ته چین

طرز تهیه میت لوف کوچک

کد خبر: ۸۰۶۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸ 10 June 2018
تعداد بازدید : 950
کد خبر: ۸۰۶۶۱۰
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸ 10 June 2018
|
7622 بازدید

 

مواد لازم:
يک عدد تخم مرغ
سه چهارم پیمانه شیر
یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه جو دوسر زود پز
یک قاشق چایخوری نمک
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
دو سوم پیمانه سس گوجه فرنگی
یک چهارم پیمانه شکر قهوه‌ای بسته بندی
و یک و نیم قاشق چایخوری خردل آماده

 

بازدید 7622
میت لوف ترکیبی از گوشت چرخ کرده است که به شکل قالب نان سرو و برش داده می‌شود. در این دستور میت لوف‌ها در اندازه کوچکتر و به شکل کتلت سرو می‌شوند. تاریخ ابداع این دستور غذا به روم باستان باز می گردد که اکنون جزو غذاهای اصلی کشورهای اسکاندیناوی بشمار می رود. درستور پخت میت لوف را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟