مواد لازم:
۱۲۰ گرم پنیر هالومی
نصف فلفل دلمهای قرمز
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
فلفل و نمک به مقدار کافی
دو تکه نان با دانههای خوراکی
دو قاشق غذاخوری پنیر خامهای
یک قاشق چایخوری سس خردل دیژون ترب کوهی
هالومی پنیری محبوب در کشورهای اطراف دریای مدیترانه مانند یونان، قبرس و ترکیه است. این پنیر ترکیبی از شیر بز و گوسفند و در برخی موارد شیر گاو است. در این دستور پخت برگر به جای گوشت از تکههای ضخیم این پنیر برای پر کردن بین قطعات نان استفاده می شود.