آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
5بازدید

یک نماینده مجلس:

دولت آرایش جنگی بگیرد

نائب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه برخی از مسئولان برای حل مشکلات کشور به دنبال انتخابات آمریکا باشند اشتباه استراتژیک بوده؛ چرا که معتقدیم بسیاری از مشکلات فعلی محصول سوء مدیریت مسئولان است.

دولت آرایش جنگی بگیرد

دولت آرایش جنگی بگیرد

به گزارش تابناک به نقل از خانه ملت، محمد حسن آصفری با اشاره به اینکه انتخابات آمریکا هیچ تاثیری بر مرتفع شدن مشکلات کشور نخواهد داشت، اظهار کرد: هر شخصی در آمریکا رئیس‌جمهور آمریکا شود هیچ تاثیری بر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی کشورمان نخواهد داشت.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: معتقدیم که همه مشکلات اقتصادی کشور به تحریم‌های دشمن مربوط نمی‌شود؛ چرا که در حال حاضر بسیاری از کالاها و مواد اولیه کارخانجات در گمرکات دپو شده و بدون هیچ دلیلی نیز اجازه خروج این کالاها را نمی‌دهند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت باید نگاه استانداردی را که در زمان آرامش داشته، کنار بگذارد و آرایش جنگی به خود بگیرد و به صورت جهادی عمل کند تا مشکلات معیشتی و اقتصادی مرتفع شوند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و امور شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: دولتی‌ها اعلام می‌کنند که کشور در حال جنگ اقتصادی است؛ بنابراین باید از دولت پرسید که آیا در زمان جنگ اقتصادی باید سکوت پیشه کرد و هیچگونه عکس‌العملی از خود نشان نداد؟ دولت باید روحیه جنگی و تهاجمی در قبال جنگ اقتصادی که دشمن به راه انداخته داشته باشد و از تدافع خارج شود تا مشکلات تولیدکنندگان و مردم مرتفع شود.

آصفری تصریح کرد: هیچ اتفاقی با انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا برای کشورمان رخ نخواهد داد و تا زمانی که دولت متوجه نشود که بایستی از توانمندی‌های داخلی استفاده کند تحولی نیز صورت نخواهد گرفت.

وی اظهار کرد: آیا آمریکایی‌ها به مردم گفتند که وارد بورس شوند یا اینکه شخص رئیس جمهور و وزیر اقتصاد مردم را ترغیب به انجام چنین کاری کردند؛ لذا تا زمانی که تیم اقتصادی دولت برنامه‌ریزی مدونی نداشته باشد اوضاع نابسامان خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسین۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۹:۱۱

جناب آقای نماینده اگرشما ازروی دلسوزی این موارد رامطرح می کنید پس چرا بادیگر نمایندگان دولت رازیر سوال نمی برید وازدولت برسید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۸:۱۸

مردانه این نمایندگان الفبای اقتصاد را هم نمی دانند ولی چه ادعاهایی دارند . دشمنی و جنگ تا کی ؟ مردم دیگه خسته شدند . یه حرف درست و حسابی بزنید لطفا

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۸:۰۴

نهادهای خاص با قاچاق تا توانستند جیب ملت را با گرانی و توسل عدم موجودی اجناس غارت کردند و حالا که حسابی سود برده اند این کالاها و مواد اولیه مورد نیاز ترخیص می شوند وجوه شرعیه و پولهای رانتی اقتصادی در دست نهادهای خاص بلای جان هر ایرانی شده. با فرافکنی فقط دارند مردم را درگیر مشکلات کرده تا به چیزهای دیگر فکر نکنند.

بانام۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۷:۰۹

شب به خیر. ما که هر چی یادمون هست نه دولت بلکه کشور ارایش جنگی داشت

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۶:۵۴

با سیاست حرف زدن فرق داره با اینکه چیزی که کاملا واضح و بدیهی هست وارونه جلوه بدی

Amin۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۶:۳۹

خدا شاهده اگه بابا حتي بدونه آرايش جنگي يعني چي.!

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۶:۳۶

به جای جنگ کاش آرایش عقلی می گرفتند

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۶:۲۶

تو کشور همه دنبال بخور بخور هستند و همه مسئولیت را گردن یکی دیگه میاندازند .

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۶:۲۲

تا کی همش مثل استالین توهم توطءه دارید؟؟جنگ کجا بود؟کدوم جنگی میتونست اینهمه گرونی و فقر ببار بیاره؟هشت سال با دنیا جنگیدیم اینهمه تورم و رانت و دزدی و فقر نداشتیم.... جمع کنید بابا مردم دیگه خیلی عاقل شدن این حرفهارو قبول نمیکنن

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۶:۱۹

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اصلا سواد ندارد لطف كنيد مدركشو پيگيري كنيد دوم اينكه 8 سال ديگه در مجلس بوده بياد يكي از خدماتشو نام ببره من تا اخر عمر هر صبح يه نون سنگك ميبرم در خونش هر جا كه باشه البت ميدونم كه اراك نيست .ديگه لهجشونم تهروني شده .

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۶:۱۸

یعنی چی از دو روز پیش به این طرف همه میان میگن انتخابات آمریکا تأثیری در تحریمها ندارد؟ اگر این گونه است که تمام بدبختی هایی که امروز میکشیم نتیجه عملکرد شماهاست و این یعنی عذر بدتر از گناه! یعنی ترامپ و اوباما هیچ تقصیری ناداشته اند و تحریمها هم مردم را به فلاکت نینداخته و این عملکرد شماها بوده که باعث بدبختی مردم شده! در این صورت چرا هنوز سر کار هستد؟ چرا استعفا نمی دهید و نمی روید پی کارتان؟ تا یک روزنه ای باز میشود و مردم می خواهند نفسی بکشند شروع میکنید به آدرس غلط دادن و روضه ی تداوم گرانی کمرشکن!

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۵:۵۶

۴۰ ساله آرایش جنگی به خود گرفته ایم. مثل کره شمالی بشویم خوب است ؟ الان مردم کره شمالی وضع شان خیلی خوب است ؟ البته خودکفا خودکفا هستند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.