آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

سایت رفاهی باز می شود

با توجه به اعلام سازمان هدفمند سازی یارانه ها مبنی بر باز شدن سامانه وزارت رفاه برای ارائه شماره حساب از 20 اسفند، این سامانه در این روز آماده دریافت شماره حساب است.

معاون استاندار تهران گفت: سایت www.refahi.ir برای خانوارهایی که تا کنون موفق به ارائه شماره حساب نشده اند از 20 اسفند باز می شود.

نعمت ا... .ترکی در گفت‌ و گو با برنا با بیان این مطلب اظهار داشت: با توجه به اعلام سازمان هدفمند سازی یارانه ها مبنی بر باز شدن سامانه وزارت رفاه برای ارائه شماره حساب از 20 اسفند، این سامانه در این روز آماده دریافت شماره حساب است.

وی افزود: در حال حاضر هر فردی که در دوره گذشته در دریافت یارانه دچار مشکل شده است با رجوع به سامانه می تواند اطلاعات خود را در صورت ناقص بودن تکمیل نماید.

معاون استاندار تهران در پایان درباره پرداخت یارانه به افرادی که در دوره های قبل با وجود ثبت نام و تشکیل خانوار در مرکز آمار نتوانسته اند یارانه دریافت نمایند خاطر نشان کرد: این افراد به طور قطع یارانه به تعویق افتاده خود را دریافت خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۷:۰۰

پس یارانه سال 89 افرادی که تازه ثبت نام کرده اند چی می شود؟

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۶:۰۵

بالاخره باز شده يا باز مشود ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تيتر هاي مختلف مردم را سر كار نگذاريد

بي نام۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۵:۵۳

سايت رفاهي باز شد .. سايت رفاهي باز مي شود!!!!!!

جلیل۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۵:۴۷

با سلام بنده از همان اول اقدام به ثبت نام کردم و تا بحال 3 بار کد رهگیری گرفتم اما در این سه بار هر وقت خواستم شماره حساب اعلام کنم چنین پیغامی میگیرم ( اطلاعات هویتی شما دارای اشکال است، در این صورت لازم است در زمان مشخص شده توسط مرکز آمار، جهت اصلاح آن اقدام نمایید )به سایت مرکز په آمار وارد شدم و دوباره اطلاعات هویتی را وارد کردم و کد رهگیری گرفتم وهمانطوری که گفتن بعد از 10 روز چک کردم و چنین پیغامی گرفتم ( اطلاعات هویتی شما به وزارت رفاه اعلام شده ) اما دوباره روز از نو ... و حالا هم چنین پیغامی میدهد اطلاعات ثبت نام شدگان جدید هنوز به این سامانه اعلام نشده است منتظر اعلام عمومی باشید. چرا اینقدر بازی؟

اعلام شماره حساب خروج

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۵:۳۹

بخدا ما دیوونه شدیم یکی میگه دریافت نخواهند کرد اون یکی میگه دریافت خواهند کرد یکی دیگه میگه شاید .....یکی دیگه میگه عمرا .... ما باید حرف کیو باور کنیم؟ یه نفر به داد ما برسه.

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۵:۲۶

من که امتحان کردم. میگه منتظر اعلام عمومی باشید.

محمد حسین مقامی۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۵:۲۳

باز نشده که برید چک کنید

ناشناس۱۳۸۹/۱۲/۱۵ ۱۵:۰۸

وضع این سایت مثل سابق است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.