ابلاغ وام ودیعه مسکن ۱۴۰۲ بدون تغییر مبلغ

دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی گفت: پرداخت وام کمک‌ودیعه مسکن به مستأجران نیازی به ابلاغیه جدید ندارد.
کد خبر: ۱۱۷۶۷۲۵
|
۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱ 26 May 2023
|
6705 بازدید


به گزارش  تابناک، روح‌الله اکبری- دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی- در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پرداخت وام کمک‌ودیعه مسکن نیازمند ابلاغیه از سوی بانک مرکزی است، گفت: خیر، نیازی به ابلاغیه جدید نیست و از سال قبل این وام به اجاره‌نشین‌ها پرداخت شده است.

بر اساس گزارش تسنیم، سادات فیرزنی- دستیار وزیر راه، مسکن و شهرسازی- هم اخیراً درباره وام کمک‌ودیعه مسکن برای مستأجران گفته بود که، به بانک مرکزی پیشنهاد داده‌ایم با استفاده از یک ابزار مالی به‌موازات وام ودیعه مسکن به اجاره‌نشین‌ها کمک کنیم.

وی گفته بود: امیدواریم این پیشنهاد به‌زودی در شورای پول و اعتبار مصوب شود، بر این اساس به مستأجرانی که سال گذشته تسهیلات را دریافت کرده‌اند کمک خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟