آخرین خبرنشانه‌های شکل‌گیری توافق میان ایران و آمریکا
0بازدید

درمان زخم با مواد صدف دریایی

محققان دانشگاه علوم و فناوری پوهانگ کره جنوبی ماده چسب مانندی برای کاهش زخم ارائه دادند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت فیز، زخم‌هایی که بعد از تصادف و یا جراحی بر روی پوست باقی می‌مانند ظاهری ناخوشایند دارند و به همین منظور دانشمندان در جستجوی روشی برای از بین بردن این ظاهر ناخوشایند هستند.

در تحقیقات پیشین مشخص شد عدم توانایی پوست در ترمیم دوباره موجب مشخص شدن محل جراحت و یا بریدگی می‌شود. در این تحقیق محققان روشی ساده و موثر برای درمان جراحت با ویژگی ترمیم و پر شدن شکاف‌های ایجاد شده بر روی پوست با استفاده از ماده چسب مانند ارائه دادند.

این ماده چسب مانند از ترکیب decorin، مولکول کلاژن و مواد مترشحه صدف دریایی ساخته شده که به طور مستقیم بر روی زخم قرار گرفته و آن را ترمیم می‌کند.

این ماده بر روی زخم دو گروه موش‌ آزمایش شد. در گروه اول ماده ترکیبی با لایه پوششی شفاف و در گروه دوم فقط لایه پوششی بر روی زخم قرار گرفت. نتایج نشان داد در روز یازدهم 99 درصد موش‌های گروه اول کاملا درمان و در گروه دوم 78 درصد موش‌ها که زخم باز داشتند درمان شدند.

نتایج این تحقیق در نشریه Biomaterials منتشر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.