ته ‌چین؛

دستور پخت شاک شوکا

کد خبر: ۷۹۱۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۵ 18 April 2018
تعداد بازدید : 405
کد خبر: ۷۹۱۴۱۳
|
۲۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۵ 18 April 2018
|
6613 بازدید
بازدید 6613
شاک شوکا نوعی املت تونسی است که در خاورمیانه و آفریقای شمالی محبوب است. در آن از سس گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز استفاده می‌شود و اغلب با زیره سبز و تخم‌مرغ درست می‌شود. این املت تند و خوش رنگ و بو به آسانی درست می‌شود. دستور پخت املت شاک شوکا را در تابناک ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟