نام رونالدو در گینس ثبت شد
تارنمای کتاب رکوردهای گینس به طور رسمی نام کریستیانو رونالدو را به عنوان پردرآمدترین ورزشکار سال ۲۰۲۳ را در این کتاب ثبت کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ فوق ستاره تیم ملی پرتغال و باشگاه النصر عربستان به عنوان پردرآمدترین ورزشکار در سال ۲۰۲۳، نام خود را در کتاب رکوردهای «گینس» به ثبت رساند.
بنا بر این گزارش؛ تارنمای کتاب رکوردهای گینس به طور رسمی نام کریستیانو رونالدو را به عنوان پردرآمدترین ورزشکار سال ۲۰۲۳ را در این کتاب ثبت کرد.
در بیانیهای که این سازمان منتشر کرده آمده است که مرد پرتغالی برای نخستین بار از سال ۲۰۱۷(و سومین بار در مجموع) در صدر فهرست پردرآمدترین ورزشکاران قرار گرفته و متعاقبا نام خود را در کتاب گینس ثبت کرده است.
براساس اعلام نشریه فوربس، رکورد درآمد رونالدو در سال ۲۰۲۳، حدود ۱۳۶ میلیون دلار (شامل ۴۶ میلیون دلار درآمد حاصل از فعالیت فوتبالی و ۹۰ میلیون دلار ناشی از فعالیتهای خارج از زمین فوتبال) برآورد شده است.
لیونل مسی، فوق ستاره تیم ملی آرژانتین و باشگاه اینترمیامی با درآمدی معادل ۱۳۰ میلیون دلار، در رتبه دوم پردرآمدترین ورزشکاران سال ۲۰۲۳ نشریه فوربس قرار گرفت. همچنین کیلیان امباپه با ۱۲۰ میلیون دلار در رده سوم جای گرفت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
تو را به خدا در اول خرداد۱۴۰۶ کاری کنید کارمندان رسمی نفت هم بتوانند با سی سال کار بازنشسته شوند بدون شرط سنی ۶۰ سال و بدون کم شدن حقوقشان
بهترینه تاریخی ی جام جهانی حقت بود بیشتر حق تو بود ولی مسی گرفت
پردرآمدترین ورزشکار دنیا مایکل جردنه نه رنالدو
مایکل جوردن بود،،مایکل جوردون خان الان نیست ،،در سال ۲۰۲۳ رونالدوس
اره منم همین فکر کردم ولی نوشته در سال ۲۰۲۳
?
شایسته بهترین هاست
مسی
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.