ته‌ چین؛

طرز تهیه گرانولا

کد خبر: ۷۸۹۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۴ 12 April 2018
تعداد بازدید : 855
کد خبر: ۷۸۹۳۹۰
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۴ 12 April 2018
|
7405 بازدید
بازدید 7405
گرانولا یک صبحانه و یا میان وعده شامل جو پوست‌کنده و مغزدانه و عسل و موز است که معمولا تا زمانی که ترد، تست و قهوه‌ای طلایی شود پخته می‌شود. آن را می‌توانید با ماست مورد علاقه خود و انواع میوه‌های تازه میل نمایید. گرانولا به دلیل آنکه مغذی، سبک‌وزن، پرکالری و ذخیره سازی آن آسان است می‌توان از آن حین پیاده‌روی و پیکنیک استفاده کرد. دستور پخت گرانولا را در تابناک ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟