آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
946بازدید

سردار رویانيان اعتراض کرد

رئيس پليس راهور ناجا افزود: متأسفانه، برخي سازمان‌ها اظهارنظرهايي مي‌كنند كه تلاش ديگر دستگاه‌هاي مسئول ناديده گرفته مي‌شود و از سوي ديگر، برخي از آنها نيز تلاش مي‌كنند موفقيت در كاهش كشته‌هاي تصادفات را به خود منتسب كنند!

رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با انتقاد شديد از اظهارنظرهاي غيركارشناسي درباره علل كاهش كشته‌هاي تصادفات در كشور گفت: هيچ‌كس نمي‌تواند اين موفقيت را به سود خود مصادره كند و هرگونه تجزيه و تحليل اين امر بنا بر قانون، به عهده پليس است.

سردار محمد رويانيان، در گفت‌وگو با ايسنا، با ابراز تعجب از اعلام برخي عوامل خاص به عنوان مهمترين علل كاهش تصادفات در كشور، از جمله تأثيرات سهميه‌بندي بنزين، افزود: بهتر است دستگاه ها هر كدام به وظايف خود عمل كرده و در كار ديگران دخالت نكنند.

وي با اشاره به كاهش 7/13 درصدي كشته‌هاي تصادفات در كشور در شش ماهه نخست سال جاري گفت: مهمترين علل كاهش تصادفات در كشور، همكاري مردم و بهبود رانندگي، به كارگيري همياران پليس، تلاش رسانه‌ها و صدا و سيما در بهبود رفتار ترافيكي، تقويت سازمان هاي مسئول ترافيك، هماهنگي ايجاد شده بين دستگاه هاي اجرايي و امدادي، تقويت پليس ‌راه و اقدامات انجام شده از سوي سازمان راهداري به طور مستقيم و پس از آنها سهميه‌بندي بنزين در مقطعي خاص و تقارن ماه مبارك رمضان در شهريور ماه بوده است.

رئيس پليس راهور ناجا افزود: متأسفانه، برخي سازمان‌ها اظهارنظرهايي مي‌كنند كه تلاش ديگر دستگاه‌هاي مسئول ناديده گرفته مي‌شود و از سوي ديگر، برخي از آنها نيز تلاش مي‌كنند موفقيت در كاهش كشته‌هاي تصادفات را به خود منتسب كنند!

وي با اشاره به اين كه كاهش كشته‌هاي تصادفات حركتي ملي بوده كه از دو سال پيش آغاز شده، تصريح كرد: اين موفقيت به يك يا چند دستگاه محدود نمي‌شود و حاصل مجموعه‌اي از شرايط است.

رئيس پليس راهور ناجا درباره اظهارات اخير راجع به تأثير سهميه‌بندي بنزين در كاهش كشته‌هاي تصادفات گفت: يكي از نگراني‌هاي اصلي ما در اوايل سهميه‌بندي بنزين، افزايش سرعت به دليل خلوتي خيابان ها بود كه اين امر موجب افزايش شدت تصادفات و به دنبال آن، افزايش مرگ و مير مي‌شد كه با اقدامات مؤثر كنترلي و پيشگيري همچون استفاده از دوربين‌ها و تجهيزات اين امر مهار شد، اما پس از تير ماه ترافيك دوباره عادي شد.

وي تأكيد كرد: در سه ماهه پيش از سهميه‌بندي بنزين، كشته‌هاي تصادفات 8 درصد كاهش داشته و اين امر نشان مي‌دهد كاهش رشد كشته‌هاي تصادفات، بيشتر از اينها بوده است.
رئيس پليس راهور ناجا، با اشاره به اين كه حدود 30 درصد عامل مرگ و مير تصادفات اروپا «سرعت» است، به ايسنا گفت: اين در حالي است كه علت 30 تا 50 درصد بيشتر تصادفات شديد در ايران سرعت است.

وي افزود: به تازگي در انگليس، قانون بسيار شديد و بازدارنده‌اي براي مهار سرعت تصويب شده است كه به موجب آن، اگر راننده‌اي سه تخلف سرعتي داشته باشد، خودرو توقيف و راننده نيز مشمول مجازات و محروميت از رانندگي مي‌شود.

رئيس پليس راهور ناجا با اشاره به اين كه در سال 85 براي نخستين بار در كشور با كاهش رشد مرگ و مير رو به رو بوديم، افزود: در حالي كه پيش از سال 85 رشد كشته‌ها 3/11 درصد و مجروحان 20 درصد بود، اين رقم در سال گذشته، به ترتيب به 7/0- و يك درصد رسيد.

وي ادامه داد: كاهش رشد كشته‌ها در نوروز به اوج خود رسيد كه مسلما اين مهم، بدون همكاري شش ميليون دانش‌آموز هميار پليس، اقدامات فرهنگي گسترده رسانه‌ها به ويژه صداوسيما، اراده مردم براي خوب راندن و حضور گسترده و مؤثر پليس، اورژانس و سازمان راهداري ممكن نبود.

سردار رويانيان با درخواست دوباره از رانندگان براي اهميت دادن به مقررات راهنمايي و رانندگي افزود: همچنين بايد «سرعت» به عنوان سرطان حمل و نقل و ترافيك مورد توجه قرار گيرد و از سرعت غيرمجاز به طور جدي پرهيز شود.
وي خاطرنشان كرد: از سال آينده، مردم مي‌توانند اين روند را ادامه دهند و با بهبود وضعيت راه ها و افزايش ايمني جاده‌ها در كنار در اختيار قرار گرفتن مقررات بازدارنده كاهش كشته‌هاي تصادفات را تداوم بخشيد.

گفتني است، روز گذشته، سرپرست سازمان پزشكي قانوني از تأثير چشمگير سهميه‌بندي بنزين در كاهش 7/13 درصدي كشته‌هاي تصادفات خبر داده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۰۸/۲۲ ۰۸:۰۲

با سلام؛
بنده در شهريور ماه در جاده شمال بعلت سبقت غيرمجاز از سوي زحمتكشان پليس جريمه شدم ولي زنده بودن خودم را بخاطر آن جرايم و نيز احتياط!!! خود ميدانم.
( آن احتياط نيز بخاطر ترس از جريمه بوده است )
همينجا از تلاشهاي نيروي انتظامي و راهنمايي و رانندگي تشكر ميكنم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.