آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

تنش در روابط نروژ و اسرائیل

وزارت خارجه نروژ به اقدام خصمانه رژیم صهیونیستی در قبال دیپلمات‌های این کشور واکنش نشان داد.

تنش در روابط نروژ و اسرائیل

به گزارش تابناک به نقل از روسیا الیوم، وزارت خارجه نروژ امروز به اقدام خصمانه رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد. این وزارتخانه اعلام کرد: ما پیامی از سوی کابینه نتانیاهو دریافت کردیم مبنی بر اینکه تل آویو از امروز به بعد فعالیت دیپلمات‌های نروژی در خاک فلسطین را تسهیل نمی‌کند.

 وزارت خارجه نروژ تصریح کرد: این یک اقدام تندرو به شمار می‌رود. حرکت تل آویو در حذف صفت دیپلمات از اعضای سفارت ما عواقبی در پی خواهد داشت.

لازم به ذکر است رژیم صهیونیستی اعتبار دیپلماتیک هشت دیپلمات نروژی مقیم تل آویو را لغو کرد چرا که این افراد با تشکیلات خودگردان فلسطین همکاری داشته‌اند.

کشور نروژ اخیراً کشور فلسطین را به رسمیت شناخته و این اقدام باعث تیرگی روابط میان دو طرف شده است.

سفیر نروژ نیز به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی احضار شده و تل آویو به او ابلاغ کرده که اعتبار دیپلماتیک افراد مذکور طی یک هفته به پایان می‌رسد و ویزای آن‌ها نیز تنها سه ماه اعتبار خواهد داشت. روز گذشته نیز رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت تحویل درآمد‌های مالیاتی تشکیلات خودگردان فلسطین به نروژ را لغو کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.