آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

ایلان ماسک «توئیتر» را خرید

منابع رسمی اعلام کرده اند که بالاخره ایلان ماسک سهام شبکه اجتماعی توئیتر را خریداری کرد.

ایلان ماسک «توئیتر» را خرید

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، بالاخره توئیتر موافقت کرد که سهام این شبکه اجتماعی را به ارزش ۴۴ میلیارد دلار به ایلان ماسک بفروشد و این موضوع ثروتمندترین مرد جهان را یک قدم به کنترل پلتفرم‌های اجتماعی نزدیک‌تر کرد.

به نقل از وال استریت ژورنال، ماسک و هیئت مدیره توئیتر ساعاتی پیش درباره معامله فروش توئیتر که به عنوان یکی از بزرگترین خرید‌های تاریخ فناوری شناخته می‌شود، به توافق رسیدند. این معامله احتمالاً برای سال‌های آینده پیامد‌های جهانی در ارتباط با نحوه استفاده میلیارد‌ها نفر از رسانه‌های اجتماعی خواهد داشت.

ایلان ماسک در جریان این خرید بزرگ وعده‌هایی از جمله «باز کردن الگوریتم‌ها برای افزایش اعتماد، شکست دادن ربات‌های هرزنامه و احراز هویت همه انسان‌ها» را داده است.

سهامداران توییتر ۵۴.۲۰ دلار به ازای هر سهم به صورت نقدی دریافت خواهند کرد، سهام توییتر که پس از اعلام این معامله متوقف شد، پس از انتشار خبر توافق با ۵.۹ درصد افزایش به ۵۱.۸۰ دلار رسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.