آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

برگزاری مناظره ای با محور حجاب

دبیرکل جامعه زینب(س) خبر داد که این تشکل 21 تیر ماه همایش عفاف و حجاب را با حضور بیش از سه هزار بانوی شرکت کننده در مسابقه عفاف و حجاب، در تهران برگزار می شود.

مریم بهروزی، دبیرکل جامعه زینب (س) در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: این همایش همزمان با روز عفاف و حجاب، 21 تیرماه برای اهدای جایزه به 800 بانویی که در مسابقه سال گذشته عفاف و حجاب برنده شدند، برگزار می شود.

وی با بیان اینکه مسابقه عفاف و حجاب 17 دی ماه سال 88 با مطالعه کتاب "حجاب چرا؟"از سوی شرکت کنندگان برگزار شد، ادامه داد: در این همایش میزگردی با حضور دست اندرکاران تهیه کتاب برگزار می شود که در آن مخالفان و موافقان حجاب با یکدیگر به مناظره می پردازند.

بهروزی گفت: کتاب حجاب چرا؟ تالیف مریم بهروزی از انتشارات کانون قرآن جامعه زینب، درباره فلسفه حجاب، احکام و تاریخچه حجاب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.