آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

ناوهای اسرائیل به خط شدند

رسانه‌های عبری مدعی شدند که برای نخستین بار پس از جنگ تموز (۲۰۰۶)، ناوهای این رژیم در بمباران ضاحیه بیروت مشارکت کرده‌اند.

ناوهای اسرائیل به خط شدند

به گزارش تابناک به نقل از مهر؛ برای نخستین بار پس از جنگ ۲۰۰۶، رسانه‌های صهیونیستی از مشارکت یگان دریایی این رژیم علیه حزب الله لبنان از سمت مدیترانه خبر دادند.

خبرگزاری العهد لبنان بامداد امروز گزارش داد که در تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه برای نخستین بار در کنار جنگنده‌های این رژیم، ناوهای نیروی دریایی اشغالگران را وارد خط درگیری با حزب الله شده‌اند.

برپایه این گزارش، هم اکنون یگان دریایی ارتش اشغالگران در بمباران ضاحیه و احتمالاً مناطقی از نوار ساحلی لبنان مشارکت دارد.

از سوی دیگر، وبگاه العهد در گزارش اعلام کرد که ضاحیه لبنان تاکنون ۳۰ بار هدف حملات اشغالگران قرار گرفته است.

در عین حال، منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به ضاحیه خبر دادند.

چندین مناطق در البقاع در شرق لبنان نیز هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.