آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

در مسابقات دوچرخه‌سواري کوهستان؛

قهرمان ایران مشخص ‌شد

مسابقات دوچرخه سواري قهرماني كشور كوهستان در رده سني بزرگسالان به مدت 2 روز با حضور 83 ركابزن در قالب 20 تيم به ميزباني هئيت دوچرخه سواري استان در حال برگزاري است.

محسن رمضاني، قهرمان مسابقات دوچرخه‌سواري قهرماني كوهستان كشور رقابت‌هاي كراس كانتري كشور شد.

به گزارش فارس، مسابقات دوچرخه سواري قهرماني كشور در بخش كوهستان در رشته كراس كانتري بعد از ظهر امروز در زنجان به پايان رسيد.

در مسابقات قهرماني كشور دوچرخه سواران تيم‌هاي شركت كننده در رشته كراس كانتري در منطقه حسن ابدال شهر زنجان با يكديگر به رقابت پرداختند.

در پايان اين رقابت‌ها محسن رمضاني از كرج با زمان 2 ساعت و 17 دقيقه و يك ثانيه به مقام نخست دست يافت.

پرويز مرداني از آذربايجان شرقي با زمان 2 ساعت و 18 دقيقه و 24 ثانيه دوم شد و فرشاد صالحيان از زنجان با زمان 2 ساعت و 20 دقيقه و 42 ثانيه در جايگاه سوم اين رقابت‌ها ايستاد.

مسابقات دوچرخه سواري قهرماني كشور كوهستان در رده سني بزرگسالان به مدت 2 روز با حضور 83 ركابزن در قالب 20 تيم به ميزباني هئيت دوچرخه سواري استان در حال برگزاري است.

مسابقات رشته دانهيل اين رقابت‌ها نيز با حضور دوچرخه‌سواران از سراسر كشور در منطقه گاوازنگ زنجان برگزار مي‌شود.

در اين رقابت‌ها تيم‌هايي از استان‌هاي فارس، قم، سيستان و بلوچستان، آذربايجان شرقي، خراسان رضوي، سمنان، يزد، خوزستان، گيلان، زنجان، گلستان، اصفهان، كردستان، قزوين، همدان، بوشهر، كرمانشاه، مركزي، كرج و تهران حضور دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.