آخرین خبرواکنش معاون دفتر پزشکیان به ادعای جنجالی از شورای رهبری
1بازدید
۰

طالب زاده: امیدوارم دولت بعدی از خودمان باشد

مجری و برنامه ساز تلویزیونی گفت: امیدوارم دولت بعدی دولتی باشد که از خودمان باشد و احساس بیگانگی با این دولت نکنیم و سیاست‌هایی داشته باشند که کشور را از مخمصه نجات دهند.

طالب زاده: امیدوارم دولت بعدی از خودمان باشد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «نادر طالب زاده» مجری و برنامه ساز تلویزیونی درباره انتظاراتش از رئیس جمهور آینده، گفت: امیدوارم با حضور رئیس جمهور جدید از این سیاه چالی که الان افتادیم رهایی یابیم.

وی ادامه داد: رئیس جمهور آینده باید فرد قابل اعتمادی باشد که در هیچ بُعدی و اتصالش به هیچ جا به او مشکوک نباشیم و مردم درباره اش احساس شک نکنند.

این برنامه ساز تلویزیونی همچنین بیان داشت: در حال حاضر این احساس در مردم نیست و احساس می‌کنند کار‌هایی که الان دارد در کشور انجام می‌شود روی برنامه‌ای انجام می‌شود که این اتفاقات افتاده و این مهم‌ترین مسئله است.

وی ادامه داد: امیدوارم دولت بعدی دولتی باشد که از خودمان باشد و احساس بیگانگی با این دولت نکنیم و سیاست‌هایی داشته باشند که کشور را از مخمصه نجات دهند. معتقدم اگر دشمن اتفاقی که برای ایران افتاد را طراحی می‌کرد چنین وضعی پیش می‌آمد و همچنین معتقدم خیلی از مردم احساس می‌کنند دشمن این‌ها را طراحی کرده است و به وسیله خودی‌های نفوذی انجام شده است و این وضع باید ۱۸۰ درجه معکوس شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.