آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

گامبیا ادعای ضدایرانی سنگال را تکذیب کرد

دولت گامبیا روز پنجشنبه با صدور یک بیانیه که از شبکه تلویزیون سراسری این کشور نیز پخش شد، ادعای سنگال را در خصوص رهگیری یک محموله تسلیحاتی رد کرد و آنرا کذب محض خواند.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی اعلام کرد که مقامات گامبیا دولت سنگال را به طرح ادعاهای کذب در خصوص محموله تسلیحاتی ایران متهم کردند.

به گزارش سرویس بین الملل شبکه ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت گامبیا روز پنجشنبه با صدور یک بیانیه که از شبکه تلویزیون سراسری این کشور نیز پخش شد، ادعای سنگال را در خصوص رهگیری یک محموله تسلیحاتی رد کرد و آنرا کذب محض خواند.

این در حالی است که محافل غربی و صهیونیستی طی دو هفته اخیر مدعی شده بودند این محموله متعلق به جمهوری اسلامی ایران است.

دولت گامبیا، عبدالله واد رییس‌جمهوری سنگال را متهم کرد که برای دستیابی به امتیازات ویژه دست به انتشار این ادعاها زده است.

در بیانیه دولت گامبیا همچنین آمده است: متأسفانه عبدالله واد تصمیم دارد با نادیده گرفتن حقایق، به سوی نتیجه‌گیری‌های غیر منطقی و مغرضانه خود پیش برود.

بر اساس این بیانیه، رییس‌جمهوری سنگال بر این تصور است که می‌تواند از محموله تسلیحاتی در نیجریه بهره برداری کرده و به کمک نمایندگان خود مبارزه‌ای را علیه گامبیا در عرصه بین الملل راه بیندازد.

دولت سنگال در یک اقدام غیر دیپلماتیک مدعی شده است که محموله مورد اعای محافل غربی و صهیونیستی برای کشور گامبیا حمل می‌شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.