آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

عکس: عنکبوت پرنده خوار!

در دنیای وحش اتفاقات نادری رخ می‌دهد که عموماً به دلیل در دسترس نبودن عکاس، لحظاتی باورنکردنی ثبت نمی‌شود ولی این بار گونه خاصی از عنکوبت‌های بومی‌ اقیانوسیه در استرالیا (Golden Orb Weaver) پرنده‌ای از گونه فنچ را در تارهای محکم و طویل خود اسیر کرده و طعمه خود ساخته است.

به گزارش زیست بوم، شناسان استرالیایی این گونه عنکبوت معمولاً به اندازه کف دست یک انسان بالغ رشد می‌کند ولی نمونه‌هایی در شمال استرالیا با ابعاد بزرگتر هم گزارش شده‌اند، شکار و خوردن پرنده از رفتارهای نادر برای این نوع عنکبوت به شمار می‌رود.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

امير۱۳۸۹/۰۶/۱۸ ۱۳:۱۸

اين نوع عنكبوت در استان گيلان نيز توسط بسياري از ما ديده شده است. معمولا در لابلاي شاخه هاي بوته تمشك وحشي تار مي طند بخصوص در منطقه آستانه اشرفيه يا كوچصفهان يا لولمان به وفور ديده شده است در مواردي از كف دست انسان نيز بزرگتر است اما شخصا تا كنون صيد و خوردن پرنده را توسط آنها نديده بودم!!!!!!!!!!

حسین۱۳۸۹/۰۶/۱۸ ۰۵:۲۵

خیلی جالب بود

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۱۸ ۰۴:۲۲

واقعا ترسناکه!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۱۸ ۰۰:۵۴

لقمه بزرگتر از دهن به این میگن!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.