آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
6بازدید

آیا شیرینی یلدا را گرانتر می‌خریم؟

رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری ندارد، گفت: با توجه به برنامه ریزی واحد‌های تولیدی براساس تقاضا، کمبودی در عرضه نداریم.

آیا شیرینی یلدا را گرانتر می‌خریم؟

 

علی بهره مند رئیس اتحادیه  قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی گفت: قیمت انواع شیرینی بر مبنای عرضه و تقاضا و مواد اولیه مصرفی واحدهاست و بازرسان هر منطقه نظارت کافی بر قیمت شیرینی دارند.

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ وی با بیان اینکه شیرینی تابع نرخ مصوب و دستوری نیست، افزود: سوء استفاده و تخلف واحدهای شیرینی را نمی توان رد کرد، اما در مناسبت و اعیاد مختلف بازرسی ها افزایش می یابد و به واحدهای صنفی توصیه کردیم که به رغم افزایش قیمت مواد اولیه، بدلیل شرایط اقتصادی خانوار افزایش قیمت اعمال نکنند.

بهره مند با بیان اینکه قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری ندارد، افزود: با توجه به برنامه ریزی واحدهای تولیدی براساس تقاضا، کمبودی در عرضه نداریم. 

رئیس اتحادیه قنادان گفت: با توجه به آنکه قیمت مواد اولیه بر مبنای متریال و کیفیت متفاوت است، از این رو نمی توان حداقل و حداکثری برای قیمت اعلام کرد،در کنار قیمت به کیفیت باید واحدها اهمیت دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۹/۲۲ ۱۳:۵۶

خیلی ساله ب لطف گرانی ها اینم از سبد غذامون حذف شده البته خوردنی سالمی نیست ولی سالی یبارم دیگه نمی خریم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.