ته‌ چین؛

دستور پخت توفو

کد خبر: ۷۹۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶ 21 April 2018
تعداد بازدید : 1856
کد خبر: ۷۹۱۶۷۶
|
۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶ 21 April 2018
|
13305 بازدید
بازدید 13305
توفو یا پنیر لوبیا غذایی است که از فرآیند بستن شیر سویا بدست می‌آید. این شیر دلمه بسته را با فشار به قالب‌های سفید و نرم تبدیل می‌کنند. توفو عطر و بوی اندکی دارد و از این رو می‌توان آن را در غذاهای شور و یا شیرین استفاده کرد. به طور معمول توفو را تند درست می‌کنند. امروز در این ویدیو طرز تهیه توفو هم خورده برای میان وعده را یاد خواهیم گرفت.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟