/قمار دو سر باخت فالانژ‌ها

‌ادامه شهادت شیعیان در افغانستان، مردم عراق دنبال یک نخست‌وزیر مقتدر، کابوس بازگشت جنگ خیابانی به بیروت، چرا روحانی هاشمی نمی‌شود؟، واکسن‌ستیزی در برابر اجبار واکسیناسیون، بازگشایی مدارس از نیمه دوم آبان، محدودیت‌های بیشتر غرب برای مذاکرات آینده، دو سال حبس برای نماینده افشاگر! چرا دوز یادآور واکسن در ایران ضروری است؟ و صدای زنگ خطر ورود به موج ششم کرونا از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۱۰۸۲۲۴۲
|
۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۳:۲۳ 16 October 2021
|
16884 بازدید
|

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز شنبه ۲۴ مهرماه در حالی چاپ و منتشر شد که حمله انتحاری به نمازگزاران در قندهار، کابوس بازگشت جنگ خیابانی به بیروت، ماجرای گزارش دیوان محاسبات درباره انحصار دارو در کشور و داروخانه‌داری ۱۰۰۰ مقام دولتی در کنار تداوم مذاکره در بروکسل برای توافق درباره زمان شروع مذاکرات وین در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛


درنگی در برخورد پلیس با شهروندان

صالح نقره‌کار، وکیل دادگستری طی یادداشتی در شماره امروز شرق نوشت: انتشار فیلم برخورد خشن مأمور خودسر پلیس با یک خانم در فضای مجازی واکنش‌های زیادی برانگیخت. ناجا هم فورا موضع‌گیری بهنگامی اتخاذ کرد و از مجازات خاطیان خبر داد. در این زمینه ملاحظاتی قابل ذکر است؛

۱- همه ما به‌عنوان یک شهروند دوست داریم مورد احترام واقع شویم و نیروی قاهره پلیس را در کنار خود و برای حفظ حقوق و حریم و مالکیت شهروندی درک کنیم. قطعا تصویر برخورد خشن مأموران با شهروند، چهره واقعی نیروی انتظامی شهروندمدار نیست. آن‌طورکه قابل تشخیص است، ناجا نسبت به ارتقای رفتار با شهروندان برنامه‌ریزی دارد و این تلاش محسوس است؛ اما استمرار این اصلاح و ترمیم رفتار یک مطالبه بحق شهروندی است.
۲- بدیهی است زور در ید پلیس است، اما زور را هم باید منقاد قانون به کار گرفت، وگرنه فرصت سوءاستفاده خواهد داشت. همه تکاپوی حکومت قانون ناظر به این است که رفتار‌ها قانونی و در چارچوب باشد. صلاحیت مراجع اداری و عمومی و ارکان و کارگزاران قدرت تابع اصول و استاندارد‌ها باشد. رفتار خودسرانه و صلاحیت سلیقه‌ای به صفر برسد. در خصوص رفتار پلیس با شهروندان هرقدر ضابطه‌ها روشن‌تر و اصول قابل شناسایی و کنترل باشد عیار تصمیمات و اقدامات متقن‌تر و اعتمادافزاتر است. جامعه ما امروز به اعتماد و اتکا به قانون و اثربخشی حکمرانی نیاز مبرم دارد. حس امنیت و احساس عدالت و تکریم در جامعه باید تقویت شود و این مهم ساختنی و تابع اقدامات جبرانی است که باید در دستور کار حکمرانی قرار بگیرد.


۳- این حق شهروندان است که پلیس را حامی خود حس کرده و امنیت اجتماعی را با حفظ حریم خصوصی و تضمین حقوق شهروندی پشتوانه زندگی شایسته قرار دهند. کاربست خشونت در هر شکل و با هر توجیهی خلاف حقوق شهروندی و کرامت انسانی است. هیچ‌گاه این رفتار‌ها نباید عادی‌سازی شود. اعمال تحقیر و توهین فیزیکی یا لفظی توسط مأموران با استناد به اصل ۹ قانون اساسی و موازین حقوق شهروندی قابل تعقیب و حسب ماده ۵۷۰ قانون مجازات اسلامی مستوجب مجازات است.

۴- آموزش ضابطان و نظارت توسط دادستان‌ها ذیل ماده ۲۸ قانون آیین دادرسی کیفری مقتضیاتی دارد که برنامه‌ریزی جدی در تحقق‌پذیری آن با یک رویکرد سیستماتیک و معیارمند همواره مورد مطالبه کنشگران خیر عمومی و حقوق بشر بوده است. در این راستا باید نارسایی‌های موجود برطرف شود. دادستان در موارد نقض حقوق شهروندی رأسا ورود کند. ما باید آموزش را جدی بگیریم. جامعه ما به احترام و حمایت نیاز دارد. انتشار این‌گونه تصاویر حس احترام را مخدوش می‌کند و به تعبیر امام هادی «کسی که عزت نفس خود را ملکوک و مخدوش می‌بیند زیان‌زننده به خود و دیگران خواهد بود». جامعه ارجمند و محترم کنش و واکنش قابل قبولی در قبال همه‌چیز دارد و شهروندان محترم انگاشته‌نشده آستانه زیان‌زنندگی‌شان مخاطره‌انگیز و هزینه‌ساز است. ۵- شهروندان در پناه حقوق شهروندی و اصول حقوق بشری در اعمال حق انتخاب و استیفای حقوق آزاد هستند و هیچ‌کس حق ندارد حقوق ایشان را مورد تعرض قرار دهد. در این راستا پلیس نقشی حمایتی و ارشادی بر عهده دارد. سوءاستفاده از موقعیت قانونی علیه حقوق شهروندی و کرامت انسانی سزاوار برخورد سازنده و اثربخش و پیشگیرانه پلیس و دادستان‌هاست. نیروی انتظامی باید در راستای حسن نظارت بر عملکرد پلیس ضمن تشویق عموم شهروندان به انعکاس عملکرد نیروها، از شهروند- خبرنگارانی که موارد ضعف و تخطی حقوق شهروندی را اطلاع‌رسانی می‌کنند به‌گونه‌ای شایسته تقدیر به عمل آورد تا رها از ترس و تعقیب، شرایط اصلاح فراهم شود. ۶- انتظار افکار عمومی و کنشگران اجتماعی، انتشار روند برخورد با نیرو‌های خودسر و به‌فرجام‌رساندن پرونده‌های تعقیب عواملی است که از موقعیت قانونی علیه حقوق شهروندی سوءاستفاده می‌کنند. باید مأموران خاطی را از عواقب چنین رفتار‌های تحقیرآمیزی بر حذر داشت و برای بهبود روند‌ها و رویکرد‌ها آگاهی اجتماعی و آموزش حقوق و تکالیف شهروندی را هم برای ضابطان و هم برای عموم شهروندان مطمح نظر قرار داد.
۷- پلیس می‌تواند از شهروندان مکرر دعوت کند رفتار‌های خلاف قانون را گزارش دهند. نهاد‌های مدنی طی فراخوانی باید به همکاری پلیس برای افشای رفتار‌های ترذیلی و خلاف قانون یاری برسانند. اصلاح رویکرد‌ها بسیج همگانی و همکاری همه‌جانبه می‌طلبد. مردم ما همیشه قدردان خدمتگزاران پاکباز خود بوده‌اند. چنانچه چهره آتش‌نشانان و کادر درمان کشور برای ایرانیان قدرشناس ستودنی است، حتما قدر پلیس خوب و مقتدر را می‌دانند و رفتار عوامل خودسر را از پلیس شهروندمدار تفکیک می‌کنند.

قمار دو سر باخت فالانژ‌ها

حنیف غفاری طی یادداشتی در شماره امروز رسالت با عنوان قمار دو سر باخت فالانژ‌ها نوشت: سمیر جعجع سرکرده فالانژ‌های لبنانی که وابستگی آن‌ها به رژیم اشغالگر قدس و بازیگران غربی کاملا محرز و مشخص است، دیروز بازی خونینی را در بیروت به راه انداخت. هدف قرار دادن صد‌ها تن از معترضین به روند برگزاری تحقیقات پرونده انفجار بندر بیروت توسط تک تیرانداز‌هایی که در ساختمان‌های اطراف کاخ دادگستری لبنان مستقر شده بودند، قطعا محصول یک برنامه ریزی مدون و از پیش تعیین شده بوده است.

در این خصوص نکاتی وجود دارد که نمی‌توان به سادگی از کنار آن‌ها گذشت: نخست اینکه همگان به یاد دارند که در سال ۲۰۰۷ میلادی یعنی یک سال پس از پیروزی تاریخی حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه، چگونه سمیر جعجع و سعد الدین حریری قصد داشتند لبنان را به کانون آشوب و متعاقبا مداخله دشمنان این کشور تبدیل کنند، اما واکنش هوشمندانه و سریع حزب الله لبنان و برخی دیگر گروه‌های جریان ۸ مارس سبب شد تا این نقشه خطرناک در سریع‌ترین زمان ممکن خنثی شود. در حال حاضر نیز سمیر جعجع به عنوان مهره بازی تل آویو در بیروت، در صدد آن بود تا با راه اندازی جنگ داخلی در بیروت، زمینه را برای «ایجاد ناامنی» در لبنان فراهم سازد. مخالفان خارجی مقاومت که پس از شکست خود در تحریم اقتصادی و ایجاد بن بست سیاسی در بیروت شدیدا از حزب الله و امل کینه به دل گرفته اند، به جعجع ماموریت داده اند تا با ایجاد بحران داخلی در لبنان، زمینه را جهت پررنگ سازی دوباره تهدیدات خارجی علیه موجودیت این کشور فراهم سازد. جعجع نیز این بازی خونین را از بدترین نقطه ممکن آغاز کرد! اما واکنش هوشمندانه حزب الله و امل و تاکید آن‌ها بر حفظ آرامش عمومی در لبنان این معادله را بر هم ریخت.


بدون شک جعجع در اینجا به بازنده اصلی ماجرا تبدیل شده است. او و مزدورانش قطعا در آینده‌ای نزدیک با انتقام خونخواهان شهدای تیراندازی فالانژ‌های لبنانی رو به رو خواهد شد و از سوی دیگر، در عملیاتی ساختن آنچه غرب و رژیم اشغالگر قدس از فالانژ‌ها خواسته اند ناکام مانده اند.


نکته دیگر آنکه مخالفت حزب الله و امل با عملکرد طارق بیطار بازپرس پرونده انفجار بیروت (که خود از عوامل جریان غربگرای ۱۴ مارس می‌باشد)، منبعث از سوء سوابق قضات وابسته به غرب در بررسی پرونده‌های مشابه بوده است. کسانی که با مبانی علم حقوق آشنا هستند، به‌خوبی آگاه‌اند که «محکمه» جایی برای «نیت خوانی» و «سنجش انگیزه افراد و گروه‌ها» نیست، اما در جریان بررسی پرونده ترور رفیق حریری و حتی در جریان بررسی پرونده اخیر (پرونده انفجار بندر بیروت)، مستندات و شواهد مطلق و گویا جای خود را به توطئه‌ها و اهداف سیاسی گردانندگان این صحنه داده اند!
در دادگاه، باید شواهد و مدارک سخن بگویند، نه لابی‌هایی که قضات را در بیرون از دادگاه تحت تأثیر قرار می‌دهند. این همان اصلی است که جریان ۱۴ مارس و بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت از آن عامدانه می‌گریزند!


نکته دیگر اینکه حتی در دوران بی دولتی در لبنان نیز جریان مقاومت، نه تنها اجازه نداد سرزمین سرو‌ها لحظه‌ای در برابر توطئه‌های بی پایان دشمنان این کشور سر خم کند، بلکه پیش شرط‌ها و مولفه‌های شکل گیری امنیت وثبات در این کشور را فراهم ساخت. قطعا در این معادله، سمیر جعجع ثمره توحش و وقاحت خود و همراهانش را خواهد دید در مقابل، حزب الله و امل بار دیگر محصول درایت توام با قاطعیت خود را در بیروت مشاهده خواهند کرد.


افغانستان تنها وجهان بی رحم

جعفر گلابی طی یادداشتی در شماره امروز اعتماد با عنوان افغانستان تنها وجهان بی رحم نوشت: درست یک هفته پس از انفجار هفته گذشته در مسجد سیدآباد قندوز افغانستان که۱۵۰ نفر را شهید و ۲۰۰ نفر را زخمی کرد، دیروز هم وقوع یک انفجار انتحاری در شهر قندهار ۳۵ تن شهید و ۶۸ نفر زخمی در پی داشت.


از سویی این حملات تروریستی مثل حمله به دانشگاه و مدرسه دخترانه در کابل جنایت علیه بشریت اعلام و محکومیت جهانی را به دنبال خواهد داشت و از سوی دیگر طبق اعلام دبیر کل سازمان ملل حدود ۱۸ میلیون نفر از مردم افغانستان برای زنده ماندن نیاز به کمک‌های بشردوستانه دارند و اگر این کمک‌ها هرچه زودتر به مردم این کشور نرسد فاجعه انسانی در پیش خواهد بود و شوربختانه امکان رساندن کمک به اهالی آن کشور با دشورای‌ها و سوال‌های فراوان روبروست. همه این‌ها هست ولی هیچ‌کسی کاری نمی‌کند! طالبان انگیزه و توان لازم برای ایجاد امنیت در این کشور را ندارد و مردم در برابر هر جنایت و بلایی بی‌دفاع مانده‌اند و تو گویی یک ملت در محاصره عجیب و بن‌بست قرار گرفته است. شیعیان دنیا هم به شاهدان بی‌عمل شیعه‌کشی در افغانستان مبدل شده‌اند و فقط شعار می‌دهند و بیانیه صادر می‌کنند! امریکا مقصر شماره یک اوضاع کنونی افغانستان است و تاکنون برای جبران خیانتی که در حق یک ملت کرده و آن‌ها را لب پرتگاه کشانده و رها کرده است هیچ کاری انجام نمی‌دهد. دیگر دولت‌ها هم نه تنها کمترین احساس مسوولیتی نشان نمی‌دهند که هرکدام پیگیر اهداف و منافع خود هستند و حقوق میلیون‌ها انسان برای‌شان اولویت عملی ندارد.


راستی تصور کنیم که اگر این جنایت در یکی از کشور‌های غربی و حتی در کشور‌های غیرغربی ولی قدرتمند اتفاق می‌افتاد عکس‌العمل‌ها چگونه بود؟ در سال ۲۰۱۵ که یک حمله تروریستی جان ۱۷ فرانسوی را گرفت رهبران ۵۵ کشور جهان برای ابراز همدردی و همبستگی با ملت فرانسه در یک راهپیمایی تاریخی و میلیونی و بی‌سابقه در پاریس شرکت کردند و پس از آن هواپیما‌های جنگی فرانسه بار‌ها حملات گسترده‌ای به پایگاه‌های داعش در سوریه و عراق ترتیب دادند. اما اکنون انفجار از پی انفجار در افغانستان رخ می‌دهد و جز محکومیت‌های رسانه‌ای از هیچ دولتی کاری ساخته نیست و بشریت با این اتهام جدی روبرو شده است که در سطح جهان یک آپارتاید تمام‌عیار حاکم است و گروه تروریستی مثل داعش از این شرایط برای ارضای حس جنایت‌آمیز و ضدانسانی خود کمال استفاده را می‌برد. اگر روزی انسان‌ها فارغ از هر دین و مذهب و مرام و قومیتی برای جان همدیگر ارزش یکسان قائل شوند آن روز بشریت به بلوغ خود رسیده است و صلح و دوستی جهان را فرا خواهد گرفت. جنایت علیه انسان‌های بی‌گناه زمان و مکان نمی‌شناسد و همان‌گونه که هولوکاست محکوم است، کشتار صبرا وشتیلا، حمله به مردم یمن، نسل‌کشی ارامنه، مسلمان‌کشی در میانمار، نقض حقوق مسلمانان ایغور و هر جنایتی علیه افراد بی‌گناه خصوصا با انگیزه‌های سیاسی و قومی و ایدئولوژیک محکوم است. مسلما رهبران جهان نه در پاریس که در هیچ کشور دیگری برای اعلام همدردی و همبستگی خود با ملت افغانستان گردهم نمی‌آیند ولی کاش حداقل همه دولت‌ها واقعا این ملت را به جز در زمینه کمک‌های بشردوستانه و ارسال مواد غذایی و بهداشتی و دارویی به حال خود رها کنند تا خود چاره درد‌های خویش را بیابند.

قطعا طالبان بدون کمک دولت‌های خارجی امکان حیات طی ۲۰ سال حضور امریکا در افغانستان را نداشت و اکنون هم اگر سازمان‌های اطلاعاتی و برخی از کشور‌ها کمک‌های خود به طالبان را قطع کنند و این کشور صحنه مانور و زورآزمایی قدرت‌های بیگانه نشود چه بسا خود ملت افغانستان بالاخره توان ایجاد یک دولت فراگیر را پیدا کند. اما نکته بسیار مهمی که در این میان مطرح است اینکه ظاهرا دولت‌ها از حادثه ۱۱ سپتامبر در امریکا درس عبرت نگرفتند و ندانستند که بازی قدرت‌ها با سرنوشت یک ملت همیشه قابل پیش‌بینی و محاسبه نیست. ملتی که این‌گونه شاهد مناسبات بی‌رحمانه جهان است ممکن است روزی عکس‌العملی نشان دهد که هیچ‌کس انتظارش را نداشته باشد، کما اینکه همین حالا هم امکان ظهور و قدرت یافتن انواع گروه‌های مسلح با انگیزه‌های مختلف در افغانستان بسیار زیاد است و اغلب ناظران سیاسی احتمالش را کاملا تایید می‌کنند. شاید یک‌جا لازم باشد دولت‌ها برای یک‌بار هم که شده اخلاق انسانی را در رابطه با ملت افغانستان دخالت دهند و از آینده‌ای که پر از ابهام و تهدید است بترسند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۳۰
ناشناس
|
New Zealand
|
۰۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
تیتر روزنامه افکار می فرمایند با خودکفایی، تحریم ها خنثی می شود
ما ساده فکر می کردیم سالها است خودکفا شدیم...!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
خودکفایی مسخره ترین واژه ای که تو دنیای امروز میشه به کار برد.در دنیای امروز کشورها از منابع و نقطه قوتهاشون استفاده می کنند تا بتونند جبران کمبودهاشون رو انجام بدهند.دنیا یه دهکده شده که همه به هم احتیاج دارند وگرنه مسخره ترین چیز اینه که هر کس برای یه لیوان شیر بره گاو بخره.
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
ما ساده رو باش فک می کردیم فقط با اسلحه و تحریم ته دل مان را خالی می کنند نگو وقتی اسلحه نباشد با کنایه و
طعنه هم زخم می زنند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
جناب رییسی در قالب یک هییت از وزرا و معاونین و استاندار و مقامات دولتی و محلی در سفر دو روزه با استان فارس رفتند !!!!؟؟؟

در این سفر ،
بازدید از تخت جمشید
زیارت شاهچراغ
زیارت مقبره حافظ هم بوده است !!!؟؟؟

ایا در دوران جدید حکمرانی که
با وجود پیشرفته ترین وسایل ارتباط تلفنی و تصویری و صوتی وجود دارند

چه اصراری به حضور میدانی با
یک گروه از مدیران و وزرا وجود دارد ؟

دوران حضور فیزیکی حاکمان و مسولان بلند مرتبه اجرایی در کشوری با وسعت و انبوه مشکلات و نواقص و نیازمندی های متعدد و بزرگ دیگر گذشته است

و بیشتر جنبه نمایشی و عوامفریبی و اتلاف وقت و انرژی و سرمایه ها میباشد

مگر ممکن است که یک رییس جمهور بتواند به کلیه استانها هر هفته سرکشی کند ؟

و از کلیه پروزه های در دست انجام بازرسی کند ؟

پس نقش و وطیفه مسولان و مدیران و تشکیلات اداری و زیر دست و مورد قبول و معتمد ایشان چه میشود ؟

چرا در اشتباهاتی که احمدی نژاد ، استارت انرا زد و بزرگترین خلافها و خسارتها را به مردم و کشور زد

جناب رییسی هم اصرار به تکرار انها دارد ؟

والله بالله و تالله این مدل مدیریت اجرایی و کشور داری مال قرن های گذشته بود
که امکانات و وسایل و تجهیزات ارتباطی و بازدید از راه دور لحظه ای وجود نداشت !!؟

برای نجات مردم و کشور از این گرداب خطرناک که در ان بخاطر اشتباهات و ندانم کاری های مسولان دچار شده ایم
با دنیا بسازید و روابط عادی و معمولی و منطقی و علمی پیشه کنید

و در این شرایط خطرناک لطفا ، دست از تنش افرینی و دشمن تراشی جدید و تازه بردارید
و کشور و مردم فلکزده را دریابید

بخدا قسم دیر شده است
و کشور در محاصره دشمنان خارجی

و دوستان نادانتر و خطر ناکتر از تمام دشمنان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
داعش از طریق مرزشلوغ افغانستان واردایران شده است هشدار جدی است حتما.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
من یکبار با دوستم بیرون بودم جلوی درب خانه (آن موقع سنی هم نداشتیم)
پلیس جلویمان را گرفت و پس از پرس و جو گفت برید خونه باز برگردم اینجا باشید به جرم دزدی بازداشت میکنم.
بعضی پلیس ها با رفتار خو وجهه کل نیروی انتظامی را خراب میکنند . باید با آنها برخورد شود و باید بتوان آنها را گزارش داد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
از این رفتار های گشت ارشاد کم ندیدیم .
در حالی که شب جرعت نمیکنیم گوشی و کارت بانکی همراه خود بیرون ببریم حضرات نگران روسری هستند .
آمار دزدی و زورگیری وحشتناک شده به اینها فکر کنید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
خب پلیس بیکار که نیست بیاد خودش رو درگیر چاقوکش ها و خلافکارها کنه، خیلی ساده تر خودش رو درگیر موی خانم ها و جوانان میکنه که نه چاقو دارند و نه زور دارند!!
ناشناس
| Romania |
۰۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
دقیقاً آمار سرقت و زورگیری وحشتناک شده ولی پلیس دنبال کار کم دردسره
ناشناس
| United States of America |
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
در فیلم چندین خطای بزرگ از ماموران انتظامی مشاهده میشود یک-عدم حفظ کرامت انسانی یک نفر
دو- مامور زن به شکل عجیب سر ان بانو و موهاشو گرفته و به داخل ون هل میدهد
سه - دخالت پلیس مرد
چهارم - برخورد پیشانی ان دختر با سقف

دوستان کمی ارامتر
با احترام برخورد کردن والا سخت نیست اگر چه طرف مورد مواخذه عکس العمل نشان بدهد باز پلیس باید بسیار بسیار
صبور باشد
اگر ماموران با ان بانو به ادب برخورد میکردند چه میشد؟؟مشکل حجاب داشته ان وقت این نوع برخورد برای با حجاب کردن؟؟؟؟
علما و صلحا ایا این گونه هدایت گر جوامع در گذشته بوده اند؟؟؟
بابا این بانو ایرانی است والا دور تا دور ایران دشمن برای کشورمان برنامه چیده لااقل مردم داری کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
آن مامور خودسر نبود به وظیفه ای که به او محول شده بود عمل کرد. و وقتیکه اینگونه کلیپش منتشر می شود خبر از خاطی بودن فرد و مجازاتش می شنویم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
افغانستان تنها و جهان بی رحم؟ مگر دولت افغانستان منتخب مردمه که جهان حمایتش کند ؟ مگر با رای گیری و دموکراسی بر کرسی نشسته اند ؟...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
احسنت.
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
مگه کشورهایی که مردم رییسش رو انتخاب میکنن کشورهای جهان کمکشون میکنن؟ مثلا تو جنگ بین امارات و و قطر مثلا کدومش منتخب مردم بود که امریکا رفت کمک امارات؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
منظورش ملت افغانستان بود نه دولتش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
مگر نمی گویید امنیت منطقه با خود ماست امریکا و دیگران نباید دخالت کنند. بفرمایید این طالبان و این هم افغانستان.
ااملی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
متاسفانه سازمان عقیدتی سیاسی ناجادر اصلاح اخلاقی کارکنان ناجا موفق عمل نکرده است فقط کافیست یکبار گذرتان به کلانتریهای محل بیفتد انوقت متوجه حرکات زشت بعضی ازماموران ناجا میشوید وخودمن بارها با197تماس گرفتم وقول رسیدگی دادند ولی متاسفانه اقدامی صورت نگرفت جا دارد عقیدتی سیاسی ناجا درکنار برگزاری کلاس قران به تعلیم وتربیت اخلاقی همکارنش اهتمام بورزد
ازاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
دزدی سرقت اعتیاد بیکاری ناهنجاری بیداد میکنه پلیس دنبال چی هس ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
دنبال گوشیهای سرقت شده فرزندان مسئولان وهنرمندان است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۴
کسانی که رفتار های خشونت امیز دارند چه پلیس چه هر فرد دیگری دارای اختلالات روانی هستند. اینها برای این که بتوانند با تحقیر دیگران عقده های روانی خود را تخلیه کنند پلیس شده اند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟