آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

اعتراض مشترك تيم‌هاي ناكام هفته هشتم

ملي پوشان ما قدم مي‌زدند!

پرواز بي‌درنگ تيم‌ملي ايران از كره‌جنوبي به سمت ايران كه هدف از آن، در اختيار قراردادن ملي‌پوشان به باشگاه‌هايشان يك روز قبل از سوت آغاز هفته هشتم ليگ برتر بود، نه تنها در نهايت به سود باشگاه‌ها تمام نشد كه به دليل بي‌نظمي در ساعت اين پروازها، خستگي برخي ملي‌پوشان را هم در پي داشت.

موضوعي كه باعث شد برخي از مربيان ليگ برتري قسمتي از مشكلات تيم‌هايشان در هفته هشتم را براي چندمين بار به گردن تيم‌ملي بيندازند. امير قلعه‌نويي، سرمربي سپاهان به واسطه همين مشكلات هادي عقيلي را حتي در فهرست 18 نفره تيمش هم قرار نداد تا اين بازيكن كه به گفته خودش نه محروميتي داشت و نه مصدوم بود، بازي مقابل شهرداري را ا ز روي سكوها دنبال كند.
 
 فراز كمالوند در اعتراضي دامنه دار مدعي شد نصرتي را سالم تحويل تيم‌ملي داده و خسته و سرماخورده تحويل گرفته است. مهرداد اولادي در بازي مقابل راه‌آهن شهرري آن‌قدر بد بود كه سرمربي ملوان در اواسط بازي او را تعويض كرد. حنيف عمران‌زاده هم در تركيب استقلال چنين شرايطي داشت و به قول خودش از تعويض پرويز مظلومي به هيچ وجه ناراحت نشد،
 
چون در دقيقه 55 مسابقه انرژي‌اش تمام شده بود. هرچند در اين ميان مثال‌هاي نقضي هم وجود داشت و بازيكناني مثل ايمان مبعلي و كريم انصاري‌فرد با وجود حضور در اردوي تيم‌ملي، نقش پررنگي در نتيجه‌گيري تيم‌شان داشتند اما به نظر مي‌رسد در شرايط فعلي نظر علي دايي كه پس از بازي تيمش مقابل پاس به هيج وجه از عملكرد ملي‌پوشانش رضايت نداشت، بيش از هراظهارنظر ديگري به واقعيت نزديك است:« اين روزها شرايط برعكس شده و با برنامه‌ريزي‌هاي معيوب آقايان همه تيم‌ها دوست دارند كم‌ترين ملي‌پوش ممكن را در تيم‌هايشان داشته باشند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.