ته چین؛

طرز تهیه سس بوقلمون

کد خبر: ۸۰۹۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱ 19 June 2018
تعداد بازدید : 2271
کد خبر: ۸۰۹۱۶۴
|
۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۱ 19 June 2018
|
27280 بازدید

مواد لازم:
شش پیمانه استاک بوقلمون
یک چهارم پیمانه آرد
يک قاشق چايخوری ادويه مرغ
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک چهارم قاشق چایخوری نمک دانه کرفس

 

بازدید 27280
گریوی سسی با پایه آب گوشت است که بر روی غذاهای گوشتی ریخته می شود. در این دستور غذا از ترکیب آب بوقلمون برای درست کردن سسی کم چرب و خوش‌طعم برای سرو همراه بوقلمون استفاده می شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟