آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
4بازدید

جنگ تحمیلی و روند کند بازسازی؛

عامل عقب‌ماندگی ایلام چیست؟

عضو مجمع نمایندگان استان ایلام گفت: بعد از گذشت ۳۱ سال از آغاز جنگ تحمیلی هنوز آثار تخریبی جنگ در روستاهای مرزی استان ایلام مشاهده می‌شود.

 

به گزارش خانه ملت، "علی عزتی" در آستانه سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر، اظهار کرد: بعد از هشت سال جنگ تحمیلی، ایلام هشت سال در حال بازسازی خود بود که این مسئله موجب عقب ماندگی توسعه این استان نسبت به مناطق مرکزی کشور شده است.

 

نماینده مردم دهلران، دره شهر و آبدانان در مجلس شورای اسلامی با بیان این که هنوز بخشی از روستاهای مرزی ایلام آثار تخریب وجود دارد، خواستار توجه بیش از پیش مسئولان به این مناطق شد.

 

وی ادامه داد: برخی اراضی کشاورزی هنوز به طور کامل پاک‌سازی نشده و این باعث مرگ و میرهایی در اثر وجود مین شده است.

 

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تصریح کرد: اگرچه اقدام‌هایی برای رشد و توسعه استان صورت گرفته است، ولی ایلام در قیاس با نواحی میانی کشور عقب‌ماندگی محسوسی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.