دستگیری نوجوانی که خود را پلیس فتا جا زد

رئیس پلیس فتا استان ایلام از شناسایی و دستگیری نوجوان ۱۸ ساله که خود را در شبکه های اجتماعی از مأموران پلیس فتا معرفی کرده بود، خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۷۲۴۳
|
۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵ 11 January 2021
|
8440 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از مهر، علی جمالی اظهار کرد: در پی رصدهای کارشناسان این پلیس صفحه‌ای جعلی با مشخصات پلیس فتا استان در شبکه اجتماعی اینستاگرام شناسایی شد.

وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع و احتمال سوء استفاده‌های احتمالی گرداننده صفحه از شهروندان موضوع کار در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

جمالی گفت: با انجام اقدامات فنی و تخصصی کارشناسان این پلیس متهم ۱۸ ساله در یکی از شهرستان‌های تابعه شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع قضایی دستگیر شد.

رئیس پلیس فتا استان با اشاره به اینکه متهم در برابر مستندات به جرم ارتکابی خود اعتراف و با تکمیل تحقیقات پلیسی برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت، بیان کرد: متهم انگیزه خود را مشکلات شخصی و ترساندن برخی افراد عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا ایلام توصیه کرد: خانواده‌ها مراقب فرزندان خود در فضای مجازی باشند و به صورت مستمر فعالیت‌های آنان را زیر نظر داشته باشند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟