هوا شباهتی به پاییز ندارد!

بنا بر اعلام هواشناسی، در دو روز آینده دمای هوا افزایش خواهد یافت و اوج گرما روز سه شنبه رخ خواهد داد.
کد خبر: ۱۲۶۱۲۵۴
|
۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۸ 23 September 2024
|
3167 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از هواشناسی، برای روز دوشنبه و سه شنبه همچنان شاهد افزایش دمای هوا در منطقه خواهیم بود به طوریکه در بسیاری از نقاط کشور علی الخصوص در مناطق گرمسیر شرایط دمایی تابستانی غالب شده و شرایط جوی شباهتی به پاییز ندارد!

در دامنه های زاگرس بیشینه های بیشتر از ۳۰ درجه، در شمال غرب بیشینه های نزدیک ۳۰، در نوار جنوب و جنوب غرب دماهای فراتر از ۴۵ درجه و در فلات مرکزی کشور دماهایی بیشتر از ۳۵ درجه سانتیگراد ثبت خواهد شد!

همانطور که پیشتر اعلام شده بود، این شرایط موقتی بوده و از اواخر هفته کاهش دما آغاز خواهد شد و طی اواسط هفته آینده به اوج خود خواهد رسید.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟