آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

فيروز كريمي در آستانه اخراج

فيروز کريمي سرمربي تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز در آستانه اخراج از اين تيم قرار دارد.

‌زنوزي مالک متمول اين باشگاه بعد از اينکه فرهاد کاظمي راضي نشد اين فصل هم در گسترش فولاد بماند، فيروز کريمي را جايگزين او کرد تا شايد گسترش امسال به رقابت‌هاي ليگ برتر صعود کند.

اين تيم تبريزي با تشخيص کريمي بازيکنان گرانقيمتي را به خدمت گرفت و هزينه جالب توجهي را انجام داد ولي زنوزي از عملکرد اين مربي راضي نيست. در ضمن مسائل ديگري هم وجود دارد که در مجموع مالک باشگاه گسترش فولاد را بر آن داشته تا سرمربي اين تيم را اخراج کند. تيم کريمي از 5 بازي صاحب 2 برد، يک تساوي و 2 شکست شده و در رده ششم جدول قرار دارد. آخرين اخبار حاکي از آن است که کريمي به زودي اخراج خواهد شد.

در مورد گزينه‌هاي جانشيني فيروز کريمي هم اخبار متفاوتي وجود دارد اما مالک گسترش فولاد در نظر دارد ناصر حجازي را به عنوان سرمربي انتخاب کند.
 
حجازي مشاوره زنوزي است ولي با توجه به بيماري‌اش و همچنين شرايط ويژه‌اي که دارد شايد نتواند روي نيمکت بنشيند. مي‌گويند او قرار است چند گزينه را به زنوزي معرفي کند تا در نهايت جانشين کريمي انتخاب شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.