آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

پنج شرط ترکیه برای ناتو

ردوغان در چارچوب نشست سران گروه 20 دیشب در ضیافت شام با اوباما دیدار و گفتگو کرد و موضوع سپر موشکی که ناتو تصمیم دارد در ترکیه مستقر کند مهم ترین ماده دستور کار این دیدار بود.

نخست وزیر ترکیه در دیدار با رئیس جمهور امریکا در نشست گروه بیست ، درباره نصب سپر موشکی در کشورش پنج شرط را به اطلاع اوباما رساند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه خبرترک ؛ اردوغان در چارچوب نشست سران گروه 20 دیشب در ضیافت شام با اوباما دیدار و گفتگو کرد و موضوع سپر موشکی که ناتو تصمیم دارد در ترکیه مستقر کند مهم ترین ماده دستور کار این دیدار بود.

اردوغان در مصاحبه با خبرنگاران ضمن اشاره به این که اوباما نیز درباره حساسیت های ما نظر مشابهی دارد، شرایط ترکیه را به این ترتیب توضیح داد:

1) سیستم سپر موشکی نباید یک کشور مشخصی را هدف قرار دهد

2) همه اقدامات باید در چارچوب ناتو صورت گیرد

3) محل استقرار سیستم دفاع موشکی مهم است

4) فرماندهی آن به عهده چه کسی خواهد بود

5) این طرح باید شامل کل ترکیه باشد نه یک منطقه آن

وی در ادامه افزود البته این موضوع یک جنبه فنی نیز دارد که در رابطه با آن نیز شرایطی خواهیم داشت.

اردوغان ضمن اشاره به این که این موضوع در نشست ناتو که در تاریخ 29 آبان بدون شرکت وی در لیسبون برگزار خواهد شد بحث و بررسی خواهد شد، تصریح کرد«دیگر مشاهده خواهیم کرد که مسئولان ناتو در چارچوب مواضع ما چگونه اقدام خواهند کرد. ما نیز بر اساس آن تصمیم نهایی اتخاذ خواهیم کرد».

وی درباره مذاکرات میانجیگری هسته ای که ایران برای برگزاری آن در تاریخ 24 آبان در ترکیه درخواست کرده است، اظهار داشت چنین تاریخی موجود نیست و بر اساس آخرین اطلاعات واصله ایران خواستار برگزاری این مذاکرات در فاصله زمانی 2 الی 14 آذر است و به ما اطلاع داده است که این تاریخ ها را به کشورهای 1+5 و آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرده است که در صورت عدم تغییرات این برنامه ، نمایندگان آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه، چین و آلمان در این تاریخ ها در ترکیه حضور خواهند داشت».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.