مسقطی یکی از دسرهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت ان متعلق به شهرستان لار استان فارس می باشد و به همین جهت آن را با نام مسقطی شیرازی هم می شناسند. امروزه مسقطی هم مانند دسرهایی مثل باسلوق بیشتر به عنوان شیرینی در کنار چای استفاده می شود.امروزه به خاطر وجود بیماری کرونا و تحت تاثیر قرار دادن برخی از مشاغل اینگونه کارگاه ها به حالت نیمه تعطیل درآمده و با حداقل نیرو فعالیت میکنند.
کد خبر: ۱۰۴۳۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰ 30 March 2021