فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته چین؛

طرز تهیه کاری گوشت رندنگ

کد خبر: ۸۰۱۵۸۸
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۵ 22 May 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 4264
کد خبر: ۸۰۱۵۸۸
|
۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۵ 22 May 2018
|
15052 بازدید

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن
سه چهارم پیمانه میگوی خشک ریز شده
یک حبه سیر له شده
یک قاشق غذاخوری علف لیمو بریده شده
دو پیاز قطعه شده
یک و سه چهارم پیمانه شیر نارگیل
نصف پیمانه یا به دلخواه خمیر کاری
سه قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
یک فلفل قرمز تند تازه خرد شده (اختیاری)
مقداری گشنیز تازه قطعه شده

بازدید 15052
رندنگ غذایی گوشتی با ادویه تند همراه شیر نارگیل است که مخصوص کشور اندونزی است. در این ویدیو دستور پخت این غذا با ترکیب میگو آموزش داده می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟