آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

تلاش براي احياي درياچه اروميه

معاون رييس‌جمهوري و رييس سازمان حفاظت از محيط زيست گفت: اين سازمان براي احياي درياچه اروميه طرح‌هاي مختلفي اجرا مي‌كند كه از جمله آن انتقال 700 ميليون مترمكعب آب هر سال از حوزه‌هاي ديگر به اين درياچه است.

به گزارش ايرنا، محمدجواد محمدي‌زاده روز چهارشنبه پس از نشست هيات دولت، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: مطالعات لازم در خصوص انتقال آب از حوزه‌هاي ديگر به درياچه اروميه انجام شده و به نتيجه رسيده است.

وي افزود: يكي از راه‌هاي احياي درياچه اروميه انتقال آب از حوزه‌هاي ديگر مانند رود ارس و همچنين از رودهاي كردستان به اين درياچه است. پس از پايان مطالعات، اين طرح 10 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.

رييس سازمان حفاظت محيط زيست كشور تصريح كرد: ساخت و ساز در حريم تعيين شده براي درياچه اروميه جرم تلقي مي‌شود و كسي نمي‌تواند در اين زمينه اقدامي انجام دهد.

وي مشكل اصلي درياچه اروميه را كويري بودن آن دانست و گفت: يكي ديگر از راه‌هاي احياي اين درياچه بارور كردن ابرها است كه اين كار تا حدودي انجام شده است.

محمدي‌زاده گفت در باره شايعه اقدام غربي‌ها براي استفاده از ابرهاي بارور شده آسمان ايران اظهار داشت: دلايل قانع‌كننده‌اي براي اثبات اين موضوع وجود ندارد.

رييس سازمان حفاظت محيط زيست خاطرنشان كرد: احياي درياچه اروميه برنامه‌اي پنج ساله است و مرحله اول اين طرح در حال اجراست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.