ته چین؛

طرز تهیه پای گوشت

کد خبر: ۸۰۳۸۵۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ 30 May 2018
تعداد بازدید : 1308
کد خبر: ۸۰۳۸۵۱
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ 30 May 2018
|
8035 بازدید

مواد لازم:
دو ورقه 18 سانتی خمیر پای
دو عدد هویج بزرگ
دو عدد سیب زمینی بزرگ
نیم کیلوگرم گوشت راسته گوساله
روغن
نمک و فلفل
یک کنسرو 400 گرمی آب گوشت
سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یک سوم پیمانه آب

 

بازدید 8035
«پات پای / Pot Pie» به پای‌هایی گفته میشود که یک با گذاشتن داخل اجاق یا فر یک لایه ترد رویشان تشکیل می‌شود و شکل کلاسیک پای را دارند. در این ویدیو برخلاف ویدیوهای آشپزی که در تابناک دیده اید بجای پای میوه ای، دستور پخت پای گوشت را ببیند.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟