آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

شکایت از برنامه 20:30 !

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: اگر مجري و تهيه‌كننده قسمت خارج از گود برنامه 20:30 ادعاهاي خود را ثابت نكنند از نظر حقوقي پيگيري خواهيم كرد.

منصور محمدبيگ‌لو در گفت‌وگو با فارس در خصوص برنامه خارج از گود بخش خبري 20:30 شبكه دو كه شب گذشته اردوي پرسپوليس در آنتالياي تركيه را زير سؤال برد اظهار داشت: براي اين برنامه متأسف هستم. اين آيتم كاملا دروغ بود. مجري محترم و تهيه كننده برنامه خارج از گود اخبار 20:30 بايد بداند در هتلي كه ما بوديم 21 تيم ورزشي حضور داشت و وزير ورزش تركيه در اين هتل و كمپ رفت و آمد داشت. ‌همچنين بزرگاني مانند فاتح تريم و دنيزلي براي حضور در كنگره‌اي در اين هتل حضور داشتند.

وي ادامه داد: با اين همه شرايط آقايان عكسي را نشان دادند كه براي فصل تابستان بود. آنها بايد بدانند الان در تركيه هوا سرد است و عكس‌هايي كه مرتبط به اين ماجرا را نشان داده شد دروغ و خيال‌پردازانه بود و اگر حرف‌هاي خود را ثابت نكنند از طريق قانوني و حقوقي پيگيري خواهيم كرد.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد:

اميدوار هستيم در رسانه ملي حقايق بازگو شود. اردويي برگزار كرديم كه نظم و انضباط در آن ديده مي‌شد چون علي دايي و مسئولان باشگاه پرسپوليس روي اين موضوع تأكيد زيادي داشتند اما 20:30 با تهيه‌اي برنامه‌اي دروغ اين موضوع را زير سؤال برد كه اميدوارم خودشان آن را تكذيب كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

یاسر شکاری۱۳۹۴/۰۷/۲۱ ۲۱:۳۵

و با سلام خدمت دست اندرکارن خبر. 20/30و عرض خسته نباشید ..انتقادی که اینجانب امروز مورخه 94/7/21 داشتم نشان دادن صحنه جان دادن جوان فلسطینی بود که صحنه بسیار دلخراش ودردناکی بود خواهشا در صورت امکان از پخش این قبل صحنه ها خوداری فرمایید.باتشکر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.